Здравей Гост

Гледане на кафе

• 26 Отговора
  • 13027 Прегледи
Гледане на кафе
« -: Април 22, 2007, 12:11:49 pm »
Здравейте на всички.Случи се, така че скоро гледаха на майка ми на кафе и предрекоха някои неща за мен(доста приятни).Интересуваме какво мислите за гледането на кафе?Гледали ли са ви?И дали това,което са ви предсказали се е случило? ;)  
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

Гледане на кафе
« Отговор #1 -: Април 22, 2007, 12:58:14 pm »
Гледали са ми на кафе, аз също съм гледала.
Понякога  предсказавията се сбъдват, но не винаги.
Склонна съм да вярвам, че има по - добри дни за гледане на кафе.

Гледане на кафе
« Отговор #2 -: Април 22, 2007, 02:36:40 pm »
Как да тълкувам това"по-добри дни"?И 18.04.07 беше ли такъв ден?

Гледане на кафе
« Отговор #3 -: Април 22, 2007, 05:51:45 pm »
:D Има дни в които не се гледа на кафе.
Такива са празниците , особено религиозните. Мисля че и в неделя също не се гледаше,но не съм сигурна. Има дни които са по благоприятни за гледане на кафе.
Знам също че трябва небето да не е облачно, когато гледаш на кафе.

Аз съм си гледала на кафе и така си нагласям нещата че здраве му кажи.
Много често обаче нещата наистина се получават. Понякога разпознавам лица и получавам информация за тези хора, която след време излиза вярна.

Имах един период в които ми се появяваше един брадат мъж и така и неможах да разбера  кои е ?:unsure:  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

Гледане на кафе
« Отговор #4 -: Април 22, 2007, 06:49:06 pm »
А накрая разбра ли кой е?

Гледане на кафе
« Отговор #5 -: Април 22, 2007, 06:52:19 pm »
Цитат
А накрая разбра ли кой е?
:D Не , остана се загадка. Но може би е по добре така, щото изглеждаше доста страшен :blink:  :D  :D  

*

Jeni

Гледане на кафе
« Отговор #6 -: Април 22, 2007, 11:03:12 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:29:50 pm от Jeni »

Гледане на кафе
« Отговор #7 -: Април 23, 2007, 12:23:10 pm »
:D Когато бях дете на майка ми й бяха гледали на кафе и й казали че ме виждат с бяла униформа.Тя така се радваше че ще стана лекар, сега я закачам че можело и като готвач да са ме видели. :lol:  :lol:
Освен майка ми досега никой не ми е гледал на кафе, обаче тя не познава. И винаги вижда фигури ,които аз не мога да видя. :)
За това сама си гледам, но не съм го правила от доста време.

Jeni, при мен се появяват спортисти. Някои скиор или футболист, да си паднеш от смях. :lol: Винаги имам някаква птица и жена, която клюкарства по мои адрес.
Преди няколко години фигурите показаха че роднини се опитват да ме лишат от наследство, е сбъдна се. :rolleyes:  

Гледане на кафе
« Отговор #8 -: Април 24, 2007, 08:58:00 pm »
Благодаря,за коментарите.Всъщност жената искаше да гледа и на мен,но ме достраша.Преди година и половина работих в магазин.Един ден влезе една циганка  и започна да ми говори разни неща ,за които не я бях молили.Лошото е,че каза истини за миналото,които не ме зарадваха и лоши неща за бъдещето,които се сбъднаха.Всъщност нищо конкретно,каза че много ще плача по мъж,което може да е просто съвпадение...но от тогава предпочитам да не зная бъдещето си и конкретно  лошите неща.
« Последна редакция: Април 24, 2007, 08:58:49 pm от althea »

Гледане на кафе
« Отговор #9 -: Април 25, 2007, 08:02:20 am »
Цитат
Благодаря,за коментарите.Всъщност жената искаше да гледа и на мен,но ме достраша.Преди година и половина работих в магазин.Един ден влезе една циганка  и започна да ми говори разни неща ,за които не я бях молили.Лошото е,че каза истини за миналото,които не ме зарадваха и лоши неща за бъдещето,които се сбъднаха.Всъщност нищо конкретно,каза че много ще плача по мъж,което може да е просто съвпадение...но от тогава предпочитам да не зная бъдещето си и конкретно  лошите неща.
:D Това, което ти са казали са пълни глупости.
Има жени от ромски прозход, задължително с дамска чанта и не зле облечени, които обикалят и си търсят жертви. Първо  те спират и ти казват нещо хубаво, а после постепено те насочват към проблем.
От хора които разбират доста от психология знам че хората са на типажи и те знаят какво къде ще мине.

Колко жени не са плакали и страдали по някои мъж?

На мен ми казаха, че ще се чувствам недостойна да бъда обичана каквото и да направя и че няма да имам деца. Е, помислиси как ще се почувства след това човек.  :blink:  

*

Kali

• **
  • 1411
Гледане на кафе
« Отговор #10 -: Април 25, 2007, 09:13:35 am »
С циганките наистина трябва да се внимава. И аз съм чела, че за един добър психолог не е трудно да открие болното място на човека отсреща.

