Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144967 Прегледи
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #520 -: Януари 18, 2013, 01:35:46 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=076fileZkjrUK-u1358085029&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=24&mth=gw&sday=18&smon=1&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=22&node=-Yn&aspc=1&ast=           Готово,само неможах да я прика4а като файл,но мисля 4е и така става.

*

Grace

• 2257
« Отговор #521 -: Януари 19, 2013, 11:08:14 am »
Megi, благодаря за картата. Интересно ми е, през 2011г ли забременя? По Сатурн би било в началото на годината/ян/февр./ или септ/окт, а по Юпитер през април ?

« Отговор #522 -: Януари 19, 2013, 12:10:04 pm »
Да,2011 година,октомври месец :blink:.Имаш ли наблюдения върху аспектите на Плутон с Нептун?

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #523 -: Януари 19, 2013, 01:08:08 pm »
Здравейте и от мен
много от скоро се занимавам с астрология- т.е предимно 4ета понеже до скоро не можех да си обясня защо ми се слу4ва вси4ко това...
оказа се 4е плутон е доста замесен в моя живот намира се в моя 10 дом и е в квадрат с марс и меркурии по рождение
 когато 1993 г по4ина дядо ми които ме е отгледал се 4уствах опустушена...- транзитен съвпад на плутон с натална луна в 11 дом , която е в опозиция на натален Юпитер в 5 дом /т.е транзитния ми плутон удряше и него в опозиция- до 20 дни майка ми остана без работа беше съкратена, а баща ми след 4 месеца се пенсионира принудително...

2001 г тр. плутон съвпад  натален нептун в 12 дом баба ми се разболя тежко, като в същото време транзитния ми сатурн удряше наталната ми луна която е в 11 дом в опозиция и същевременно сатурн съвпад с Юпитер в 5 дом запо4наха борби за имот м/у майка ми и сестра й и брат й

2002 г тр плутон съвпад с АЦ/в стрелец/зодия козирог се наложи да си сменям темата за защита на дипломната работа само месец преди защитата...тогава имаше и тр.4ерна луна 3 дом в квадрат Ац и тр.Юпитер 7 дом опозиция на Меркурии 1 дом

2009 г. януари при квадрат на тр.Марс 1 дом към нат плутон 10 дом по4ина майка ми /като по рождение имам квадрат марс 1 дом с плутон 10 дом
ноември 2010 съвпад на тр сатурн с натален плутон в 10 дом оставам без работа, не ми се изплаща заплатата и се налага да водя дело
в същото време тр.нептун 2 дом е в квадрат с нат Луна 11 дом - приятелите ме изоставиха ...по същото време тр.херон 2 дом квадрат с луна 11 , както и тр Марс и тр Меркурии съвпад с АЦ и нат.Ац квадрат с тр 4ерна луна в 3 дом
февруари 2011г тр.плутон съвпад с нат.Меркурии в 1 дом кражба на документите по делото което водя за неизплатени труд. възнаграждения и одисея с заплахи и подмяна на документи и с полиция и наказателно дело и цяла поредица ядове...
но одисеята не е свършила понеже сега съм в съвпад на тр Плутон с нат.Марс в 1 дом

а само няколко години по късно ми предстои и съвпад на тр плутон с нат слънце в 2 дом..
е как да го оби4ам този красавец Плутон...
« Последна редакция: Януари 19, 2013, 01:21:37 pm от adi »

*

Grace

• 2257
« Отговор #524 -: Януари 19, 2013, 01:14:48 pm »
Да,2011 година,октомври месец :blink:.Имаш ли наблюдения върху аспектите на Плутон с Нептун?

Megi, това е поколенчески аспект т.е. валиден за всички от твоето поколение. Може да се прояви като дълбока трансформация на различни нива и аспекти от живота ти, напр. идеали, цели, теб самата и съвсем логично, проводник на тези промени могат да са астрологията, окултното, метафизичното и пр. При теб двете планети са в натален секстил, тъй че следва това да е възможност и всичко да се случва плавно и без сътресения. 

