Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144900 Прегледи
*

angy

• *
  • 105
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #340 -: Март 02, 2012, 11:31:32 am »
При мен Плутон съвсем скоро излезна от 5-ти дом. Донесе ми любов не малко но без деца за съжаление само много много борба в тази посока. И тук съм съгласна за обсебването, направо бях полудяла да имам дете но това не се случи до тук.

*

Asol

• 4140
« Отговор #341 -: Март 02, 2012, 11:32:58 am »
MoonLight, ами аспектира ти У7. Партньорът ти Сатурнов тип ли е по някакъв начин ?

*

Grace

• 2257
« Отговор #342 -: Март 02, 2012, 11:35:33 am »
Плашите ме, да знаете !  :blink:
Досега изобщо не се страхувах от Плутон, даже не се бях замисляла..Но сега...с аналогиите по 5-и дом...

MoonLight, при теб какви аспекти е правил Плутон при транзита през 5-и и имаш ли в натала предпоставки за обсебване и ревност - като напрегнати аспекти на Плутон към личните планети, например?
;D ;DВъобще не се страхувай,защото Плутон ще ти покаже страни от теб,които си потискала дълбоко в себе си. ;)Има трудности,но те са необходими в името на растежа.Ще сложа картата,за да я видиш по-добре. :blink:

при теб е очевидно - прави съвпад с У7, тригон Венера и опозиция Марс.

тъкмо щях да гледам за типа партнъор и ти махна картата. благодаря все пак, че я сложи да погледнем. предполагам партнъора ти има нещо по Плутон в натала.  :blink:

« Отговор #343 -: Март 02, 2012, 11:37:09 am »
MoonLight, ами аспектира ти У7. Партньорът ти Сатурнов тип ли е по някакъв начин ?
Да,бих казала точно Сатурнов.Прекалено консервативен и амбициозен за градене на кариера.Предпочита сигурното,а не да предприема крачка,която не знае какво ще му донесе. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #344 -: Март 02, 2012, 11:51:51 am »
Цитат
Къде е меркурий? Доколкото разбирам от обясненото АСЦ-то ти е Дева....

еееее...точно ти да питаш за моя Меркурий.... ;D  ;D

Мии не помня...Имам много карти... ;D

НО...ЕТО ТИ МОЯТА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ ЗА ПЪРВИЯ АСПЕКТ НА ПЛУТОН... ;D
После за другите...

Твоя АЗ , както и независимите ти действия...,желанието ти за промяна ще станат причина по един хармоничен начин да трансформираш и наложиш началото на промяната.Внимавай с думите....
Областта свързана с братя , сестри , съседи , къси пътувания , комуникации и обучения , преместване в нов дом , възможност за "катастрофа" в буквален и преносен смисъл ще е в следствие на напрегната от транзита на Плутон зона...Или любоници , любов , деца... творчество ще предизвикат промените...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #345 -: Март 02, 2012, 11:55:41 am »
Досега изобщо не се страхувах от Плутон, даже не се бях замисляла..Но сега...с аналогиите по 5-и дом...
Май не си прочела моя пост:) Преминаването на плутон през 5-ти беше много хубав и смислен период в живота ми. Всичко, което се случи мина спокойно и в реда на нещата. Няма от какво да се страхуваш:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Grace

• 2257
« Отговор #346 -: Март 02, 2012, 11:58:39 am »
Май не си прочела моя пост:) Преминаването на плутон през 5-ти беше много хубав и смислен период в живота ми. Всичко, което се случи мина спокойно и в реда на нещата. Няма от какво да се страхуваш:)

благодаря, venerra  :blink: Слънчице си.. :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #347 -: Март 02, 2012, 12:01:55 pm »
Цитат

После за другите...

Твоя АЗ , както и независимите ти действия...,желанието ти за промяна ще станат причина по един хармоничен начин да трансформираш и наложиш началото на промяната.Внимавай с думите....
Областта свързана с братя , сестри , съседи , къси пътувания , комуникации и обучения , преместване в нов дом , възможност за "катастрофа" в буквален и преносен смисъл ще е в следствие на напрегната от транзита на Плутон зона...Или любоници , любов , деца... творчество ще предизвикат промените...

