Здравей Гост

Пак сънувах нещо кето ужасно ме обърква!

• 18 Отговора
  • 5409 Прегледи
*

mak

• 30
    • http://
Помагайте компетентни хора!Сънувах,че съм на гости в къщата на една приятелка там бяха и мои приятели а имаше и други хора,които не познавам.Бях много гладна и търсех нещо за ядене,влязох в една тъмна стая включих осветлението и намерих едни много хубави и много вкусни кифлички в една прозрачна найлонова торба.Започнах да ям от тях,ядох,ядох,ядох ама те толкова вкусни,че не мога да спра,дойде един приятел и ми каза да не ги ям изгаси ми осветлението и ми затвори стаята.Обаче аз отидох пак си отворих стаята светнах лампата и пак ядох,той пак дойде и тогава аз се ядосах и излязох от къщата.Излязох навън и започнах да тичам през една гора от ниски храсти,от изсъхнали дървета и клоните на дърветата бяха криви,грозни,страшни и насочени срещу мен.Аз тичах с пълна сила през тези клони  толкова бързо тичах,че нито един клон не успя да ме закачи,тичах,тичах,тичах до като не полетях над тези храсти и клони.Летях над всичко и на високо,летях бързо до като не стигнах над една равна нива там спрях да летя пак опитах да летя още по-бързо и по-високоно но осъзнах,че повече от това не мога,не слязох на земята а останах във въздуха и си седях във въздуха съвсем спокойно все едно,че медитирам.
« Последна редакция: Май 02, 2007, 11:55:39 am от mak »
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #1 -: Май 02, 2007, 12:10:40 pm »
Дали не се отнася до Форума, където си намерила нещо вкусно (интересни теми), които ти искаш ненаситно да консумираш, но приятел (ЗЪБОЛЕКАР?) те възпрепятства на два пъти?  

*

mak

• 30
« Отговор #2 -: Май 02, 2007, 02:05:35 pm »
Цитат
Дали не се отнася до Форума, където си намерила нещо вкусно (интересни теми), които ти искаш ненаситно да консумираш, но приятел (ЗЪБОЛЕКАР?) те възпрепятства на два пъти?
не! :angry: от форума човек може да научи нещо ново а и ако пречех или досаждах щях да разбера :angry: нали за това са админите и модераторите <_<  
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Май 02, 2007, 02:38:13 pm »
Никой никому не пречи тук.
Затова е форумът - да се пита и да се отговаря, а също и да се водят дискусии  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Май 02, 2007, 02:49:41 pm »
Цитат
Xalia,направо ме разби с това тълкуване  :D  :D  :D  :D  

« Отговор #5 -: Май 02, 2007, 02:57:13 pm »
така и вече за вкусните кифлички :P .
Храната се свързва с ума и познанията,в случая ,че се храниш сама без компания ,означава ,че трупаш знания и опит.Когато Xalia,ти писа ,че някой се опитва да те възпрепятства и ме посоче като вероятна вреда в трупането на познания ,имаше желание да ти намекне ,че ще имаш вероятни спънки при усвояване на храната за ума :D  :D  :D  :D  

*

mak

• 30
« Отговор #6 -: Май 02, 2007, 02:59:09 pm »
Цитат
Храната се свързва с ума и познанията,в случая ,че се храниш сама без компания ,означава ,че трупаш знания и опит.Когато Xalia,ти писа ,че някой се опитва да те възпрепятства и ме посоче като вероятна вреда в трупането на познания ,имаше желание да ти намекне ,че ще имаш вероятни спънки при усвояване на храната за ума :D  :D  :D  :D
БЛАГОДАРЯ,МНОГО СТЕ МИЛИ :angry:  :angry:  :angry:  

« Отговор #7 -: Май 02, 2007, 03:03:11 pm »
Цитат
Цитат
Храната се свързва с ума и познанията,в случая ,че се храниш сама без компания ,означава ,че трупаш знания и опит.Когато Xalia,ти писа ,че някой се опитва да те възпрепятства и ме посоче като вероятна вреда в трупането на познания ,имаше желание да ти намекне ,че ще имаш вероятни спънки при усвояване на храната за ума :D  :D  :D  :D
Е, причината не е в нас ,но като ти писах ,че няма как да ти отговорим в астрологията защото нямаме пълната информация ,Xalia ме закачи на тази тема :D .
Това е шега ,която не е предназначена към твоята личност ,а към моята персона.

