Здравей Гост

ЧРД!

• 2958 Отговора
  • 617838 Прегледи
Re:ЧРД!
« Отговор #2020 -: Март 11, 2011, 06:18:45 am »
Моето прогресивно Слънце влезе в Стрелец преди 2 години. Ще взема да стана едно хипи.  ;D

Колко време трае прогресията на Слънцето - мойто ме е ударило в Козирог,все още само на 13тия градус  :-\

« Отговор #2021 -: Март 11, 2011, 06:33:42 am »
Колко време трае прогресията на Слънцето - мойто ме е ударило в Козирог,все още само на 13тия градус  :-\

Колкото са градусите в един знак - около 30 години  :blink: Аз до сега опознавах натурата на Скорпиона и все още й правя SWOT анализ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2022 -: Март 11, 2011, 06:38:25 am »
Колко време трае прогресията на Слънцето - мойто ме е ударило в Козирог,все още само на 13тия градус  :-\

Колкото са градусите в един знак - около 30 години  :blink: Аз до сега опознавах натурата на Скорпиона и все още й правя SWOT анализ ;D

Буфф,стига деее  ;D Още 17 години ли  ;D оу,значи затова търся аз отговорен човек  :rolleyes: някой дето е здраво стъпил на земята,макар и романтичен,щото аз някъде летя из висините  :mellow: Ама не искам рогати  :-X Аз последно все на телци налитах,я Слънце в телец,я асцендент Телец,ама уж беше заради пр. Луна в телец,пък сега пр. Слънце в Козирог хептен я втасах  :P само рогати значи  :o

*

Stella

• 7765
« Отговор #2023 -: Март 11, 2011, 04:20:38 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАБАЛИТА!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛАТА НЕЖНОСТ НА СВЕТА

...И СЛАДЪК ЖИВОТ
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2024 -: Март 11, 2011, 05:21:30 pm »
Кабала,ЧРД! :08:

Бъди здрава,красива и силна Рибка,която плува срещу течението!  :wink2:

Съхрани любовта в живота си и нека като в природата изживееш циклично възраждането в нея. :88:

И да не се отървеш от изобилието на парите-че Венера обича да си угажда,а тази година ще имаш всичко най-любимо!  :72:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2025 -: Март 11, 2011, 05:44:03 pm »

Честито, Кабала!
Пожелавам ти щастливи и пълноценни отношения, успех и здраве цели 365 дни!

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2026 -: Март 11, 2011, 07:03:28 pm »
...е аз тогава ще изчакам да влезне у риби и ще стана един Иисус...  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2027 -: Март 11, 2011, 07:06:01 pm »
Честит Рожден Ден, Кабалита!   :58:

Бъди нежна като този пролетен цвят, все така лъчезарна и обичаща живота!
И успехи в новите начинания!
  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2028 -: Март 11, 2011, 07:38:19 pm »
Много ви благодаря на всички-))) Стела, благодаря, че си се сетила.... Синухетоооо- от твоите уста, в Божиите уши-))) Кали, само толкоз дни ли, бе душа?...Ам,дай повечко ;D. Лили, благодаря ти, мила-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #2029 -: Март 11, 2011, 07:50:57 pm »
Chestit Rojden Den,Kabala!   :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2030 -: Март 11, 2011, 07:53:41 pm »
Честит Рожден Ден, Кабала! Здраве, Късмет, Любов, Щастие и Успехи!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2031 -: Март 11, 2011, 09:20:25 pm »
Много ви благодаря на всички-))) Стела, благодаря, че си се сетила.... Синухетоооо- от твоите уста, в Божиите уши-))) Кали, само толкоз дни ли, бе душа?...Ам,дай повечко ;D. Лили, благодаря ти, мила-)))

Ти няма ли да черпиш по един виртуален сладкиш  :kissd:, дай да хапнем нещичко, а догодина пак да имаме повод да ти честитим и пожелаваме
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2032 -: Март 11, 2011, 09:36:28 pm »

Ти няма ли да черпиш по един виртуален сладкиш  :kissd:, дай да хапнем нещичко, а догодина пак да имаме повод да ти честитим и пожелаваме
Малееееее, КалитУУУУ, ам нахална си бе-)))...До ся съм си търсила апарата да ви снимам еклеровата торта, ама пак не мога да го намеря...
Благодаря за изненадата на Сънрейн-)))...ама, да беше ме предупредила, бе...да се наглася...яйш кво крехко ми изпрати-)))

Ето, Кали-)))) тортичка и коняче...че тя върви с това
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

• 2478
« Отговор #2033 -: Март 11, 2011, 09:48:58 pm »
ЧЕСТИР РОЖДЕН ДЕН, КАБАЛА!

Остани такава, каквато си - пълна с енергия, с оптимизъм, с любов в сърцето ... и душа пълна с човеколюбие! Бъди обичана и обичай!

Щастлива съм, че преди много години имах щастието да бъда близко до теб и да те опозная. Животът се променя и ние се променяме редом с него, но живота не е успял да промени и да заличи всички тези чудесни качества, с които Бог те е дарил!
Кабала, радвам се, че те познавам! За мен ти винаги ще останеш, момичето с вечния оптимизъм, с незабравимия хумор, с дръзките действия, с готовността да рискува ...

БЪДИ ЩАСТЛИВА, СКЪПА!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #2034 -: Март 11, 2011, 10:00:10 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:38:18 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2035 -: Март 11, 2011, 10:57:09 pm »
...яйш кво крехко ми изпрати-)))

;D Следващият път с консумация. ;)

Ето ти още поля от цветове да те вдъхновяват и омайват,

кристални води с дъх на море да плуваш на воля

и небе, обсипано със звезди да си наричаш желания!

Късмет и любов!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2036 -: Март 11, 2011, 11:11:31 pm »
Честит рожден ден, Кабала! Да си жива и здрава!  :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2037 -: Март 12, 2011, 12:56:32 am »
Благодаря ви от сърце! Дивна, всички оставаме в душите си същите-)))...Епа,я съм си момиче, бе...на 25 кво искаш...
Абе, Съни...направо хлъцнах ме...да изляза аз чорлава на вратата и озверена, че ме поднася....ама следващия път няма разпитвам толкоз много-))) ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2038 -: Март 12, 2011, 01:06:41 am »
Ч Р Д
желая младост в душите и делата
божествено осенение и вино с другарчета
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #2039 -: Март 12, 2011, 01:30:01 am »
  Честит рожден ден, Кабала! От здраве и щастие да не се отървеш, любовта и добрите приятели да са неотлъчно с теб !