Здравей Гост

МОЛЯ, ЗА ПОМОЩ И РАЗБИРАНЕ

• 52 Отговора
  • 10339 Прегледи
« -: Април 29, 2007, 05:55:59 pm »
ПРЕДИ ВРЕМЕ МИ НАПРАВИХА ХОРОСКОП И СЕ ОКАЗА НАПЪЛНО ВЯРЕН
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ  ЗАГУБИХ ВРЪЗКА С ЖЕНАТА, КОЯТО МИ ГО НАПРАВИ.

МОЛБАТА МИ Е ЗА ХОРОСКОП
КАЗВАМ  СЕ ИЛИАНА РОДЕНА СЪМ 2 ЮЛИ 1979 Г.
ЧАС МЕЖДУ 10 00 - 10 : 30 Ч. НЯМАМ ТОЧЕН ЧАС ЗАЩОТО СЪМ СЕ РОДИЛА ЧРЕЗ ОПЕРАЦИЯ.

моля, за съдействие и разбиране.

не целя да изпробвам Вашите сили и  възможности
Объращам се съм LILLIE,
моля, пишете ми на е-майл communications@abv.bg
благодаря

ще се радвам да ми пишете.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Април 29, 2007, 08:01:33 pm »
Не съм практикуващ астролог.
Хороскопът ти се нуждае от верификация часа на раждане, защото Асцендентът е на границата между два знака - Лъв и Дева. Ректификация се прави от професионален астролог с опит в областта.
АН е единственият астролог с дългогодишна практика и опит, който познавам в този форум. Съфорумничката blue77 също, доколкото се сещам, има астрологична практика.
 :)  
« Последна редакция: Април 29, 2007, 09:37:49 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Април 29, 2007, 09:46:51 pm »
родена съм в град София  

« Отговор #3 -: Април 30, 2007, 12:18:11 pm »
Погледнах възможните карти.

Ако раждането е след 10. 13 часа, асцендента е Дева. Преди този час е в Лъв.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Април 30, 2007, 12:46:31 pm »
Вероятно случаят е от онези, които предполагат поемане на лична отговорност и инициатива с оглед да се изясни ситуацията. Астрологията ни помага да осъзнаем причинно-следствената връзка, но отговора на въпроса "защо?" трябва да открием сами.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Април 30, 2007, 06:27:25 pm »
намерих нужната информация
в 10 . 24 ч. или 10.25 ч разликата от една минута надявам се не значима  

« Отговор #6 -: Май 02, 2007, 08:07:33 pm »
Здравейте,
необходимо ли е още нещо за информация  ?

предполагам, че може да ми кажете ... :(  
« Последна редакция: Май 02, 2007, 08:07:54 pm от LILIANA »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Май 02, 2007, 08:33:12 pm »
По принцип, за да се отговори на въпрос, свързан с партньорски отношения, са необходими и данните на партньора - дата, час и място на раждане.

Не съм сигурна обаче дали в твоя случай евентуалната намеса от страна на професионален или любител-астролог ще е уместна и необходима.
Астрологията не е ясновидство, врачуване, нито пък панацея за всички проблеми. Астрологията дава разбиране, но няма да те хване за ръчичка и да ти реши проблема. Надявам се да осъзнаваш това, което ти пиша, за твое добро е и с най-искрени чувства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Май 02, 2007, 08:35:33 pm »
помолих за разкритие на моя хороскоп

да разбирамте  :blink:
« Последна редакция: Май 02, 2007, 08:38:25 pm от LILIANA »

« Отговор #9 -: Май 02, 2007, 08:40:40 pm »
:unsure:  :huh:
помолих за кратка информация

май съм само в тежест с въпросите ми  

« Отговор #10 -: Май 02, 2007, 11:45:16 pm »
Цитат
:unsure:  :huh:
помолих за кратка информация

май съм само в тежест с въпросите ми
Илиана, какво те е накарало да търсиш астрологичен анализ на хороскопа си?
Има ли нещо ,което да не можеш да си дадеш сметка защо го правиш ,и каква е причината да го правиш?
Астрологията дава ключ към познанието на личността ,но кой друг би могъл да те познава по-добре от самата теб?
Има много литература,която може да ти разкрие твоите лични качества ,достатъчно е да си направиш карта в http://www.astro.com/  и с една книга за първите стъпки в астрологията можеш да се справиш .