На моя колежка бяха "познали" че майка й на младини много е плакала. И тя приела всичко останало за "чиста монета". Нима има човек, който никога да не е плакал или страдал?

Преди Коледа ме спря една циганка и ми каза, чи ми предстоят няколко събирания с роднини и приятели. Смях се от сърце с нея. :D  Това може да се каже на всеки човек, особено преди Коледа.  :)

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

Re: Гледане на кафе
« Отговор #11 -: Януари 26, 2009, 12:19:36 pm »
по принцип съм скептично настроена към гледането на кафе, но леля ми ме заведе при един "феномен" и останах малко изненадана, когато ми описа първото ми гадже до най-малкия детайл. това му е страницата и можете директно да си направите резервация за сеанс - http://hristohristov.eu/
 ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Януари 26, 2009, 06:23:57 pm »
по принцип съм скептично настроена към гледането на кафе, но леля ми ме заведе при един "феномен" и останах малко изненадана, когато ми описа първото ми гадже до най-малкия детайл. това му е страницата и можете директно да си направите резервация за сеанс - http://hristohristov.eu/
 ;)
и според теб,познава ли?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Януари 27, 2009, 03:24:12 pm »
И мен са ми досаждали на улицата и са ми казвали, че имам направена магия и няма да имам деца, но въпреки това имам. Не вярвайте на циганки. Бъдете любезни с тях, понеже имат склонност да проклинат, ако ги настъпиш или отхвърлиш грубо. А иначе, те клетвите рано или късно се връщат обратно върху този, който ги е изрекъл. Има хора, които са лесно внушаеми и циганките използват точно страховете на хората, за да изкопчат пари. Усмихвате се, черпите я една цигара, и отминавате любезно.
« Последна редакция: Януари 27, 2009, 03:29:22 pm от Nebesna »

*

flexaa

• *
  • 130
Re:Гледане на кафе
« Отговор #14 -: Април 27, 2009, 08:57:04 am »
Как се гледа на каффе ?  :) 8) ??? ::) :P ;D :D

*

malina

« Отговор #15 -: Април 27, 2009, 02:05:17 pm »
На мен са ми гледали няколко пъти на кафе и мога да кажа, че абсолютно нищо не ми познаха - само измишльотини и догадки. Инак много силно съм впечатлена от младежа с кафетата в 'Ясновидци' ..  ::)

*

crazy_666_999

« Отговор #16 -: Април 27, 2009, 02:54:28 pm »
Това ясновидци така и не можах да разбера кога се излъчва :D

*

malina

« Отговор #17 -: Април 27, 2009, 04:18:56 pm »
Това ясновидци така и не можах да разбера кога се излъчва :D

Май ги излъчват в събота .,  може да ги гледаш и на http://vbox7.com или да си ги дръпнеш  от замунда ..  ::)
« Последна редакция: Април 27, 2009, 04:23:06 pm от ga3l »

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Април 27, 2009, 09:14:02 pm »
На мен са ми гледали няколко пъти на кафе и мога да кажа, че абсолютно нищо не ми познаха - само измишльотини и догадки. Инак много силно съм впечатлена от младежа с кафетата в 'Ясновидци' ..  ::)

Това момче от "Ясновидци" казва, че кафето само му помага да установи "контакт" с по-висши сили и той ги молел да му посочат отговора. Иначе е набожен и вярва в Христос.

*

veshti4ka

« Отговор #19 -: Май 24, 2009, 12:06:16 pm »
това го намерих в компютъра си, като търсих нещо друго  ;D  дано е интересно за любителите на кафето  :P

КАФЕТО  8)
Каквато и съдинка да изберете, трябва предварително да я измиете и подсушите. Така ритуално я изчиствате от отрицателни въздействия. Психологическият момент не бива да се подценява. Преди да започнете да гледате, трябва да се освободите от напрежението и да не мислите за собствените си проблеми. Трябва да предупредите човека, на когото гледате, да мисли за това, което най-силно го интересува в момента.
Чашката с кафе се поднася с дръжката напред. Специалистите съветват да се хване с двете длани и да се отпива бавно само от едно място. Когато кафето е изпито, чашата се завърта 3 пъти в посока, обратна на часовниковата, и се поставя обърната върху чинийка, за да се оттече. Фигурките се образуват и засъхват след около пет минути. След което започва интересната част.
Гледащият на кафе трябва да прояви интуицията си и пусне въображението си да се рее свободно. Сладкодумието също е много съществено за гадаенето.
Гадателите казват, че същността на човека остава в чашата и те трябва само да я разчетат. Всички символи, очертания и фигури в утайката имат значение. Не бива да се подценяват дори малките точици и знаци. В началото обаче започнете с разграничаването на по-големите фигури. Оставете подсъзнанието си да се развихри и да открие образи в утайката.
Според разположението на фигурите в чашата се тълкува кога ще се случат предсказанията или дали вече са се случили.