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #525 -: Януари 19, 2013, 03:01:48 pm »
moje li malko pomosht
razglejdam edin tranzit na pluton prez 12 dom koito prawi kwadrat s natalna lilit v 2 dom  v myjka karta
kato po syshtoto vreme tranzitniq pluton prawi kvadrat i s natalniq pluton koito e v 8 dom
a po rojdenie pluton 8 dom  i lilit 2 dom sa v opoziciq v natalnata karta na muja
moje li malko pomosht v interperetaciqta
p.p
zabrawih da dopylnq 4e v towa vreme tr. lilit prawi syvpad s nat.mars v 5 dom
i ima syvpad na vyzlite i tr i nat s MC i IC
« Последна редакция: Януари 19, 2013, 03:06:10 pm от adi »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #526 -: Януари 20, 2013, 11:27:07 am »
Ади, мога да ти помогна само с това,че последните години преживявам плутонова квадратура, която на всичкото отгоре засяга МЦ / транзитен / и ДЦ. Най-общо мога да го опиша като чувство за отхвърленост, сякаш не можеш да намериш себе си и мястото си в живота, чувстваш се никому ненужен,потиснат.И понеже се чувстваш отхвърлен няма към кого да се обърнеш освен към себе си.Досега не съм имала толкова продължитлно толкова труден период - имам чувство ,че е цяла вечност.

В твоя случай след като Плутон е по рождение в собствен дом възможно е човека да е адаптиран към влиянието му малко или много, а и квадратурата не е по кардиналните оси.Като гледам връстниците си , сякаш не виждам да я изживяват чак толкова тежко, така ,че води до вътрешна промяна със сигурност, но не от всички се преживява толкова тежко.

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #527 -: Януари 20, 2013, 01:09:24 pm »
blagodarq za otgowora Lina
neznam i az kakwo da kaja vijdam 4e go prejivqva mnogo tejko a mu predstoi i syvpad na tr.Pluton s nat.Venera v 12 dom, no po rojdenie e s takava kvadratura pluton 8 dom kvadrat venera 12 i 4estno kazano neznam kak da go ot4itam tozi syvpad kato hubav ili kato losh poneje po rojdenie e s losha kvadratura, do sega ne e bil shtastliv i opredeleno ne mu vyrvi s jenite, no towa go otdavam pove4e na tova 4e po rojdenie  nat Saturn mu e v 7 dom i pravi kwadrat s nat. Luna v 3 dom
a osven tova nat. Venera  12 dom e v Kvadrat s nat.Iupiter v 2 dom, koito e v syvpas s lilit v 2 dom i dvamata sa v opoziciq na nat Pluton v 8 dom
zatowa se 4udeh kak da go interperetiram i kakwa nadejda da mu dam
stawa duma za mnogo blizak priqtel

« Отговор #528 -: Февруари 07, 2013, 10:12:29 am »
Здравейте,
днес започнах да търся информация за транзитите на Плутон през различните домове и по-важни точки на хороскопа и попаднах на тази тема. По астрология съм начинаеща, но напоследък усещам много силно вътрешно напрежение и неспокойствие (мога и доста други определения да дам, но за сега това ще свърши работа :)). Не знам защо, но имам усещането, че е свързано с Плутон...Знам, че звучи странно още повече, че наистина не съм добра в астрологията и тълкуването, но като, че ли нещо ме е хванало за гърлото и не ме пуска, а няма външни обективни причини за това!!! Ако можете да ми помогнете да разгадая от астрологична гледна точка, каква е причината за това ще съм благодарна!
Родена съм на 7.10.1985 13:15ч. Шумен и до колкото виждам, Плутон прави транзит през първи дом Козирог, но не знам как да изчисля останалите аспекти към другите планети - нямам астрологична програма. Ще съм благодарна на всякаква помощ и насоки!
Благодаря ви предварително и ви желая усмихнат ден!  ;)

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #529 -: Февруари 07, 2013, 01:07:59 pm »
Здравейте,
днес започнах да търся информация за транзитите на Плутон през различните домове и по-важни точки на хороскопа и попаднах на тази тема. По астрология съм начинаеща, но напоследък усещам много силно вътрешно напрежение и неспокойствие (мога и доста други определения да дам, но за сега това ще свърши работа :)). Не знам защо, но имам усещането, че е свързано с Плутон...Знам, че звучи странно още повече, че наистина не съм добра в астрологията и тълкуването, но като, че ли нещо ме е хванало за гърлото и не ме пуска, а няма външни обективни причини за това!!! Ако можете да ми помогнете да разгадая от астрологична гледна точка, каква е причината за това ще съм благодарна!
Родена съм на 7.10.1985 13:15ч. Шумен и до колкото виждам, Плутон прави транзит през първи дом Козирог, но не знам как да изчисля останалите аспекти към другите планети - нямам астрологична програма. Ще съм благодарна на всякаква помощ и насоки!
Благодаря ви предварително и ви желая усмихнат ден!  ;)