Ще те помоля да ме извиниш за това ,че ще те питам ;Какво точно имаш желание да научиш?

На никого не си в тежест и искрено съжалявам ,че си останала с такова погрешно впечатление,но по принцип във форума не се занимаваме с изготвянето на персонални хороскопи ,а по-скоро споделяме как  се отразяват различните планетни положения върху нашите лични карти.

« Отговор #11 -: Май 03, 2007, 02:27:07 pm »
И аз това бих искала да попитам. Тъй като искаш кратък отговор, а за една рожденна карта, може да се напише доста.  Кажи какво най - много те интересува и ще ти отговоря.

« Отговор #12 -: Май 08, 2007, 10:41:29 pm »
Здравей blue77,

ще се радвам да ти споделя, мойте мисли
извиниме, че са  разпокъсани

боря се за любовта си ... искам да укрепя връзката си с моя приятел
да ли ще успея и  да ли ще имам силите да запазя връзка си ...
обичам го много ... , но за съжаление при него  изгасна  искарата на любовта
Ще мога ли да запаля любовта ...

той доста се промени ...имам чувството, че не вижда нищо какво се случва около него .......

да ли ще намеря верния път ...

Моля, да ми споделиш как ще се справя с работните си изпитания ...

моля, за съдействие и разбиране

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Май 16, 2007, 02:14:12 pm »
Цитат
Илиана, какво те е накарало да търсиш астрологичен анализ на хороскопа си?
Има ли нещо ,което да не можеш да си дадеш сметка защо го правиш ,и каква е причината да го правиш?

Към Лиляна/Илиана
Цитирам тази част от отговора на Зъболекар, защото съдържа много важен момент, който би следвало да разбереш.
Разбирам как се чувстваш и в какво положение се намираш, но ще си в състояние да намериш "верния път" в момента, в който осъзнаеш, че ти си човекът, който трябва да направи избор, а не някой друг вместо теб.
Позволявам си да го коментирам, макар и съвсем накратко, тук, защото съм преценила, че е важно да се изяснят някои моменти не само за теб, а и за всички потенциални питащи, които ще си задават въпросите по този начин, за в бъдеще.
Не съм човекът, който ще ти поставя астрологични "диагнози" и да ти казва кое е добре за теб и кой е правилният за теб начин/път. Трябва да го разбереш сама, никой астролог не е в състояние, нито пък има право да го решава вместо теб. Но въз основа на направен кратък преглед на наталната ти карта ще ми се да изясним някои основни моменти, като се постарая да използвам минимум специализирана астрологична терминология:

- Няма нито една лична планета в западната полусфера на хороскопа, при теб акцентът е върху източната му част, което предполага ориентация към личността, а не към другите и би трябвало да те прави по-малко зависима от други хора и обстоятелства. Ударението в картата е поставено върху твоето развитие в социален контекст.
- Свръхподчертаната източна полусфера предполага повече възможности за избор и вземане на независими от волята на другите решения. Не би трябвало да се чувстваш като кукла на конци, хвърлена на произвола на обстоятелствата.
- При теб има избор - дотолкова, доколкото го предполага позицията на Сатурн в 1-ви дом в съвпад със Северния лунен възел. А Сатурн тук изисква лична отговорност за взетите решения и (!) да се осъзнае, че няма друг "авторитет", който да ти предостави тези решения в готов вид и в красива функционална опаковка. Ти си.
- С ъглови Марс и Сатурн най-малко би ти импонирала нептуновата роля на "жертва" и начинът, по който ни се представяш тук, меко казано ме озадачава. При това двете планети са в своеобразна "рецепция" по домове и са свързани с аспект квадрат в хороскопа. Квадратът предполага динамика, инициатива, борба и позицията на "свети мъченик" най-малко ще му допада. Особено щом става реч за Марс и Сатурн! Чувството на неадекватност и безсилие в такъв случай най-малко ще ти помогне да бъдеш достатъчно обективна, за да си решиш проблема, и в повечето случаи води само до фрустрация. В твоя случай ме учудва възприетата пасивна, жертвена позиция в търсене на готови решения и рецепти как да се спаси твоята връзка навън, от други хора предвид това, че най-добри резултати би постигнала чрез поемане на лична инициатива, а не пасивно нептуново изчакване и въртене в затворен кръг с непрекъснато задаване на въпроса "къде сгреших?". Ни най-малко бих искала да те нараня или уязвя по някакъв начин и се надявам да не възприемеш изречените от мен думи като лична обида.
- Мисля, че отговор на въпроса ще намериш като потърсиш пътя навътре към себе си - не всичко е злато що блести отвън, истинското злато е скрито в съкровищницата, в недрата на нашата душа и на цялото ни несъзнателно. Тук визирам позицията на асцендентния ти владетел по знак, дом и аспект (стига посоченият от теб окончателен вариант на рожден час да е точен).

