daisy, само предположения:
може да се отрази като финансови въпроси, вклчюително и такива свързани с наследства;
окончателен край на стара връзка / с Рибата например /, дълбока личностна трансформация;
въпроси свързани с бащата;
мисля също, че ще трябва да обърнеш специално внимание на себе си, външност, начин на живот, здравословни навици и т.н.
според мен имаш индикации за нова връзка през тази година - Уран и Нептун транзитират Меркурий У5 и намиращ се в 7-и. Соларен Марс в 5-и квадрат Меркурий в 7-и. И възлите в солара са в 1/7 домове в градуса на Венера. Със сигурност партнъорствата остават централна тема и през тази година.
:kissd: Благодаря Грейс. Финансови въпроси - да, все по-нанагорнище ми идва да се оправям сама. Издишам...За наследства - мисля и за това, но не знам от къде може да се появят. По-скоро си мечтая загубения бащатко на сина ми да се появи от някъде с една чанта пари

и да компенсира по този начин липсата си...Честно казано страхувам се за баща ми, защото дълги години - яде и повръща, пие и повръща. Просто има здрава закалка, но колко ще издържи нямам идея. И не искам да мисля за това....Рибата я зачеркнах окончателно месец декември 2010г. А миналия септември си му върнах едни сувенирчета, които ми беше дал през 1992г. Не на него лично...някъде писах за това. Бях решила да се отърся от тези спомени и след един подсказващ сън, издебнах момента /1 на година идва в БГ и живее много близо до мен, всеки ден траекторията ми минава пред неговата къща/...отидох с колата си и ги тупнах фигурките на капака на мерцедеса му

...Оня усети, че някой се мота отвън излезе да види кой и като видя моята кола се врътна като попарен и се прибра ....мразя малодушието. Ако има начин да се отърся от любовите си е да видя малодушието. Всякакви чувства се изпаряват на момента...Сега се мъча да се отскубна от мислите си за Парчето /Водолейчето - "отвъд любовта"/ - така той характеризира нашите отношения...Не искам да му преча да си устрои живота, а той не иска да ме губи като приятел....Не знам как ще стане...Всеки път като казвам до тук и двамата страдаме...и пак отначало все едно нищо не е било. А аз не искам да играя на ролята на вечната любовница искам да принадлежа на някой, явно тук ще се извърши трансформацията...
За външността си не знам, но в момента съм доволна, защото не полагам никакви усилия и се чувствам добре в тялото си, вероятно ще стана по-суетна, което въобще не е присъщо за мен. И да очаквам нова връзка, за да разчупи досегашните ми стереотипи на поведение и да ме отскубне от рутината, в която потъвам...Е ако съм жива и се навъртам тук, ще докладвам - този път Плутон какво ми даде и какво отнесе :blink: