прогресивното е в 9-и натален, но всичко тегли към 5-8-12 дом... :blink:
тук е мястото преживелите квадрат Плутон/Слънце да споделят нещичко... 
при мен съвпадът наближава

. Това, което към момента мога да дам като обратна връзка е, че почнах от лято 2011 да чистя хората около себе си (тогава беше и квадрат Слънце-Сатурн), като първо изчистих мъже, които определено ме проваляха (имах професионални взаимоотношения с тях) и "приятелки", които също ме разочароваха. По принцип рядко ме разочароват хора в живота и МНОГО мислих какво всъщност се случи, истината е, че пътищата ни се разделиха. Двете ми приятелки, спряха с "развитието си". Решили са да се женят и да раждат деца (НИЩО ЛОШО), но при мен това не са приоритетите и някак почнахме да се караме за глупости, (БОРБА ЗА ЕНЕРГИЯ)....и те да не подкрепят моите търсения... някак е оправдано да висим 5 часа в заведение,за да се търси точния МЪЖ а не е оправдано, аз да не дойда на среща, защото се явявам на изпит.
Много бях ядосана на Плутон, защото имахме големи емоционални кризи, емоционални манипулации/"скандали" и т.н., но сега след като квадрата на Слънце и Сатурн премина, разбрах, че всъщност нямаше как да продължа, ако не го мина това ниво (да спре да ми пука, когато усещам, че някой емоционално се опитва да ме срине и психира, да не му отмъщавам, защото така продължавам да го храня с енергия и да продължа да си действам по задачите. Жените и двете бяха с асц. Скорпион, като мен

).
Дори тук във форума, някак ми стана кристално ясно, с кой има смисъл да си комуникирам и е добронамерен и кой не. И някак разбрах мотивацията и на двата типа хора. И в реалния живот и тук във виртуалния.
Като цяло много болезнени уроци ми носи Плутон, но някак ме освобождава от външната необходимост някой да ме дондурка и подкрепя, защото се научих да търся отговорите вътре в мен и да следвам само себе си. Вече не се оплаквам от Плутон.
Понеже транзитира 2 дом - засега не ми е донесъл милионите

, дето всички ги чакаме, но все ми се появяват от някаде малко, но достатъчно за дадения момент средства. Дори си намирам пари на улицата - 50 лв. веднъж :rolf: