Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 38995 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:уран
« Отговор #80 -: Юни 01, 2010, 08:39:06 am »
Миналата година и аз стоях до сутринта, през вечер се случваше. Прогресивната Луна нямаше никакви мажорни аспекти, но бях свръхработоспособна - тр. Сатурн в опозиция към нат. Марс. Ефектът дойде по-късно, след месеци... Изведнъж грохнах, в момента енергията ми е намалена, за работоспособност изобщо да не говорим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Юни 01, 2010, 09:35:54 am »
Тоя Уран ще ме довърши, а едва е навлязъл в Овен...
Както съм с ниско кръвно, започнах да получавам всеки ден сърцебиене, неравномерен сърдечен ритъм. И усещане за силна преумора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Юни 01, 2010, 09:40:30 am »
Надявам се да те отпусне малко по-нататък. Потвърждавам си впечатленията, че в началото на знака е много силен, виждам как им въздейства на хората, просто трудно успяват да се нагодят още на енергията му.
И въпреки преумората ще те държи опъната като струна и готова за действие, това е най-изтощаващия момент от неговия транзит.
 Аз верно бях на ръба да се побъркам, докато ми аспектираше и Марс и Меркурий...сега очаквам да е по-леко, тъй като е тригон към Луната, поне, докато стигне до Венера, ще дишам.  :blink:    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #83 -: Юни 01, 2010, 09:41:36 am »
naposledyk az sy6to ne moga da spq.
Cqla ve4er buduvam.
Kato stane 9 - 10 chasa  sutrinta zapo4vam da se izto6tavam no pak ne moga da zaspq.
Eventualno da zaspq kym 2-3 na obqd i da se sybudq sled 3 4asa i tova mi e cqloto spane :(
Okolo 3-4 chasa syn na denono6tie i taka ot 2 sedmici ve4e :(
Ne znam kakva e pri4inata - ili az si obyrkah rejima na syn s tova moito buduvane ve4erta ili organizma mi se e prevyzbudil.
Ako nqkoi moje da pomogne sys syvet 6te e prekrasno !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Юни 01, 2010, 09:42:37 am »
Усещам как вътре всичко ми трепери, започва малко под слънчевия сплит и отива нагоре. И забързан сърдечен ритъм.

А котараците ми /малките/ са с Луна в началото на Овен... и те ще полудеят.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #85 -: Юни 01, 2010, 09:44:24 am »
Неприятно усещане. Отивай на разходка с децата в Морската, ще ти подейства добре, а после може да намериш време и да подремнеш малко, търси варианти да разреждаш тази силна енергия.  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #86 -: Юни 01, 2010, 09:54:02 am »
Лили, направи пясъчен замък на плажа.  :blink:
Малко време прекарваш навън. Пясъкът и солената морска вода ще ти помогнат.

На мен лятото ми помага близката река. Като усетя такова напрежение , влизам и стоя на течащата вода.

« Отговор #87 -: Юни 01, 2010, 09:57:05 am »
Усещам как вътре всичко ми трепери, започва малко под слънчевия сплит и отива нагоре. И забързан сърдечен ритъм.

Оооо, Лили по същия начин се чувствам днес...значи не съм сама. От стомаха нагоре до сърцето всичко ми трепери и се свива. Изключително чувствителна съм, най-малката провокация може да ме извади извън строя....

*

Diyana

• 2705
« Отговор #88 -: Юни 01, 2010, 09:59:37 am »

Оооо, Лили по същия начин се чувствам днес...значи не съм сама. От стомаха нагоре до сърцето всичко ми трепери и се свива. Изключително чувствителна съм, най-малката провокация може да ме извади извън строя....