Искаше ми се да ти кажа всичко това лично, но след няколко несполучливи опита стигнах до извода, че понякога е необходимо мъничко публично "разголване" (в границите на допустимото!), за да се осъзнае човек.
Пожелавам ти успех в търсенето на най-доброто решение  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Май 16, 2007, 06:54:31 pm »
Цитат

- Няма нито една лична планета в западната полусфера на хороскопа, при теб акцентът е върху източната му част, което предполага ориентация към личността, а не към другите и би трябвало да те прави по-малко зависима от други хора и обстоятелства. Ударението в картата е поставено върху твоето развитие в социален контекст.
- Свръхподчертаната източна полусфера предполага повече възможности за избор и вземане на независими от волята на другите решения. Не би трябвало да се чувстваш като кукла на конци, хвърлена на произвола на обстоятелствата.
Привет Лили, привет на всички !

Tук нещо не ми стана много ясно :unsure:
Аз мисля, че личните планети разположени в домовете между 1  и 7 предразполагат към по-голяма независимост на личността.
Домовете между 7 и 12 са израз на контактите ( ориентация към другите ).
Фактът, че по-голямата част от личните планетите на Лиляна са между 7 и 12, показва, че в живота тя ще бъде изправена пред събития, които ще изискват  да бъде в контакт с другите, за да напредва, т.е. повече зависима от други хора и обстоятелства.
Слънцето на върха на 11 е съвсем ясен пример за това.
Или може би греша ?  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Май 16, 2007, 07:07:07 pm »
Според посочените от нея данни всички планети в картата попадат в източната полусфера, т.е. в домовете от първи и четвърти квадрант. Само Нептун се е настанил в 4-ти дом, в широчка опозиция с Венера.
Ако правилно съм разбрала, часът на раждане е a.m., не p.m., а и доколкото съм чувала, секцио се прави преди обяд :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Май 16, 2007, 07:20:29 pm »
Цитат
Tук нещо не ми стана много ясно :unsure:
Аз мисля, че личните планети разположени в домовете между 1  и 7 предразполагат към по-голяма независимост на личността.
Домовете между 7 и 12 са израз на контактите ( ориентация към другите ).
И аз се обърках, дано не греша.
Всъщност това, което казваш ти, е разделението на картата на дневна и нощна полусфера - домовете от 1-ви до 7-ми принадлежат към нощната полусфера, а от 7-ми до купсидата на Асц - към дневната.
Теоретически горната/дневна полусфера повече се свързва с екстровертни наклонности и с ориентация към социума, долната/нощна полусфера има по-интровертен характер и се свързва с личностна ориентация. Естествено, рядко има есктровертни и интровертни типове в чист вид. Ти как мислиш?
За лявата/източна и дясната/западна полусфери вече споменах. Акцентът върху изтока, ако го разглеждаме в абстракция, като че ли дава по-голяма свобода в индивидуалното изразяване на личността, акцентът върху запада ни прави обвързани или дори донякъде зависими с/от други хора и обстоятелства.
Но всичко това е доста относително. Лично познавам човек, който с нито една планета в източната полусфера (и изгряващ Водолей) успява да реализира максимум алтернативи за избор при минимум възможности или при доста ограничаващи на пръв поглед условия и обстоятелства.
« Последна редакция: Май 16, 2007, 07:22:53 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Май 17, 2007, 12:48:33 pm »
Цитат
Теоретически горната/дневна полусфера повече се свързва с екстровертни наклонности и с ориентация към социума, долната/нощна полусфера има по-интровертен характер и се свързва с личностна ориентация. Естествено, рядко има есктровертни и интровертни типове в чист вид.

