Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 145014 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #500 -: Октомври 01, 2012, 08:37:34 pm »
защо? как се е изявил досега?

Всичко, което си чела, без смърт
Имам луна близо до иц, венера на иц...та..сещаш се

добре, аз ще се сещам, а пък ти отговаряй с да-не  :blink:

1. бременност
2. преместване, покупка-продажба на недвижим имот
3. грижи около родител
4. страстна, кармична Любоввв  ;)
5. пари

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #501 -: Октомври 01, 2012, 08:39:33 pm »
По-скоро на приключвания и не инициирани от човека промени ми иде Плутон в 4ти, щото като размаха ножа и...

*

Papy

• 4343
« Отговор #502 -: Октомври 01, 2012, 08:55:19 pm »
1-да
2-да
3-да, но не грижи, а тревоги-рак
4-не, голям орбис
5-донесе еднократно накуп, иначе нищо необичайно като месечен доход

*

Grace

• 2257
« Отговор #503 -: Октомври 01, 2012, 08:58:17 pm »
1-да
2-да
3-да, но не грижи, а тревоги-рак
4-не, голям орбис
5-донесе еднократно накуп, иначе нищо необичайно като месечен доход

Wow ! така е, Плутон е сериозна работа ! обаче защо не любов? не е направил още съвпад с Венера ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #504 -: Октомври 01, 2012, 08:58:45 pm »
Браво, Grace!!!! Papy, съжалявам за неприятностите... Но явно има и добри новини!  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #505 -: Октомври 01, 2012, 09:07:20 pm »
да, има и добри неща ... все пак.
Папи, под "грижи около родител" точно това имах предвид - проблеми, болест по Плутон / надявах се при теб да не се е проявило точно така /

*

Papy

• 4343
« Отговор #506 -: Октомври 01, 2012, 09:10:10 pm »

Wow ! така е, Плутон е сериозна работа ! обаче защо не любов? не е направил още съвпад с Венера ли?

Направил е, просто пр венера в/у слънце в 5-ти го изпревари :)

Той сега е на около 5* от иц навътре в 4-ти
Всички неща ги свърши около луна/венера/иц
Взех да му свиквам вече, пък и станах една яяякккаа :)

« Отговор #507 -: Октомври 02, 2012, 06:14:27 am »
1-да

Папи ако за теб е точка едно-честито ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #508 -: Октомври 02, 2012, 07:42:16 am »
По въпрос 4 - за страстната ,може би и кармична любов - да донесе на човек през,чийто ИЦ  транзитира.Дано и бременност да донесе,защото човека я иска.

При мен е на обратно през МЦ - подтискаща обстановка навсякъде,чувствам се неразбрана,но имам и квадратура сатурн-сатурн / транзитен в 7 дом/ ,може и от там да е.Но определено откато Плутон е около МЦ / вече няколко години транзитира там-минавам през един душевен ад и преобразяване/.

*

Papy

• 4343
« Отговор #509 -: Октомври 02, 2012, 08:56:22 am »
1-да

Папи ако за теб е точка едно-честито ;D
Мерси, ма то мина :)

« Отговор #510 -: Октомври 04, 2012, 11:56:35 pm »
тр. Плутон съвпад (-1 гр. 23') нат. Сатурн в 4-ти дом, в Козирог.. обаче нат. Сатурн е и в квадрат (-2 гр. 05') с тр. Уран... при мен нат. сатурн е ретрограден.. та можете ли да ми кажете какво горе долу би могло да означава всичко това? 

*

Papy

• 4343
« Отговор #511 -: Октомври 05, 2012, 12:05:10 am »
Ами...не ми изглежда розово
Особено за баби/дядовци ако имаш

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #512 -: Януари 10, 2013, 12:07:32 am »
Колко градуса преди точния аспект, влияе транзита на плутон? Да кажем с венера....
Имате ли наблюдения,събития?