zdrawej i az sam dosta nowa zatowa i ne ti predlagam osobeno mnogo
towa koeto moga da naprawq e da ti pratq na li4ni natalna karta i tylkuwanie oba4e ot programa
drugo koeto widqh e 4e sega ti predstoi pluton da ti kacne na Ascendenta i predpolagam zatowa go use6ta6 tolkowa mnogo
makar 4e v natala ti toi ne prawi kofti aspekti s AC a i sega e v dobri otnosheniq s vyzlite
 no s Iupiter koito ti e v 1 dom neshtata stoqt po drug na4ini spored men edva kogato ti wleze ot 12 dom kydeto e sega v 1 dom i naprawi syvpad s Iupiter edva togawa shte ti e naistina zle poneje i v natala si imash kvadratura s Pluton a i kwadrat s vyzlite/ no towa ne e tolkowa sigurno poneje az ne sam tolkowa veshta i v momenta ti goworq ot li4en opit  taka 4e ot men tolkowa
ina4e spored men sega ne tolkowa pluton da te my4i kolkoto Saturn koito ti e na MC , posle 6te kacne i na vyzlite v syvpad
a nakraq i samite vyzli shte ti naprawqt syvpad i spored men ot tehniq syvpad Iujen s Severen i obratnoto plus kvadratura tr. Saturn  9  dom i nat.Iupiter 1 dom  6te ti e po zle
no moje i da gresha v interpretaciqta si taka 4e spoko az sy6to kato teb sam nowak i sega se u4a
taka 4e naj veroqtno gresha... :blink:

« Отговор #530 -: Февруари 20, 2013, 01:23:05 pm »
Какво може да се очаква от тр.Плутон тригон МЦ?

« Отговор #531 -: Февруари 21, 2013, 12:47:43 am »
MoonLight, положителен аспект - може да има благоприятни промени в кариерата, да преминеш през някакво обучение, квалификация, ще преминеш през етап на по-голямо вникване в себе си, ще разпознаеш своите силни страни или ще откриеш свои скрити таланти. Ще разбереш кои са важните цели в живота ти, ако досега не си :blink:

« Отговор #532 -: Февруари 21, 2013, 07:31:32 am »
MoonLight, положителен аспект - може да има благоприятни промени в кариерата, да преминеш през някакво обучение, квалификация, ще преминеш през етап на по-голямо вникване в себе си, ще разпознаеш своите силни страни или ще откриеш свои скрити таланти. Ще разбереш кои са важните цели в живота ти, ако досега не си :blink:

Много,много ти благодаря,romantica.  :wub:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #533 -: Февруари 26, 2013, 06:38:29 pm »
Ще може ли да ми помогнете в тълкуването на тригон Плутон(У4, в 3 нат) с Уран (У7, в 3нат.) Плутон транзит в края на 5 дом.?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #534 -: Март 06, 2013, 04:53:28 pm »
На коя дата става ретрограден?

« Отговор #535 -: Март 06, 2013, 05:04:48 pm »
Тр. Плутон в момента е в точен съвпад с куспидата на 6 дом какво мога да очаквам? Дано само не са проблеми със здравето.. някакви идеи?  :-\
:)

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #536 -: Март 06, 2013, 05:07:02 pm »
Тр. Плутон в момента е в точен съвпад с куспидата на 6 дом какво мога да очаквам? Дано само не са проблеми със здравето.. някакви идеи?  :-\
може и проблеми с работата а кой е управител на 6 дом
и кои дом управлява плутон
а и има ли други аспекти в момента

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #537 -: Март 06, 2013, 05:10:40 pm »
На коя дата става ретрограден?
мисля 4е от 13 април тази година

« Отговор #538 -: Март 06, 2013, 05:14:45 pm »
Не работя, уча в момента висше. У 6д е Сатурн. Плутон е в 4д в Скорпион, но 4д ми е интерсептиран (реално или не, защото четох, че дори един дом да е интерсептиран, ако има планета в него това е само заблуда..) Други аспекти - куинконс към асцендента, след 3 гр, влиза в Т квадрат, не ми се мисли..  :'(
:)

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #539 -: Март 06, 2013, 05:25:37 pm »
Не работя, уча в момента висше. У 6д е Сатурн. Плутон е в 4д в Скорпион, но 4д ми е интерсептиран (реално или не, защото четох, че дори един дом да е интерсептиран, ако има планета в него това е само заблуда..) Други аспекти - куинконс към асцендента, след 3 гр, влиза в Т квадрат, не ми се мисли..  :'(
може да промениш нещо във външния си вид, а може и да решиш да по4неш работа кои знае...
 а кои ще е върха на т - квадрата