Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144953 Прегледи
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #300 -: Февруари 23, 2012, 02:48:44 pm »
Транзитът на Плутон през ИЦ и 4 дом бе белязан със загуби на близки хора по драматичен и неочакван начин- катастрофа, сестринска грешка, внезапен инфаркт по време на почивка в курорт.

Като върнах назад картата на дъщеря ми точно когато Плутон и транзитираше  през ИЦ имаше инцидент последван от лекарска грешка, операции, трайти физически увреждания и психологически травми. Тогава и идея си нямах от астрология и недоумявах защо това се случва на такова мило и беззащитно дете...

« Отговор #301 -: Февруари 24, 2012, 07:11:48 am »
Аз сега като се замислих, баба ми като почина транзитен Плутон съвпад с нат Сатурн  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #302 -: Февруари 25, 2012, 11:48:15 am »
 В момента тр.Плутон ми е точно на Слънцето /7-ми дом/. На 22.03 тази година ще е нулевия съвпад - 0.00 градуса - вероятно ще е възлова точка, но не смея да мисля за какво. Защото аз се филмирам и като си повярвам, нещата се случват....Но гадното е, че хубавите неща не мога да ги повярвам, сякаш не ги заслужавам...После Плутона ще тръгне ретро - за да пордължи с трансформацията на духа ми. Ще тръгне ретро месец април - тааа чак до октомври и после пак сначале. И точно на 05.01.2013 година ще е в същата позиция - нулевия съвпад...Какво според вас може да се случи при тази плутонова шлифовка...Натален Плутон е в 5-ти дом - на 99.45 от нат.Слънце в 7-ми дом, управлява Марс, Венера, Юпитер в 6-ти дом.

*

Grace

• 2257
« Отговор #303 -: Февруари 25, 2012, 12:23:27 pm »
daisy, само предположения:

може да се отрази като финансови въпроси, вклчюително и такива свързани с наследства;
окончателен край на стара връзка / с Рибата например /, дълбока личностна трансформация;
въпроси свързани с бащата;
мисля също, че ще трябва да обърнеш специално внимание на себе си, външност, начин на живот, здравословни навици и т.н.
според мен имаш индикации за нова връзка през тази година - Уран и Нептун транзитират Меркурий У5 и намиращ се в 7-и. Соларен Марс в 5-и квадрат Меркурий в 7-и. И възлите в солара са в 1/7 домове в градуса на Венера. Със сигурност партнъорствата остават централна тема и през тази година.

« Отговор #304 -: Февруари 26, 2012, 09:46:09 am »
daisy, само предположения:

може да се отрази като финансови въпроси, вклчюително и такива свързани с наследства;
окончателен край на стара връзка / с Рибата например /, дълбока личностна трансформация;
въпроси свързани с бащата;
мисля също, че ще трябва да обърнеш специално внимание на себе си, външност, начин на живот, здравословни навици и т.н.
според мен имаш индикации за нова връзка през тази година - Уран и Нептун транзитират Меркурий У5 и намиращ се в 7-и. Соларен Марс в 5-и квадрат Меркурий в 7-и. И възлите в солара са в 1/7 домове в градуса на Венера. Със сигурност партнъорствата остават централна тема и през тази година.
:kissd: Благодаря Грейс. Финансови въпроси - да, все по-нанагорнище ми идва да се оправям сама. Издишам...За наследства - мисля и за това, но не знам от къде може да се появят. По-скоро си мечтая загубения бащатко на сина ми да се появи от някъде с една чанта пари  ;D и да компенсира по този начин липсата си...Честно казано страхувам се за баща ми, защото дълги години - яде и повръща, пие и повръща. Просто има здрава закалка, но колко ще издържи нямам идея. И не искам да мисля за това....Рибата я зачеркнах окончателно месец декември 2010г. А миналия септември си му върнах едни сувенирчета, които ми беше дал през 1992г. Не на него лично...някъде писах за това. Бях решила да се отърся от тези спомени и след един подсказващ сън, издебнах момента /1 на година идва в БГ и живее много близо до мен, всеки ден траекторията ми минава пред неговата къща/...отидох с колата си и ги тупнах фигурките на капака на мерцедеса му  ;D...Оня усети, че някой се мота отвън излезе да види кой и като видя моята кола се врътна като попарен и се прибра ....мразя малодушието. Ако има начин да се отърся от любовите си е да видя малодушието. Всякакви чувства се изпаряват на момента...Сега се мъча да се отскубна от мислите си за Парчето /Водолейчето - "отвъд любовта"/ - така той характеризира нашите отношения...Не искам да му преча да си устрои живота, а той не иска да ме губи като приятел....Не знам как ще стане...Всеки път като казвам до тук и двамата страдаме...и пак отначало все едно нищо не е било. А аз не искам да играя на ролята на вечната любовница искам да принадлежа на някой, явно тук ще се извърши трансформацията...
   За външността си не знам, но в момента съм доволна, защото не полагам никакви усилия и се чувствам добре в тялото си, вероятно ще стана по-суетна, което въобще не е присъщо за мен. И да очаквам нова връзка, за да разчупи досегашните ми стереотипи на поведение и да ме отскубне от рутината, в която потъвам...Е ако съм жива и се навъртам тук, ще докладвам - този път Плутон какво ми даде и какво отнесе  :blink:

« Отговор #305 -: Февруари 26, 2012, 12:44:26 pm »
Ще може ли да ми помогнете за тълкуването на следния аспект:тр.Плутон(6д) квадратура Северен възел(10д)?Плутон е У5. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #306 -: Февруари 26, 2012, 03:21:39 pm »
Ще може ли да ми помогнете за тълкуването на следния аспект:тр.Плутон(6д) квадратура Северен възел(10д)?Плутон е У5. :blink:

Вероятност за създаване на любовна връзка на работното място.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #307 -: Февруари 26, 2012, 03:51:06 pm »
В момента тр.Плутон ми е точно на Слънцето /7-ми дом/. На 22.03 тази година ще е нулевия съвпад - 0.00 градуса - вероятно ще е възлова точка, но не смея да мисля за какво. Защото аз се филмирам и като си повярвам, нещата се случват....Но гадното е, че хубавите неща не мога да ги повярвам, сякаш не ги заслужавам...После Плутона ще тръгне ретро - за да пордължи с трансформацията на духа ми. Ще тръгне ретро месец април - тааа чак до октомври и после пак сначале. И точно на 05.01.2013 година ще е в същата позиция - нулевия съвпад...Какво според вас може да се случи при тази плутонова шлифовка...Натален Плутон е в 5-ти дом - на 99.45 от нат.Слънце в 7-ми дом, управлява Марс, Венера, Юпитер в 6-ти дом.

Дейзи, Плутон идва от 5ти дом и прави съвпад с един от диспозиторите на нодалната ос. На твое място бих била доста позитивно настроена и в очакване. Нодалната транзитна ос много скоро ще докосне Венера. Тр. Юпитер също. Нищо чудно транзитен Уран като квадратира Слънцето (У4) да ти се наложи бързо и неочаквано да смениш местоживеенето.
На твое място не бих се притеснявала. Дишай спокойно защото най-вероятно много скоро ще се отвори нова страница в живота ти. Това е все пак един транзит. Помисли как е когато си роден с този аспект. Все още съм жива и мърдам.  ;D ;) Опитай се по креативен начин да използваш енергията на съвпада, тъй като при теб Плутон на всичкото отгоре идва от 5ти дом. Имаш съвпад на две мощни креативни планети в момента. Както се казва, топката е в ръцете ти и сега зависи единственно от теб как ще се възползваш на макс от тази енергия, за да я превърнещ в нещто конструктивно. На всичкото отгоре дир. Юпитер ти е вече над Слънцето, а транзитния след няма и година ще влезв в 1 ви дом. Дир. Уран е над натална Венера. ;D Все хубавинки. Смело момиче, сега е момента да направиш живота си такъв, какъвто желаеш.
Успех, Дейзи!

*

Stella

• 7765
« Отговор #308 -: Февруари 26, 2012, 03:57:58 pm »
Транзитът на Плутон през ИЦ и 4 дом бе белязан със загуби на близки хора по драматичен и неочакван начин- катастрофа, сестринска грешка, внезапен инфаркт по време на почивка в курорт.