Така е.
Ако сложим настрана домовете, екстровертни са хората с преобладаващи огнени и въздушни стихии, те като че ли са и по-егоцентрично ориентирани, в смисъл по- трудно разбират околните.

« Последна редакция: Май 17, 2007, 01:05:03 pm от Яспис »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 17, 2007, 01:05:25 pm »
Цитат
Така е.
Ако сложим настрана домовете, екстровертни са хората с преобладаващи огнени и въздушни стихии, те като че ли са и по-егоцентрично ориентирани, в смисъл по- трудно разбират околните.

А-а, за Слънце или изгряващ Водолей не ми говори, те са винаги НАЙ-НАЙ :D
Всички ги хвалят на поразия: "Kакъв ум, какви способности !!!"
По мое лично наблюдение голяма част от тях са и голями късметлии.
Е-е, на нас по-обикновените се пада благородната задача да се постараем  да не им завиждаме много, въпреки че аз с моите Слънце, Луна, Мерка и Нептун в Скорпи  си признавам, че понякога ми е малко трудничко... :D  :P
Да, добре е да се сверява теорията с практиката. И, макар че напоследък наблягам повече на препрочитане на теоретичния материал и доизграждане на основите, не мога да отрека важността на практическата част в астрологията.
Нерядко се случва да си направим един извод, изцяло основан на това, което пише на теория в астро-книжките и прочие информационни носители, а на практика живият човек от картата да се представя с други характеристики и черти. И тук не става въпрос за роли и маски.
Например, познавам хора с акцент върху знаците Водолей, Дева и Близнаци в хороскопа - формулата за "красив ум", които изобщо, ама ни най-малко не са интелигентни, нито пък ерудирани и не могат да се похвалят с кой знае какъв ум, не е и изключено именно тази сфера да им куца. Общо взето, повечето водолейски Слънца и Асценденти, които познавам /предимно от женски пол/, не се отличават със забележителни интелектуални способности, друг е въпросът обаче как те самите се оценяват в това отношение.
Дали са късметлии не мога да преценя. Принципно /и отново теоретично/ така е прието да се мисли за Стрелците. От личен опит мога да споделя, че често има доминанта Венера-Юпитер в такива карти. Но отново всичко е много относително и опира до субективното ни виждане относно това що е "късмет". За някой, да речем, късмет е да се роди наследник на милиони (дори и да са придобити по нечестен път), за друг може да бъде късмет и просто... да оцелее. Визирам определени ситуации, но не ми се ще да ги коментирам тук.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Май 17, 2007, 01:24:25 pm »
Цитат

Например, познавам хора с акцент върху знаците Водолей, Дева и Близнаци в хороскопа - формулата за "красив ум", които изобщо, ама ни най-малко не са интелигентни, нито пък ерудирани и не могат да се похвалят с кой знае какъв ум, не е и изключено именно тази сфера да им куца. Общо взето, повечето водолейски Слънца и Асценденти, които познавам /предимно от женски пол/, не се отличават със забележителни интелектуални способности, друг е въпросът обаче как те самите се оценяват в това отношение.

Редактирах си мнението, защото мисля, че не е в темата, но само ще допълня, че според мен жените Водолей се справят доста добре в океана на житейските проблеми.
 Някакси притежават гъвкавостта да извличат най-доброто от това, което им поднася живота и мисля, че това е едно от основните проявления на интелекта ;)

А темата на Лилиaна ?  :)