Гаден сън сънувах тази нощ,когато се събудих не можех да дишам и умирах от страх.Сънувам една голяма хубава къща с хубав двор чист,подреден .Стоя пред къщата и я гледам изведнъж чух шум от кола и се обърнах да видя,кой пристига беше един човек с една мръсна стара кола,обърнах се пак да гладем къщата но тя вече беше стара,грозна почти разрушена,двора беше целия в кал,локви и мизерия.Влязох в къщата и вътре имаше 4 деца,бедно облечени но не бяха просяци,прозорците бяха счупени и аз погледнах навън видях няколко човека да приближават към къщата с оръжие в ръце,децата се разпищяха и започнахме да се крием в различни стаи,аз започнах да гася лампите за да не ни видаят не успях да ги загася от ключовете и започнах направо да отвивам крушките.С мен имаше едно момиченце,което беше по-добре облечено от другите и беше хубавичко,изведох децата през задния вход на къщата и започнахме да тичаме към една друга къща за да се скрием.Къщата към която тичахме беше стара но здрава едната част от оградата и беше телена а другата от бетон и беше малко разрушена,до като тичахме към тази къща момиченцето,което бях взела с мен за да го спасявам се умори много и не можеше да тича аз го качих на гръб и тичах към оградата,изведнъж от там се появих 3 мъже държаха в ръцете си /тояги,сопи,колове,пръти/и тичаха към нас разбрах,че ако не избягам ще ни убият и двете.Обърнах си главта на дясно и видях няколко хубави къщи с дворове и реших да се крия там.
Къщите олицетворяват вашата личност,вашето вътрешно "АЗ",помещенията се отнасят до вашите потребности и състояние.
-просторна стая-вашите желания ще се сбъднат
-тясно помещение-към загуби и бедност
-спалня -вашите интимни отношения,почивка
-вана- умора ичувство за вина
-тоалетна-усамотяване и отпущане
-кухня -общуване
-гостна-запознанства и отношенията до брака
-килер-резервните сили
-покрив-чакат ви загуби
-покупка на къща- благополучие
-рушащ се дом -болест
-прашна къща -неуспехи в работата
-запустяла къща- вашите желания няма да се сбъднат
-ремонт-чакайте гости
-строеж на къща-щастие в любовта
-разрушавате къща-спорове със съседи
-къща като затвор -неясна ситуация в живота
-затворен в къща-ще избегнете опасност
-собствена къща -благополучие
Автомобил-символизира чуждата енергия
-бръмчене на автомобил- намеса във вашите рабори,промяна в семейното положение
-вида на автомобила показва каква ще е намесата в личния ви живот
От сънищата ,които сподели с нас до този момент се вижда ,че си някаква емоционална криза и имаш някакви големи страхове.
Заплахата и криенето са неизменна част от сънищата които споделяш.