Като върнах назад картата на дъщеря ми точно когато Плутон и транзитираше  през ИЦ имаше инцидент последван от лекарска грешка, операции, трайти физически увреждания и психологически травми. Тогава и идея си нямах от астрология и недоумявах защо това се случва на такова мило и беззащитно дете...

Кой дом управлява Плутон? защото 4-ти дом сам по себе си няма връзка със здравето, освен, че сочи някои наследствени заболявания.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #309 -: Февруари 26, 2012, 04:28:17 pm »

Divna,благодаря ти много. :kissd:Ставаше въпрос за картата на моя приятелка и тази вечер ще я зарадвам с добри новини. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #310 -: Февруари 26, 2012, 05:40:44 pm »
Това не са добри новини-може да се наложи да сменя работа...дано да не

« Отговор #311 -: Февруари 26, 2012, 05:50:50 pm »
Това не са добри новини-може да се наложи да сменя работа...дано да не
Тя в момента е безработна,но очаква да и се обадят за едно работно място.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #312 -: Февруари 26, 2012, 07:48:50 pm »

Аз имам подобна ситуация в момента-тр.  Путон квадратура Северен възел, който е в 9-ти дом при мен, а скорпион ми е интерсептиран в 4-ти дом.  Какво да очаквам?

*

Stella

• 7765
« Отговор #313 -: Февруари 26, 2012, 07:51:11 pm »

Аз имам подобна ситуация в момента-тр.  Путон квадратура Северен възел, който е в 9-ти дом при мен, а скорпион ми е интерсептиран в 4-ти дом.  Какво да очаквам?

Нищо особено, гледай аспектите с планетите.
Очаквай събития, когато влезе транзитната нодална ос в Скорпион в 4-тия ти дом,
предполагам свързани с дома и кариерата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #314 -: Февруари 27, 2012, 08:59:21 pm »
Аз съм в пика на транзитен Плутон в квадратура с натален Плутон, в момента е на 0.5 градуса.  :-\ Наталният управлява 9-ти дом, транзитния е в 12-ти и... ми е малко неспокойно. Не знам какво ще донесе.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #315 -: Март 01, 2012, 09:33:45 pm »
Искам да ви питам за транзит на Плутон през ИЦ, ако сте преживели.В конкретната карта за която питам наталния Плутон е на АЦ и управлява 2-ри дом. Може ли да го тълкувам и като разрешаване на имотни проблеми.

*

Grace

• 2257
« Отговор #316 -: Март 01, 2012, 09:38:21 pm »
Искам да ви питам за транзит на Плутон през ИЦ, ако сте преживели.В конкретната карта за която питам наталния Плутон е на АЦ и управлява 2-ри дом. Може ли да го тълкувам и като разрешаване на имотни проблеми.

абсолютно можеш. Плутон през ИЦ и 4-и дом - покупка/продажба на недвижим имот. много вероятно проявление.

*

Stella

• 7765
« Отговор #317 -: Март 01, 2012, 09:49:17 pm »

Имаш натално Плутон в 4-ти, който управлява 2-ри. Значи ще влагаш парите си в имоти или за поддръжка на имот, а може и да получаваш рента от поземлени имоти/ниви - това е обичайното проявление. Когато господарят на 2-ри дом идва на асцендента, можеш да намериш нови източници на доходи, но много зависи какви аспекти прави.

*

Papy

• 4343
« Отговор #318 -: Март 01, 2012, 11:39:29 pm »
Аз разбрах друго-натално плутон в 1-ви, управлява 2-ри, транзитира иц
Преживях го-имаше свързано с имоти, ама това беше на 2-ри план
Не ми беше лесно

*

Grace

• 2257
« Отговор #319 -: Март 02, 2012, 10:01:46 am »
Плутон е финансов сам по себе си, тъй че не е задължително да управлява такива домове в натала.
Точно вчера гледах една карта - три сделки с недвижими имоти за периода на транзит Плутон през 4-и дом;
друго проявление - болест по Плутон на родител / засега без фатален край /. В натала Плутон е в 1-и дом.

А аз да питам, че ми влиза в 5-и дом - кажете нещо от опит...
Любов, деца, ... ?