Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144839 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Транзити на Плутон
« Отговор #180 -: Декември 21, 2010, 03:08:58 am »
Дано всичко е минало, че честно казано вече ми писна.

Плутоновите стъпки и последващите резултати са много тежки наистина, каквото и да кажа няма да има смисъл, предполагам как се чувстваш и мога само да ти пожелая занапред да има повече светлина и спокойствие.

И аз го чакам след известно време да се изправи срещу Венера.  :unsure: Такава ни е съдбата, в някои карти минава по-неусетно и не засяга толкова планети, в други няма нещо, дето да подмине...цял живот трансформация и необходимост от тотална промяна. Това е. Няма оттърване.

Съни, при теб опозиция ли ще направи? Ако е опозиция не се притеснявай. Опозициите на Плутон не са така болезнени. Квадратурите са далеч по-силни, а от там и болезнени.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #181 -: Декември 21, 2010, 03:11:43 am »
Да, опозиция, Дивна. Но сигурно си забравила преди време пак като коментирахме Плутон, че в натал си имам квадратура между тях. :-X Но се надявам да си права.

Квадратурите са далеч по-силни, а от там и болезнени.

Иначе съм съгласна с това. Но да си мислим, че квадратурите си имат и своите хубави страни, в много случаи е така.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #182 -: Декември 21, 2010, 03:14:45 am »
а съвпада на плутон с венера?  и то когато по същото време тр. сатурн я квадратира :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #183 -: Декември 21, 2010, 03:18:11 am »

Благодаря ти Вижън, че сподели!

Не съм правила опит за самоубийство, не съм си и помисляла за това, но факт е, че и двете квадратури ги приживях доста тежко. При втората личния ми лекар ме спря от работа, тъй като не бях в състояние да се концентрирам, а работата ми е доста отговорна.

сега видях, че не съм написала всичко..значи наталната ми венера е в 12-ти дом, лъв.. плутон е правил квадрат към нея от трети дом, скорпион /затова се намеси скорпион/, срещуположното на скорпиона и по хороскоп и в моя случай беше неговата полярност- телеца/, а рибата седеше отстрани /венера в 12-ти дом/ и чакаше да види резултата, какво ще избера..накрая пак при него се върнах, защото мразя силните скорпионски страсти, а и прекаленият светец не ми беше много драг..и след това още доста години изкарах с рибата, но не беше заради силна изпепеляваща любов, а заради приятелство и навик..разделихме се, защото той искаше да се жени, искаше деца, и си ги получи, но от друга..но ако ти се занимава да видиш кога е започнал този период на квадратура от минус 5 до плюс 5 градуса при мен ще мога да ти кажа и нещо по- точно..но ако трябва да го определя с едан дума този период, то тя ще е - обсебване..някой, нещо те взема и те обсебва, влачи те на някъде и ти нямаш воля да се съпротивляваш..венера ми управлява втори и девети дом, но нищо по тези теми, а плутон е бил на трон по знак и съответно ми управлява този дом /трети/ натално, но и по трети дом не мога да се сетя нещо..само по символиката на знака скорпион, или по- точно по плутон и по венера..и противоположните знаци на тези, в които се намират натално..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #184 -: Декември 21, 2010, 03:19:32 am »
а съвпада на плутон с венера?  и то когато по същото време тр. сатурн я квадратира :-\

Би трябвало да срещнеш партньор, с когото да направиш дълбока връзка. Раздялата, ако има някога такова ще е много трудна.

*

Divna

• 2478
« Отговор #185 -: Декември 21, 2010, 03:28:12 am »
Благодаря, Вижън!

Не ти е било леко.  :-[
Плутон изчиства старото. Аз съм доволна, че при мен вече премина през Слънце, сега преминава и през Венера, а и през Луна също /дирекционен Плутон е върху наталната ми Луна/. Пречистването, което става е на три нива - духовно /Слънце/, емоционално /Луна/ и сексуално /Венера/. След целия този плутонов акцент очаквам наистина да бъда като преродена.

*

Vision

• 3523
« Отговор #186 -: Декември 21, 2010, 03:38:47 am »
Благодаря, Вижън!

Плутон изчиства старото. Аз съм доволна, че при мен вече премина през Слънце, сега преминава и през Венера, а и през Луна също /дирекционен Плутон е върху наталната ми Луна/. Пречистването, което става е на три нива - духовно /Слънце/, емоционално /Луна/ и сексуално /Венера/. След целия този плутонов акцент очаквам наистина да бъда като преродена.