*

mak

• 30
« Отговор #8 -: Май 02, 2007, 03:05:49 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Храната се свързва с ума и познанията,в случая ,че се храниш сама без компания ,означава ,че трупаш знания и опит.Когато Xalia,ти писа ,че някой се опитва да те възпрепятства и ме посоче като вероятна вреда в трупането на познания ,имаше желание да ти намекне ,че ще имаш вероятни спънки при усвояване на храната за ума :D  :D  :D  :D
Е, причината не е в нас ,но като ти писах ,че няма как да ти отговорим в астрологията защото нямаме пълната информация ,Xalia ме закачи на тази тема :D .
Док аз си питам за съня а не за хороскопа <_<а теб изобщо не те видях в съня си :rolleyes:  :rolleyes:  :D  :D  
« Последна редакция: Май 02, 2007, 03:06:46 pm от mak »

« Отговор #9 -: Май 02, 2007, 03:13:51 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Док аз си питам за съня а не за хороскопа <_<а теб изобщо не те видях в съня си :rolleyes:  :rolleyes:  :D  :D
Това е ясно ,но в съня си виждаш приятел ,който те съветва да не ги ядеш.Това означава спънки или съвет да не се захващаш с определен вид познания,
както се вижда и от съня ти много мразиш някой да ти налага собственото си мнение .
Като постоиш при нас ще видиш ,че обичаме да се закачаме и шегуваме помежду си ,така ,че не го приемай лично :)  

*

mak

• 30
« Отговор #10 -: Май 02, 2007, 03:22:05 pm »
Не го приемам лично :rolleyes: Док,а втората част от съня B) нахалничка съм нали? :wub:  

« Отговор #11 -: Май 02, 2007, 03:30:49 pm »
Цитат
Не го приемам лично :rolleyes: Док,а втората част от съня B) нахалничка съм нали? :wub:
Летенето се свързва с приповдигнато състояние на духа и способност да се отвличате от проблемите.Вероятно ще пътуваш в скоро време. :D  

*

mak

• 30
« Отговор #12 -: Май 02, 2007, 05:11:43 pm »
Цитат
Цитат
Летенето се свързва с приповдигнато състояние на духа и способност да се отвличате от проблемите.Вероятно ще пътуваш в скоро време. :D
 :lol: Док господ здраве да ти дава,пари,жени/една,две,три/,деца.....мноооого :D  :D  :D  :D и дълголетие,че да ни тълкуваш сънищата. :D  

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #13 -: Май 02, 2007, 08:18:05 pm »
Mak, aз естествено не исках да стане както в съня ти, където ти  "се ядоса и излезе от къщата". Досега правиш впечатление на забавно и издържливо същество, което не възприема нещата откъм лошата им страна.

Радвам се, че си тук!:)

Но сериозно - трудно е да се тълкува един сън индивидуално (тук изключвам всеобщо значимите символи), без да имаш информация за даден човек. А в твоя случай просто асоциирах начина на представянето ти досега със картините от съня, без да съм искала да те засегна и без да гледам негативно на него. Ако наистина мислиш, че обективно погледнато двете нямат връзка, то провери дали тълкуването ми не дава смисъл във връзка с други области от живота ти. Има ли област, в която не си на свой терен, където си намерила изкyсителни неща за консумация, независимо в какъв вид и където някой те възспира засега. Тъй като не знаеш причината за това, ти се оттегляш в друга област, където си в друго състояние, сама и пасивна. :)  

« Отговор #14 -: Май 02, 2007, 11:58:28 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
:lol: Док господ здраве да ти дава,пари,жени/една,две,три/,деца.....мноооого :D  :D  :D  :D и дълголетие,че да ни тълкуваш сънищата. :D
И една жена  ми стига ,няма да ходя на конкурс за нов Казанова :D ,от пожелание за добро здраве, пари и деца не се отказвам :D  :D  :D  :D  B)  

*

mak

• 30
« Отговор #15 -: Май 03, 2007, 10:16:51 am »
Цитат
Mak, aз естествено не исках да стане както в съня ти, където ти  "се ядоса и излезе от къщата". Досега правиш впечатление на забавно и издържливо същество, което не възприема нещата откъм лошата им страна.