На дъното е изписано миналото на човека, средата отразява настоящето, а в горната част на чашата се отпечатват знаците за бъдещето. Колкото по-близо до ръба се намират фигурите, толкова по-скоро ще се случат събитията, които са ни подсказани от утайката. Образите, които се намират близо до дръжката, имат особено значение за човека, на когото се гледа. Смята се, че дръжката е съединителното звено между чашата и този, който я държи. Затова символите в тази част от чашата са ключови и трябва да им се обърне по-голямо внимание. Размерът на фигурите също има значение. Колкото по-големи са образите, толкова по-значими са те за живота на човек.
Специалистите твърдят, че колкото по-малко утайка е останала в чашата, толкова по-добре. Светлата чаша предсказва щастлив живот, малко проблеми и безоблачно бъдеще. И обратно, ако повече кафе се е натрупало по стените, значи, че човекът има неприятности и грижи. Многото пръснати точици показват движение. Ясно очертаните линии - планове за изпълнение на определена цел. Вълнообразните линии говорят за несигурност, а неясните - за препятствия.
Ако кафето се е стекло по външната стена на чашата, чака ви пътуване. Дългата следа означава дълъг път
Можете да гледате и по фигурите, които са се очертали в чинийката, докато утайката се е оттичала.
Освен животни, предмети и човешки фигури в чашата обикновено могат да се наблюдават числа и букви. Числата означават време. Ако са малки, най-вероятно става въпрос за дни, по-големите обозначават месеци и години. Буквите най-често се тълкуват като инициали на хора, които са важни за този, на когото се гледа. Важността на буквите се разкрива и от това, което стои до тях. Ако близо до дръжката на чашата се е образувала буква, то тя непременно е част от името на най-близкия ви човек - любим, съпруг, дете, роднина или приятел.
Това е. Оттук нататък сте вие и въображението ви. Най-важното в гледането на кафе е то да ви носи удоволствие.
Какво означават фигурите?

Ангел - Предвестник на добри новини, подсказва, че някой се грижи за вас и сте добре предпазени от злощастия. Ако е на ръба на чашата, очаквайте добрите новини много скоро.

Бебе - Блага вест, а защо не и нов член на семейството?

Бижута - Голяма сполука, светло бъдеще. Ако е на дъното на чашата, говори за аристократичен произход.

Възел - Показва, че се тревожите за нищожни неща.

Гнездо - Голяма любов и привързаност към дома или децата. Ако е на ръба, очаква ви в бъдеще уютен дом.

Гъба  - Придобивка, подаръче.

Дърво - Хората виждат у вас сила и благородство. Означава още, че сте уважаван и стабилен човек.

Звезда - Символ на надежда и осъществени мечти.

Змия  - Ще се наложи да вземете важно решение. Понякога означава и враг, човек, който ви мисли злото.

Камбана - Към вас идва известие за сватба.

Капки - Очаква ви малка сума пари или щастливо стечение на обстоятелствата.

Ключ - Голям късмет и успех - сега е моментът да осъществите мечтите си, особено в сферата на образованието. Означава и разгадаване на някаква тайна.

Кола - Ако е добре очертана, колата е знак за предстоящо пътуване. Но ако линиите й са накъсани или замъглени, ви очакват неприятности с автомобил.

Легло - Пазете се от нещастни случаи. Ако внимавате и мислите, преди да действате, ще ви върви много.

Метла - Вие влизате във форма, за да почистите себе си и обкръжението си. Очаква ви положителна промяна във външния ви вид.

Нож - Внимавайте какво говорите пред другите, заобиколен сте от предатели. Означава и изневяра.

Ножица - Предупреждение за измамни приятели.

Обувка - Ако е добре оформена, сега животът ви е спокоен, приятелите и съседите ви харесват. Означава и че сте стъпили здраво на земята.

Ограда - Заобиколени сте от препятствия, измислете нещо ново, за да ги преодолеете. Значи още, че сте добре защитени от негативно влияние.

Огън - Страст, символ на любовта. Може да е предвестник също за вълшебна еднократна среща.

Паяк - Показва успех във финансите. Ако е на ръба на чашата, предприемете спокойно финансов риск. Пуснете си и един фиш - има голяма вероятност да спечелите.

Планина - Имате основна цел в живота. Ако планината е добре оформена, скоро ще достигнете върха. Ако образът е накъсан, трябва да премислите стратегията си.

Подкова - Успех при дълго пътуване, а също и ново пътешествие.

Пръстен - Ако е добре очертан, значи брак. Но ако е накъсан - развод или раздяла.

Птица - Към вас летят добри новини.

Риба - Мъдрост и щастие плават към вас, използвайте даровете мъдро. Може да значи и празнота в душата.

Самолет - Предстои ви пътуване със самолет. Може да символизира силно желание да промените сегашния си начин на живот.

Слон - Помощ от приятели или роднини - чудесно време да поискате голяма услуга.

Стълба - Изкачвате се бавно, но ще постигнете целта си.

Цветя - Носят щастие без значение от вида им. Обичате да се раздавате и да помагате на хората.

Чаша - Бъдете благодарни за това, което имате, и не пожелавайте повече. Значи и пълнота, задоволеност от живота.

Ябълка - Плодоносно време за творчество. Символ на изкуството.

Яйца - Ако са счупени, предсказват загуба на пари. Ако са здрави - печалба.