Здравей Гост

AZ SAM STRELEC

• 62 Отговора
  • 11794 Прегледи
AZ SAM STRELEC
« Отговор #40 -: Април 14, 2007, 01:57:17 pm »
O Lillie!!!!  TI si mojta prijtelka tuk!!!!!!!!! Obicham te!!!!!!!

Ne te svaljm, badi spokoina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

TODOR ti gelae nai -goljmata radost i mir ot Boga-Isus Xristos e moj Bog megdu drugoto!!!
Bog da te blagoslovi!!!

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #41 -: Април 14, 2007, 04:54:54 pm »
Спокойна съм, поне тук  :D тук е мястото, където се опитвам да "избягам" от ежедневието, рутината, ядове разни... и задължения  :lol: тук е моята Тайна градина... хихи, само да не ме чуе Сатурн  :lol:

П.С. Имам малко по-различно схващане за Вярата... и за боговете  B)
« Последна редакция: Април 14, 2007, 05:09:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #42 -: Април 14, 2007, 07:23:16 pm »
O Lillie az pak vjrvam i prosto e njmalo po silen primer v choveshkata istorij ot Isus Xristos!!!!

Inache az sam treniral karate - kiokushin, kendo sashto, kadeto 1999 g= bjx shampion na BG v edna ot kategoriite

A, megdudruguto mechtata mi beshe da stana profesionalen sastezatel po karate i kik-box...no parvo bolest me sprj, posle tezi mutri az ne gi obicham-a postojno bjxa okolo nas -az v CSKA -Sofia sam treniral 0k0l0 7 godini karate...posle 2 kendo ...i reshix, kato vidjx i ubiti ot moite saotbornici vavb v.TRUD, che njma smisal i taka......no pone imax strxotni duxovni kontakti s jponci, doprjx se do kulturata im i tova mnogo me obogadti!!! Posle nablegnax na obrazovanieto i zavarshix 2 vishi, kazvam go ne da se fukam, a za da vidish che obicham da se usavarshenstvam i ne stoj na edno mjsto.....Az sam edin edar visok rodopchanin s ime TODOR VASILEV KAROV!Privet!
 :P  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #43 -: Април 14, 2007, 11:20:40 pm »
Хехе, тук все образовани сме се събрали, с по две висшита  :D  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #44 -: Април 15, 2007, 07:45:23 pm »
Цитат
O Lillie az pak vjrvam i prosto e njmalo po silen primer v choveshkata istorij ot Isus Xristos!!!!

Съгласна съм. Исус е пример за истинска саможертва в името на общочовешки цели, за благото на всички.
А с другите религии запознат ли си?
Привърженик съм по-скоро на една универсална Вяра, а не на конкретна религиозна доктрина или концепция  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #45 -: Април 16, 2007, 09:02:50 am »
Lillie, napravo me raznishtixa!!!!!!!!!!!
Ako iskash pogledni v Praktikuma.....zaglavieto e sashtoto..AZ SAM STR.........
 :P  :P  :P  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #46 -: Април 16, 2007, 03:04:59 pm »
Доволен ли си сега? Познаха ли ти?  :P  :rolleyes:  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #47 -: Април 17, 2007, 09:05:15 pm »
Тодоре, Тодореее... съвсем ни изостави, изневери ни в "другия" форум
 :lol:  :lol:  :lol:  
« Последна редакция: Април 17, 2007, 09:08:02 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #48 -: Април 18, 2007, 08:18:24 am »
OOO,ne !!!!!Lillie, ne plachi ne tagi!!!!!
Postojnno gledam dali si tuk!!!! Ama, vidj li kak me raznishtixa samo....Vig molj te!!!

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #49 -: Април 18, 2007, 10:06:31 am »
Гледам аз там... воайорствам  :lol:  :rolleyes:  :lol:

Ааааа, можел си да пишеш на кирилица все пак  :P  
« Последна редакция: Април 18, 2007, 10:18:58 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #50 -: Април 19, 2007, 06:11:53 pm »
Ама ти наистина много въпроси задаваш, та не спираш  :D не ти смогват на меркурия "колегите"  :lol: бива ли такова нещо?  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #51 -: Април 19, 2007, 06:32:25 pm »
Ти си много готина, трябва да ти кажа!!!! Така те чувствам!!!!
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Но ще ти кажа, че не ми се вярва планети и зведи да оформят човека!!! :rolleyes:
Има Бог, който е направил и прави нещата да действат съвършенно и ние сме част от неговият замисъл....и като помислиш Той е най-големият ни слугалллвсеки ден ни дава вода, въздух, слънце или дъжд, храна, прави системите в нас да работят, всяка сутрин ни събужда......Движи планетитер звездите се появяват или  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #52 -: Април 19, 2007, 07:36:15 pm »
Бързаш ли занякъде? Така и не си довърши мисълта...  
Да, определено има "Бог" - независимо в какъв смисъл го разбира и приема съществуването му всеки от нас. И тук си напълно прав - ние сме част от Неговия замисъл.
По същата логика и "звездите" в небето и в наталните ни карти в момента на нашето /пре-/раждане са част от Него... от замисъла де  :P а Той е част от нас  :rolleyes:  
« Последна редакция: Април 19, 2007, 07:39:40 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #53 -: Април 20, 2007, 04:08:37 pm »
Да но въпросът е защо Бог трябва да употребява светилата небесни за да се формираме, родим с определена съдба, като същества....съмнявам се че е така.............