Радвам се, че си тук!:)

Но сериозно - трудно е да се тълкува един сън индивидуално (тук изключвам всеобщо значимите символи), без да имаш информация за даден човек. А в твоя случай просто асоциирах начина на представянето ти досега със картините от съня, без да съм искала да те засегна и без да гледам негативно на него. Ако наистина мислиш, че обективно погледнато двете нямат връзка, то провери дали тълкуването ми не дава смисъл във връзка с други области от живота ти. Има ли област, в която не си на свой терен, където си намерила изкyсителни неща за консумация, независимо в какъв вид и където някой те възспира засега. Тъй като не знаеш причината за това, ти се оттегляш в друга област, където си в друго състояние, сама и пасивна. :)
Ще ти разкажа малко за мен за да можеш да ме разбираш/малко/.Претърпях огромни загуби преди 6 месеца/загубих всичко ама всичко-жилище,пари,бизнес-всичко/това са материалните загуби но това не беше достатъчно и започнаха и емоционалните,най-близкият ми чоек ме предаде и тогава се сринах напълно.Но господ ме направил издържливо "животно" и ми дал малко късмет.Сега започвам да подреждам живота си от нулата,срещнах нови и интересни хора,които ми помагат "духовно"ако мога така да се изразя естествено най-близките ми хора нищо не знаят/двамата ми братя и сеста ми а за майка ми да не говоря/не казах нищо на никой,не се оплаках на никой,не потърсих помощ от никой,който познавам но срещнах хора,които ми помогнаха без го искам.Та това е на кратко за мен.
« Последна редакция: Май 03, 2007, 10:47:53 am от mak »

*

mak

• 30
« Отговор #16 -: Май 04, 2007, 10:00:38 am »
Гаден сън сънувах тази нощ,когато се събудих не можех да дишам и умирах от страх.Сънувам една голяма хубава къща с хубав двор чист,подреден .Стоя пред къщата и я гледам изведнъж чух шум от кола и се обърнах да видя,кой пристига беше един човек с една мръсна стара кола,обърнах се пак да гладем къщата но тя вече беше стара,грозна почти разрушена,двора беше целия в кал,локви и мизерия.Влязох в къщата и вътре имаше 4 деца,бедно облечени но не бяха просяци,прозорците бяха счупени и аз погледнах навън видях няколко човека да приближават към къщата с оръжие в ръце,децата се разпищяха и започнахме да се крием в различни стаи,аз започнах да гася лампите за да не ни видаят не успях да ги загася от ключовете и започнах направо да отвивам крушките.С мен имаше едно момиченце,което беше по-добре облечено от другите и беше хубавичко,изведох децата през задния вход на къщата и започнахме да тичаме към една друга къща за да се скрием.Къщата към която тичахме беше стара но здрава едната част от оградата и беше телена а другата от бетон и беше малко разрушена,до като тичахме към тази къща момиченцето,което бях взела с мен за да го спасявам се умори много и не можеше да тича аз го качих на гръб и тичах към оградата,изведнъж от там се появих 3 мъже държаха в ръцете си /тояги,сопи,колове,пръти/и тичаха към нас разбрах,че ако не избягам ще ни убият и двете.Обърнах си главта на дясно и видях няколко хубави къщи с дворове и реших да се крия там.

