Здравейте!Не съм професионален астролог,но имам лични впечатления от транзитите на Плутон.Имам стелиум в натала в 4 дом-Сатурн,Уран,Нептун в Козирог,който правят опозиция с Венерата ми и меркурий(10д) и крадрат с луната ми(1д).От 5 години Плутон се е настанил в моя 4 дом и така ще е още дълго време.Първите 3 години бяха най-трудни.Свързвам периода с постоянна смяна на местоживеенето,нетърпими отношения с майка ми,загуба на всичките ми приятели по един ,или друг начин,опасни ситуаций,секс,страстна кармична връзка и покраи нея-интриги,насилие,проблеми със закона,ограничения и куп други неща.Баща ми се разболя сериозно и за него настъпиха усложнения,който ги има и до днес.Последните 2 години бременност и раждане на дете,но и тук не се разминах без проблеми.Плутон постоянно руши и гради в моя живот,но така промени мен и станах по-силен човек.В момента е в съвпад с наталния ми Нептун.Започнах да чета много психология,астрология и санувам странни сънища.Какво според вас мога да очаквам от този аспект.Малко се притеснявам за баба ми,доста е възрастна....