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #54 -: Април 20, 2007, 04:12:05 pm »
Оооо, навлизаме в много дълбоки и тъмни води, в които не се чувствам особено компетентна, но нека рискувам  :rolleyes: "звездите" са част от нас и ние сме част от тях в смисъла, в който цялата жива и нежива Материя във Вселената е създадена от Твореца, който имаме навика да наричаме "Бог"  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
AZ SAM STRELEC
« Отговор #55 -: Април 20, 2007, 04:37:01 pm »
Цитат
Да но въпросът е защо Бог трябва да употребява светилата небесни за да се формираме, родим с определена съдба, като същества....съмнявам се че е така.............
А защо Бог е сътворил например земното притегляне и въздуха и водата и т. н.? Планетите са част от една система, която действа и се саморегулира чрез законите, на които е подвластна и която също е негово творение. Щом другите фактори от тази система ни въздействат, защо планетите да не го правят. Не искам да давам изтъркания пример за въздействието на Луната и за приливите и отливите, но това го знае вече всяко дете. ;)  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #56 -: Април 20, 2007, 04:57:39 pm »
Сега като се замислим... каква ли ще да е била тази Сила, сътворила Всичко в цялата му многоизмерност и разнообразие на видове и форми? Ами гравитацията? Ако я нямаше нея - като универсален феномен - щяха ли да съществуват галактиките, планетните системи, материята, животът, ние...?
Някъде бях чела, че във Вселената съществува невидим закон на уравновесяването на енергиите, на привличането и отблъскването. Без явлението гравитация щеше ли да има сцепление на елементарните частици, на атомите, на молекулите? Щеше ли да се появи Всичко от Хаоса?
Та си мисля аз, че щом Абсолютът е бил сътворен от Нищото, явно е имало защо... и все Някой трябва да го е направил. Надали обаче ще разберем как.

:)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
AZ SAM STRELEC
« Отговор #57 -: Април 20, 2007, 05:07:23 pm »
Затова имам винаги задръжки, когато за тази сила се използват имена. Това само отразява стремежа ни да категоризираме и е безсилен опит да вкараме безграничното в рамки.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #58 -: Април 20, 2007, 06:03:42 pm »
"......Щом другите фактори от тази система ни въздействат, защо планетите да не го правят." - казваш ти.....добре но, защо само тях разглеждаме като много силен мистичен фактор които ни действа и то едва ли не единствено само те.....не, мисля че Бога който ни е създл......а, аз приемам че Бог се е проявил чрез името Исус Христос .....по свой образ и подобие се замества с влияние на планети , звезди, всякакви зодии...китайски и др. и не изпъква Той като истинския Творец и Владетел на съдбите ни......Колко пъти чухте сутрин или по кое да е време в медийте да се говори за Създателя???......................Винаги зодията това зодията онова!!!! Не съм съгласен!!!! Просто умът на Бога е много далечен за нашите ограничени човешки слаби умове.....чудесата и необяснимите неща , които смятаме че Той е извършил ме карат да мисля че Неговият ум интелект е........твърде далечен за обяснение.........така,че елементарно е да опростяваме и да се заблуждаваме с планети и звезди............нали?

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #59 -: Април 20, 2007, 06:54:33 pm »
Цитат
"......Щом другите фактори от тази система ни въздействат, защо планетите да не го правят." - не, мисля че Бога който ни е създл......а, аз приемам че Бог се е проявил чрез името Исус Христос .....
Не се чувствам особено добре подготвена на религиозна тематика, за да влизам в теологичен спор с теб.
Бог може и да се е проявил чрез Исус Христос *в християнската религия*, но нима това е единственото "лице" на Бога? Не разбирам защо религията свежда многоизмерността на Силата, създала всичко във Вселената, до определени човешки образи и митологични фигури?
Приемам, че Творецът е над всичко и силата му е проявена във всичко, което ни заобикаля, но същевременно той остава непостижим за ограничените ни умове и възприятия. Не го свързвам с определена религия и ни най-малко с религиозна институция, канон или доктрина. Творецът е универсална Сила, задвижваща Енергия, Свръхразум... и по никакъв начин не бих могла да го свържа с някоя ортодоксална доктрина. За да бъдеш наистина вярващ, не е необходимо да си религиозен, нито пък да ходиш на църква и да си запознат със светите писания. Или вярваш, или не вярваш. Така си мисля.

П.С. Доколкото се сещам, нямаш никакъв проблем с английския. Виж това:
http://members.aol.com/esotericsymbols/zodiac_.htm

« Последна редакция: Април 21, 2007, 11:38:53 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.