няма за какво да ми благодариш /а и цялото това благодарене ме изнервя по принцип  ;)/..всеки като пише, го прави на първо място заради себе си..забелязвам, че напоследък правиш опити да се програмираш в другата посока- че няма да ти се случва вече нищо, че нямаш нужда от никого..по- добре не го прави, да не се налага после плутон да чисти и това..както се казва в една стара градска песен- не дълбай с длетото тънко бедно ми сърце, остави таз люта рана нека зарасте...и т.н..да ви имам скорпионските луни, само се мятате от една крайност в друга..колко по- спокойна и улегнала е моята в телец, а?? /тук малко хумор вмъквам, не знам дали си в състояние да ме разбереш с тези транзити на плутон..пак хумор.. ;D ;D ;)/    :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #187 -: Декември 21, 2010, 03:40:35 am »
Благодаря, Вижън!

няма за какво да ми благодариш /а и цялото това благодарене ме изнервя по принцип  ;)/..всеки като пише, го прави на първо място заради себе си..забелязвам, че напоследък правиш опити да се програмираш в другата посока- че няма да ти се случва вече нищо, че нямаш нужда от никого..по- добре не го прави, да не се налага после плутон да чисти и това..както се казва в една стара градска песен- не дълбай с длетото тънко бедно ми сърце, остави таз люта рана нека зарасте...и т.н..да ви имам скорпионските луни, само се мятате от една крайност в друга..колко по- спокойна и улегнала е моята в телец, а?? /тук малко хумор вмъквам, не знам дали си в състояние да ме разбереш с тези транзити на плутон..пак хумор.. ;D ;D ;)/    :P

;D  :kissd:

*

missKapriz

« Отговор #188 -: Декември 21, 2010, 03:46:42 am »
Цитат
да ви имам скорпионските луни, само се мятате от една крайност в друга..колко по- спокойна и улегнала е моята в телец,
С глас ме разсмя :08:
Ама направи водосвет,че нямаш такова чудо в картата си  :57:
 :49:За скорпионските луни!

*

abroad

« Отговор #189 -: Декември 21, 2010, 03:50:36 am »
мен ме интересува тригона му с Марс
някой потърпевш ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #190 -: Декември 21, 2010, 03:54:22 am »
някой потърпевш ;D

Зависи в кои домове е. Но като цяло е стремеж за налагане, борбенност, спортен хъс и голяма амбиция.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #191 -: Декември 21, 2010, 04:04:47 am »
някой потърпевш ;D

Пече се. Ако отчитаме петте градуса преди точен аспект, е почнал вече при мене. Ами..., нищо :-\.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Декември 21, 2010, 04:07:01 am »
Не усещам засега секстила на Плутон с Марс, а квардатурата навремето я усетих, в края на 90те беше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #193 -: Декември 21, 2010, 04:12:25 am »
В момента тригона е точен - нищо. Не знам дали трябва да е нещо. :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #194 -: Декември 21, 2010, 04:15:16 am »
Не усещам засега секстила на Плутон с Марс, а квардатурата навремето я усетих, в края на 90те беше.

Lili sledwasia mesez ste snaes sa kakwo ste stawa duma.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Декември 21, 2010, 04:18:45 am »
Само на секстила на тр. Плутон с Марс не възлагам надежда. Или си видял някой мидпойнт да се активира?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #196 -: Декември 21, 2010, 04:23:37 am »
Лили, аз си мисля, че Доби взима точния аспект. Твоят Марс е на същите градуси като мойта Венера. При мен Плутон прави точно в средата на следващия месец точната квадратура, следователно при теб тогава е точния секстил.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #197 -: Декември 21, 2010, 04:24:54 am »
Само на секстила на тр. Плутон с Марс не възлагам надежда. Или си видял някой мидпойнт да се активира?

Ti naistina li mislis, ze plutona go interesuwa, dali waslagas na nego, ili ne? :wink2: ste se islupat mai, dwa zeni finansowi plana sa teb, ako namas nisto naprotiv.
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 04:29:22 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Декември 21, 2010, 04:27:50 am »
Ако смята да ми го сложи ПлутонЪт, ще докладвам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #199 -: Декември 21, 2010, 04:28:32 am »
Доби, ти кога взимаш аспекта под внимание? Когато е точен ли?