Благодаря ти Вижън, че сподели!
Не съм правила опит за самоубийство, не съм си и помисляла за това, но факт е, че и двете квадратури ги приживях доста тежко. При втората личния ми лекар ме спря от работа, тъй като не бях в състояние да се концентрирам, а работата ми е доста отговорна.
сега видях, че не съм написала всичко..значи наталната ми венера е в 12-ти дом, лъв.. плутон е правил квадрат към нея от трети дом, скорпион /затова се намеси скорпион/, срещуположното на скорпиона и по хороскоп и в моя случай беше неговата полярност- телеца/, а рибата седеше отстрани /венера в 12-ти дом/ и чакаше да види резултата, какво ще избера..накрая пак при него се върнах, защото мразя силните скорпионски страсти, а и прекаленият светец не ми беше много драг..и след това още доста години изкарах с рибата, но не беше заради силна изпепеляваща любов, а заради приятелство и навик..разделихме се, защото той искаше да се жени, искаше деца, и си ги получи, но от друга..но ако ти се занимава да видиш кога е започнал този период на квадратура от минус 5 до плюс 5 градуса при мен ще мога да ти кажа и нещо по- точно..но ако трябва да го определя с едан дума този период, то тя ще е - обсебване..някой, нещо те взема и те обсебва, влачи те на някъде и ти нямаш воля да се съпротивляваш..венера ми управлява втори и девети дом, но нищо по тези теми, а плутон е бил на трон по знак и съответно ми управлява този дом /трети/ натално, но и по трети дом не мога да се сетя нещо..само по символиката на знака скорпион, или по- точно по плутон и по венера..и противоположните знаци на тези, в които се намират натално..