*

Papy

• 4343
« Отговор #513 -: Януари 10, 2013, 01:14:03 am »
Плутон в/у венера често дава влюбвания
Наистина първият досег се усеща най-силно
Не знам колко градуса орбис, в повечето книги пише 2

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #514 -: Януари 10, 2013, 07:23:03 am »
Благодаря ти.Аз изчетох доста материал за контакта между тези две планети :blink:
И понеже видях,че ми остават 2-3 градуса до точния тригон,затова реших да попитам.
Април месец ще станат 2 гр до точиня аспект и си помислих дали ще захочне да действа? :-\

Е после плутон ще започне ретро движение и съвсем ще се отдалечи...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #515 -: Януари 10, 2013, 11:27:41 am »
При мен се очакват тригони на транзитен Плутон към стелиума в Телец, в 11- ти дом. Първо към Юпитер , следват Венера, Меркурий и Слънце. Юпитер управлява 5- ти дом. Той е в съвпад с ЮЛВ в 11-ти, в широка опозиция с Уран в 5-ти.

« Отговор #516 -: Януари 10, 2013, 04:37:57 pm »
Ако орбисът е 2 градуса аз имам точни секстили на тр. Плутон към нат. Юпитер и Сатурн /това го усещам, придобивам дисциплина/. Имам и -2 градусова опозиция към Марс, това ще да е взривоопасно ;D , все още не съм станала особено агресивна, но пък имам една енергия, която нямах до скоро :mellow: .

« Отговор #517 -: Януари 17, 2013, 06:01:55 pm »
Здравейте!Не съм професионален астролог,но имам лични впечатления от транзитите на Плутон.Имам стелиум в натала в 4 дом-Сатурн,Уран,Нептун в Козирог,който правят опозиция с Венерата ми и меркурий(10д) и крадрат с луната ми(1д).От 5 години Плутон се е настанил в моя 4 дом и така ще е още дълго време.Първите 3 години бяха най-трудни.Свързвам периода с постоянна смяна на местоживеенето,нетърпими отношения с майка ми,загуба на всичките ми приятели по един ,или друг начин,опасни ситуаций,секс,страстна кармична връзка и покраи нея-интриги,насилие,проблеми със закона,ограничения и куп други неща.Баща ми се разболя сериозно и за него настъпиха усложнения,който ги има и до днес.Последните 2 години бременност и раждане на дете,но и тук не се разминах без проблеми.Плутон постоянно руши и гради в моя живот,но така промени мен и станах по-силен човек.В момента е в съвпад с наталния ми Нептун.Започнах да чета много психология,астрология и санувам странни сънища.Какво според вас мога да очаквам от този аспект.Малко се притеснявам за баба ми,доста е възрастна....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #518 -: Януари 17, 2013, 06:58:44 pm »
при мен Плутон сега ще ми опозира МАрс......много съм гневна....и по-гресивна......направо ще се пръсна......не мога да се укротя, а тази Луна в Овен днес хич не ми помага..... :angry: :91: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:

*

Grace

• 2257
« Отговор #519 -: Януари 17, 2013, 11:24:40 pm »
Здравейте!Не съм професионален астролог,но имам лични впечатления от транзитите на Плутон.Имам стелиум в натала в 4 дом-Сатурн,Уран,Нептун в Козирог,който правят опозиция с Венерата ми и меркурий(10д) и крадрат с луната ми(1д).От 5 години Плутон се е настанил в моя 4 дом и така ще е още дълго време.Първите 3 години бяха най-трудни.Свързвам периода с постоянна смяна на местоживеенето,нетърпими отношения с майка ми,загуба на всичките ми приятели по един ,или друг начин,опасни ситуаций,секс,страстна кармична връзка и покраи нея-интриги,насилие,проблеми със закона,ограничения и куп други неща.Баща ми се разболя сериозно и за него настъпиха усложнения,който ги има и до днес.Последните 2 години бременност и раждане на дете,но и тук не се разминах без проблеми.Плутон постоянно руши и гради в моя живот,но така промени мен и станах по-силен човек.В момента е в съвпад с наталния ми Нептун.Започнах да чета много психология,астрология и санувам странни сънища.Какво според вас мога да очаквам от този аспект.Малко се притеснявам за баба ми,доста е възрастна....

Megi, сложи карта с транзити, ако искаш.