В момента тр.Плутон ми е точно на Слънцето /7-ми дом/. На 22.03 тази година ще е нулевия съвпад - 0.00 градуса - вероятно ще е възлова точка, но не смея да мисля за какво. Защото аз се филмирам и като си повярвам, нещата се случват....Но гадното е, че хубавите неща не мога да ги повярвам, сякаш не ги заслужавам...После Плутона ще тръгне ретро - за да пордължи с трансформацията на духа ми. Ще тръгне ретро месец април - тааа чак до октомври и после пак сначале. И точно на 05.01.2013 година ще е в същата позиция - нулевия съвпад...Какво според вас може да се случи при тази плутонова шлифовка...Натален Плутон е в 5-ти дом - на 99.45 от нат.Слънце в 7-ми дом, управлява Марс, Венера, Юпитер в 6-ти дом.
Дейзи, Плутон идва от 5ти дом и прави съвпад с един от диспозиторите на нодалната ос. На твое място бих била доста позитивно настроена и в очакване. Нодалната транзитна ос много скоро ще докосне Венера. Тр. Юпитер също. Нищо чудно транзитен Уран като квадратира Слънцето (У4) да ти се наложи бързо и неочаквано да смениш местоживеенето.
На твое място не бих се притеснявала. Дишай спокойно защото най-вероятно много скоро ще се отвори нова страница в живота ти. Това е все пак един транзит. Помисли как е когато си роден с този аспект. Все още съм жива и мърдам.
Опитай се по креативен начин да използваш енергията на съвпада, тъй като при теб Плутон на всичкото отгоре идва от 5ти дом. Имаш съвпад на две мощни креативни планети в момента. Както се казва, топката е в ръцете ти и сега зависи единственно от теб как ще се възползваш на макс от тази енергия, за да я превърнещ в нещто конструктивно. На всичкото отгоре дир. Юпитер ти е вече над Слънцето, а транзитния след няма и година ще влезв в 1 ви дом. Дир. Уран е над натална Венера.
Все хубавинки. Смело момиче, сега е момента да направиш живота си такъв, какъвто желаеш.
Успех, Дейзи!
а Grace е коментирала това: daisy, само предположения:
може да се отрази като финансови въпроси, вклчюително и такива свързани с наследства;
окончателен край на стара връзка / с Рибата например /, дълбока личностна трансформация;
въпроси свързани с бащата;
мисля също, че ще трябва да обърнеш специално внимание на себе си, външност, начин на живот, здравословни навици и т.н.
според мен имаш индикации за нова връзка през тази година - Уран и Нептун транзитират Меркурий У5 и намиращ се в 7-и. Соларен Марс в 5-и квадрат Меркурий в 7-и. И възлите в солара са в 1/7 домове в градуса на Венера. Със сигурност партнъорствата остават централна тема и през тази година.
Значи, горе долу след 10 дена след този си пост започнахме бурна интернет чат връзка с един господин, запознахме се и на живо, прекарахме 3 дена заедно. Сега продължаваме към първоначалната ни цел - лятна почивка заедно...
Та той има Сатурнов, Плутонов и Уранов оттенък

. Мисля че в синастрията съм постнала карта. Има Сатурн, Венера, Марс в Козирог, Анаретно Слънце във Водолей, Луна,Нептун и АСц в Скорпион - та все енергии, които са застъпени в натала ми...Ако връзката се задълбочи, ще се наложи често да пътувам /със самолет/. Та, знам ли може би Плутон в Съвпад със Слънцето ми довя тази вероятно пак кармична връзка. При мен няма празно в това отношение.