Марая, точно, точно, ... :blink:  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Март 02, 2012, 12:13:26 pm »
Цитат

После за другите...

Марая, точно, точно, ... :blink:  :wub:

Потъване в мрачни мисли...изравяне на потиснатото...приемане на собствената роля в живота...това изисква Плутон...Транзитния дом е мястото на неговото действие...с цел регенериране на собствената сила на индивида...-тригона с АСЦ.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #349 -: Март 02, 2012, 12:30:08 pm »
Цитат
Потъване в мрачни мисли...изравяне на потиснатото...приемане на собствената роля в живота...това изисква Плутон...Транзитния дом е мястото на неговото действие...с цел регенериране на собствената сила на индивида...-тригона с АСЦ....

аз мрачните мисли и депресиите ги виждам повече по Сатурн. Но за изравяне на подтиснатото, изкарване на страховете на светло - да, това си е много по Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Март 02, 2012, 12:38:26 pm »
Цитат
Потъване в мрачни мисли...изравяне на потиснатото...приемане на собствената роля в живота...това изисква Плутон...Транзитния дом е мястото на неговото действие...с цел регенериране на собствената сила на индивида...-тригона с АСЦ....

аз мрачните мисли и депресиите ги виждам повече по Сатурн. Но за изравяне на подтиснатото, изкарване на страховете на светло - да, това си е много по Плутон.

Даа...така е. Но ти пропускаш , че транзита е в дом на КОЗИРОГА С ДИСПОЗИТОР САТУРН.... ;) ;D...
Ако беше водолей...бих казала друго ;D...,но в знак на К5-Сатурн диспозитор....мрачните мисли на Плуто биха могли да изглеждат повече от фаталистични...
А със страховете... :rolleyes:..,няма как да се пребориш, ако не ги срещнеш очи в очи...

*

Grace

• 2257
« Отговор #351 -: Март 02, 2012, 12:44:07 pm »
Цитат
Даа...така е. Но ти пропускаш , че транзита е в дом на КОЗИРОГА С ДИСПОЗИТОР САТУРН....  ...
Ако беше водолей...бих казала друго ...,но в знак на К5-Сатурн диспозитор....мрачните мисли на Плуто биха могли да изглеждат повече от фаталистични...

разбира се, че си права  ;D но аз живея със Сатурн от малка, май свикнах да го овладявам. но двамата заедно с Плутон... ;D пълна веселба  ;D  :angry:
иначе пък са в хубав дом - 5-и - ще се забавлявам  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #352 -: Март 02, 2012, 12:53:07 pm »
Цитат
Даа...така е. Но ти пропускаш , че транзита е в дом на КОЗИРОГА С ДИСПОЗИТОР САТУРН....  ...
Ако беше водолей...бих казала друго ...,но в знак на К5-Сатурн диспозитор....мрачните мисли на Плуто биха могли да изглеждат повече от фаталистични...

разбира се, че си права  ;D но аз живея със Сатурн от малка, май свикнах да го овладявам. но двамата заедно с Плутон... ;D пълна веселба  ;D  :angry:
иначе пък са в хубав дом - 5-и - ще се забавлявам  ;)

Дом на Слънцето... ;D Прогресивното и СД Слънце къде се намира? Какви аспекти има? Къде е 8-ми по знак /декада, дуода, кой е субдиспозитора?/ .10-ти дом ...
Нищо  не може да бъде предсказано , ако не е отчетен и най-малкия детайл от картата...по темата , която ни вълнува...
Слънцето , като принцип на мъжете , бащата , авторитета ще има ярка изява...,но чрез Сатурново-Плутоновата доминанта... ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #353 -: Март 02, 2012, 01:12:49 pm »
прогресивното е в 9-и натален, но всичко тегли към 5-8-12 дом... :blink:
тук е мястото преживелите квадрат Плутон/Слънце да споделят нещичко...  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #354 -: Март 02, 2012, 01:26:44 pm »
Грейс, не се плаши-след плутон човек има чуството, че нищо не може да го събори. Аз преживях опозиция сатурн-уран на асц-десц и плутон на иц в квадратура на другите- и ей го на-жива здрава-спамя по форумите :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #355 -: Март 02, 2012, 01:26:52 pm »

Твърде възможно да се появи някой чужденец или друговерец с който да завържеш любовна авантюра при това тайничка и в един момент да сключиш законен брак.../знам, че това не влиза в приоритети ти...,но ние си правим сметките, а вселената разполага/ ;D...
Дела за наследства и други свързани с пари ще бъдат водени твърде дълго...