Пък аз съм като заредено торпедо, само гледам на кръв изпод вежди и с накокошинени рамена. А се е вяснала цел, а съм я отнесла  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Юни 01, 2010, 10:00:38 am »
Надявам се да те отпусне малко по-нататък. Потвърждавам си впечатленията, че в началото на знака е много силен, виждам как им въздейства на хората, просто трудно успяват да се нагодят още на енергията му.
И въпреки преумората ще те държи опъната като струна и готова за действие, това е най-изтощаващия момент от неговия транзит.
 Аз верно бях на ръба да се побъркам, докато ми аспектираше и Марс и Меркурий...сега очаквам да е по-леко, тъй като е тригон към Луната, поне, докато стигне до Венера, ще дишам.  :blink:    

Една моя приятелка с Меркурий в Рак също е луднала - не спи до късно вечер, пише проекти и изпива по 5 кафета на ден, за да е работоспособна през деня.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #90 -: Юни 01, 2010, 10:09:09 am »

Пък аз съм като заредено торпедо, само гледам на кръв изпод вежди и с накокошинени рамена. А се е вяснала цел, а съм я отнесла  ;D

:57: Е това е градивно използване, какво лошо.

*

Nebesna

« Отговор #91 -: Юни 01, 2010, 10:11:12 am »
Пък аз съм като заредено торпедо, само гледам на кръв изпод вежди и с накокошинени рамена. А се е вяснала цел, а съм я отнесла   ;D

Какво ти е закачил Урана!?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #92 -: Юни 01, 2010, 10:19:21 am »
Не знам дали е от урана.
Преди 7 - 8 години бях хлътнала в огромна дупка на безнадежност и т.н. Държа ме месеци наред и пищях. Таман почнах да излизам и започнаха да пищят други от същото и с подобни симптоми.

Сега пищя от миналата есен, а със спането от началото на миналата година, ако сте забелязали, обаче в последния месец, месец и нещо почва да ми просветлява и да се чувствам все по-в светлина.

След случката отпреди си имам едно наум, че вървя по път, по който после след мен минават и останалите, аз го пърпоря първа.
Сега гледам почвате масово да се оплаквате от подобни на моите симптоми доскоро.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Юни 01, 2010, 10:29:51 am »

Не става дума и за провокации, с тях горе-долу съм се научила да се справям спокойно.
При мен усещането е за нервна преумора - и физическа, и ментална. А това треперене започнах да усещам около ингреса на Уран... Когато Плутон навлизаше в Козирог в сходяща опозиция с Луната ми, усещането в слънчевия сплит беше друго, трудно ми е да го опиша с думи, но не се забравя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #94 -: Юни 01, 2010, 10:30:59 am »
Впрочем сега погледнах, аз съм била така преди Уран да влезе в риби и като е влязъл, мен е отпуснал, а е подхванал останалите.
Ако е от Уран.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #95 -: Юни 01, 2010, 10:31:25 am »

Там е работата, че още нищо. В първите кардинални градуси са ми възлите - 3-ти градус, дето играят в Тау със Слънцето, Сатурн и Плутон. Но има още време дотогова. Сигурно нещо в прогресиите и дирекциите ме ръчка.

*

missKapriz

« Отговор #96 -: Юни 01, 2010, 10:38:09 am »
Тригона на Уран към Луната ми беше един доста мъчителен емоционално период.Имах периоди,в които изпитвах силно чувство за обреченост-като че ли умирах,без кой знае какви причини

*

sunrain

• 6710
« Отговор #97 -: Юни 01, 2010, 10:39:27 am »
Е твоята е Скорпионче, може би има някаква логика...и все пак дали не е имало още нещо, от единия тригон да се чувстваш така.  :-\

*

kaily

• 5145
« Отговор #98 -: Юни 01, 2010, 10:49:15 am »
Мунданните аспекти би трябвало да действат и без да закачат специално нещо в хороскопа.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #99 -: Юни 01, 2010, 10:53:28 am »

Там е работата, че още нищо. В първите кардинални градуси са ми възлите - 3-ти градус, дето играят в Тау със Слънцето, Сатурн и Плутон. Но има още време дотогова. Сигурно нещо в прогресиите и дирекциите ме ръчка.

Квадрат с прогресивна Венера. Но не е от това - излових го  ;) - в момента удря баш наталния ми мидпойнт Марс/Уран - оня, дето ме "запали", когато Марс го съвпадна преди няколко месеца  ;D.

Още една хипотеза - Прогресивното ми МС се измести в Овен преди време. Прогресивният ми Марс също се нанесе там. Предполагам, че урановият транзит ги "възбужда"  допълнително.