« Отговор #17 -: Май 04, 2007, 10:48:24 am »
Цитат
Гаден сън сънувах тази нощ,когато се събудих не можех да дишам и умирах от страх.Сънувам една голяма хубава къща с хубав двор чист,подреден .Стоя пред къщата и я гледам изведнъж чух шум от кола и се обърнах да видя,кой пристига беше един човек с една мръсна стара кола,обърнах се пак да гладем къщата но тя вече беше стара,грозна почти разрушена,двора беше целия в кал,локви и мизерия.Влязох в къщата и вътре имаше 4 деца,бедно облечени но не бяха просяци,прозорците бяха счупени и аз погледнах навън видях няколко човека да приближават към къщата с оръжие в ръце,децата се разпищяха и започнахме да се крием в различни стаи,аз започнах да гася лампите за да не ни видаят не успях да ги загася от ключовете и започнах направо да отвивам крушките.С мен имаше едно момиченце,което беше по-добре облечено от другите и беше хубавичко,изведох децата през задния вход на къщата и започнахме да тичаме към една друга къща за да се скрием.Къщата към която тичахме беше стара но здрава едната част от оградата и беше телена а другата от бетон и беше малко разрушена,до като тичахме към тази къща момиченцето,което бях взела с мен за да го спасявам се умори много и не можеше да тича аз го качих на гръб и тичах към оградата,изведнъж от там се появих 3 мъже държаха в ръцете си /тояги,сопи,колове,пръти/и тичаха към нас разбрах,че ако не избягам ще ни убият и двете.Обърнах си главта на дясно и видях няколко хубави къщи с дворове и реших да се крия там.
Къщите олицетворяват вашата личност,вашето вътрешно "АЗ",помещенията се отнасят до вашите потребности и състояние.
-просторна стая-вашите желания ще се сбъднат
-тясно помещение-към загуби и бедност
-спалня -вашите интимни отношения,почивка
-вана- умора ичувство за вина
-тоалетна-усамотяване и отпущане
-кухня -общуване
-гостна-запознанства и отношенията до брака
-килер-резервните сили
-покрив-чакат ви загуби
-покупка на къща- благополучие
-рушащ се дом -болест
-прашна къща -неуспехи в работата
-запустяла къща- вашите желания няма да се сбъднат
-ремонт-чакайте гости
-строеж на къща-щастие в любовта
-разрушавате къща-спорове със съседи
-къща като затвор -неясна ситуация в живота
-затворен в къща-ще избегнете опасност
-собствена къща -благополучие

Автомобил-символизира чуждата енергия
-бръмчене на автомобил- намеса във вашите рабори,промяна в семейното положение  
-вида на автомобила показва каква ще е намесата в личния ви живот

От сънищата ,които сподели с нас до този момент се вижда ,че си някаква емоционална криза и имаш някакви големи страхове.
Заплахата и криенето са неизменна част от сънищата които споделяш.

*

mak

• 30
« Отговор #18 -: Май 04, 2007, 11:43:10 am »
Цитат
Цитат
Къщите олицетворяват вашата личност,вашето вътрешно "АЗ",помещенията се отнасят до вашите потребности и състояние.
-просторна стая-вашите желания ще се сбъднат
-тясно помещение-към загуби и бедност
-спалня -вашите интимни отношения,почивка
-вана- умора ичувство за вина
-тоалетна-усамотяване и отпущане
-кухня -общуване
-гостна-запознанства и отношенията до брака
-килер-резервните сили
-покрив-чакат ви загуби
-покупка на къща- благополучие
-рушащ се дом -болест
-прашна къща -неуспехи в работата
-запустяла къща- вашите желания няма да се сбъднат
-ремонт-чакайте гости
-строеж на къща-щастие в любовта
-разрушавате къща-спорове със съседи
-къща като затвор -неясна ситуация в живота
-затворен в къща-ще избегнете опасност
-собствена къща -благополучие

Автомобил-символизира чуждата енергия
-бръмчене на автомобил- намеса във вашите рабори,промяна в семейното положение  
-вида на автомобила показва каква ще е намесата в личния ви живот

От сънищата ,които сподели с нас до този момент се вижда ,че си някаква емоционална криза и имаш някакви големи страхове.
Заплахата и криенето са неизменна част от сънищата които споделяш.
Благодаря ДОК.