*

Grace

• 2257
« Отговор #356 -: Март 02, 2012, 01:52:11 pm »

Твърде възможно да се появи някой чужденец или друговерец с който да завържеш любовна авантюра при това тайничка и в един момент да сключиш законен брак.../знам, че това не влиза в приоритети ти...,но ние си правим сметките, а вселената разполага/ ;D...

Марая,  :57:
почти ми прочете мислите  ;D като изключим брака, разбира се  :blink: макар че, както казваш Вселената...

*

Марая

• 28287
« Отговор #357 -: Март 02, 2012, 02:19:57 pm »
Грейс, не се плаши-след плутон човек има чуството, че нищо не може да го събори. Аз преживях опозиция сатурн-уран на асц-десц и плутон на иц в квадратура на другите- и ей го на-жива здрава-спамя по форумите :)

Аз я преживях тази опозиция на МЦ/ИЦ.... ;D

А за Плутон...като за мъртвите....или добро или нищо... :P ;D

Имам Плутон на МЦ...
По транзит преживях това:
Плуто съвпад нат.АСЦ
Плуто съвпад нат.ЮЛВ
Плуто съвпад нат.Меркурий
Плуто съвпад нат.Слънце

Плуто квадрат нат. Сатурн
Плуто квадрат нат. Хирон
Плуто квадрат нат. Плутон
Плуто квадрат нат. Уран
Плуто квадрат нат. М/Ц
Плуто квадрат нат. И/Ц

Плуто опозиция нат.Юпитер

По жива съм от всякога... ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #358 -: Март 02, 2012, 02:32:40 pm »
Цитат
Плуто съвпад нат.Слънце
какво промени Плутон тук ?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #359 -: Март 02, 2012, 02:40:02 pm »

при мен съвпадът наближава  ;D. Това, което към момента мога да дам като обратна връзка е, че почнах от лято 2011 да чистя хората около себе си (тогава беше и квадрат Слънце-Сатурн), като първо изчистих мъже, които определено ме проваляха (имах професионални взаимоотношения с тях) и "приятелки", които също ме разочароваха. По принцип рядко ме разочароват хора в живота и МНОГО мислих какво всъщност се случи, истината е, че пътищата ни се разделиха. Двете ми приятелки, спряха с "развитието си". Решили са да се женят и да раждат деца (НИЩО ЛОШО), но при мен това не са приоритетите и някак почнахме да се караме за глупости, (БОРБА ЗА ЕНЕРГИЯ)....и те да не подкрепят моите търсения... някак е оправдано да висим 5 часа в заведение,за да се търси точния МЪЖ а не е оправдано, аз да не дойда на среща, защото се явявам на изпит.

Много бях ядосана на Плутон, защото имахме големи емоционални кризи, емоционални манипулации/"скандали" и т.н., но сега след като квадрата на Слънце и Сатурн премина, разбрах, че всъщност нямаше как да продължа, ако не го мина това ниво (да спре да ми пука, когато усещам, че някой емоционално се опитва да ме срине и психира, да не му отмъщавам, защото така продължавам да го храня с енергия и да продължа да си действам по задачите. Жените и двете бяха с асц. Скорпион, като мен ;D).

Дори тук във форума, някак ми стана кристално ясно, с кой има смисъл да си комуникирам и е добронамерен и кой не. И някак разбрах мотивацията и на двата типа хора. И в реалния живот и тук във виртуалния.   

Като цяло много болезнени уроци ми носи Плутон, но някак ме освобождава от външната необходимост някой да ме дондурка и подкрепя, защото се научих да търся отговорите вътре в мен и да следвам само себе си. Вече не се оплаквам от Плутон.  :-[

Понеже транзитира 2 дом - засега не ми е донесъл милионите  :P, дето всички ги чакаме, но все ми се появяват от някаде малко, но достатъчно за дадения момент средства. Дори си намирам пари на улицата - 50 лв. веднъж  :rolf:
When One Door Closes Another Door Opens