Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 38999 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:уран
« Отговор #180 -: Декември 07, 2010, 12:45:14 am »
При мен нещо ефекта се губи още  ;D, но може би защото ми е ретро в натала . Да ходи по-бързо в Овен, че е много скучен в рибките ..

W Ribi Urana e mnogo saspal, no w Owen ste se sabudi, i da widis kak ste podludee! :85:

Всичко е относително. Я питай някой със Слънце или с Луна в Риби дали му е било заспало в съвпад с Уран.

Ако някога бях се вслушала в астрологията..., ако не казвах Уран...и какво от това , Плутон...абе я у лево ;D ;D...,днес нямаше да съм в този сайт и да ви познавам , камо ли да пиша! ;D ;D

Ami w ribi se opitwa da im dade chansa sa nesto nowo, no ne se snae dali tosi chans ste se wseme? :wink2: A pak kolkoto sa otnositelnoto, tuk se pisi mnogo sa nego, ze i as se sarasih mai. :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #181 -: Декември 07, 2010, 03:09:16 am »
Те по принцип са "заспали", така че няма какво да ги питаме  ;D ..

О, тихите води са най-дъблоки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #182 -: Декември 07, 2010, 04:15:20 am »
При мен ще направи последна в живота ми конюнкция със слънцето.
Нищо не чувствам и усещам,освен голяма нервност,която я отдавам повече на друг аспект.
Транзитен сатурн съвпад натален уран в 3ти дом.близо до ИС :mellow:

На мен ми се спи,но не мога да си го позволя. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #183 -: Декември 08, 2010, 03:17:36 am »
Вярно е, че откъм идеи и тяхното осъществяване съм по-продуктивна, откакто е директен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #184 -: Декември 08, 2010, 03:20:46 am »
При мен ще направи последна в живота ми конюнкция със слънцето.
Нищо не чувствам и усещам,освен голяма нервност,която я отдавам повече на друг аспект.
Транзитен сатурн съвпад натален уран в 3ти дом.близо до ИС :mellow:

На мен ми се спи,но не мога да си го позволя. :-[

Това ще го запомня, че Уран се е устремил към моя 4 дом.
Уран влияе върху нервната система и ако докосне персонална планета или светило ставаш нервен и сензитивността се повишава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #185 -: Декември 08, 2010, 03:45:22 am »
Просто от вечра ли,но специално днес бях като изпъната струна от нерви.Но така ще е явно още няколко месеца,докато минат и двата аспекта,които не са леки.
Но за сатурн съм сигурна ,че ще мине 3пъти върху наталният ми уран :'( :'( :'( не ми се мисли.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #186 -: Декември 08, 2010, 06:36:42 pm »

Ало, ало, алоооооо? Искаш нещо да ми кажеш ли?

Уран ми стои на Слънцето от има няма година, напред-назад, ама пък никога не съм била заспала  :-\
Честно казано, не виждам промяна. Не я усещам... Повече усетих Юпитера като минаваше - то бяха едни покупки, то беше чудо!!! И пак се задава  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #187 -: Декември 08, 2010, 07:07:52 pm »

Ало, ало, алоооооо? Искаш нещо да ми кажеш ли?

Уран ми стои на Слънцето от има няма година, напред-назад, ама пък никога не съм била заспала  :-\
Честно казано, не виждам промяна. Не я усещам... Повече усетих Юпитера като минаваше - то бяха едни покупки, то беше чудо!!! И пак се задава  :-[
Значи и на теб не ти действа тр уран върху слънцето? Събития?
Щото при мен няма :-\ ама да не дърпам опашката на дявола....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #188 -: Декември 08, 2010, 07:21:26 pm »
Нищо. Нито при ретро, нито при директен. Може сега нещо да се случи, ама... Чакам повишение, но освен Урана и евентуално Юпитера след месец-два нищо друго не виждам като показатели, а и преди, пролетта, нищо не се случи. Може би защото имам нат. Сатурн в опозиция.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #189 -: Декември 08, 2010, 07:32:48 pm »
Може би защото имам нат. Сатурн в опозиция.

той забавя събитията.По Уран си идват навреме (затова и го взимат като основна точка,по която се прави ректификация),но ако Сатyрн е отсреща идват със закъснение или изобщо не се случват ако натива не ги /или E ''заслужил''.

« Последна редакция: Декември 08, 2010, 07:37:06 pm от жълтолилава »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #190 -: Декември 08, 2010, 07:37:39 pm »
Забавянето е ясно, но и при първото директно движение нямаше нищо. То май и ти беше с такава опозиция или бъркам?

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #191 -: Декември 08, 2010, 08:32:34 pm »
И при мен нямаше събития при директното и ретро движение.

А нат сатурн с коя планета ти е опозиция?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #192 -: Декември 08, 2010, 09:04:51 pm »
Слънцето

А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #193 -: Декември 08, 2010, 09:08:53 pm »
Забавянето е ясно, но и при първото директно движение нямаше нищо. То май и ти беше с такава опозиция или бъркам?

по натал са в съвпад.Имах един транзитен период,когато Сатyрн беше съвпад Слънце,а Уран ги опозираше.Беше ми прецакано,в смисъл,че от нищото реших да си седна на Д-то вкъ6ти и да не се виждам с никoй.Тотално ми писна,но ако ме питаш от какво-и аз незнам.Много неориентиран период.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #194 -: Декември 08, 2010, 09:12:54 pm »

Wsaka transitna planeta se sadeistwa, kogato minawa sa posleden pat aspekta, i ako e s Slanzeto ste ima golemi lizni isnenadi, kakto i chans da se sapozne nesto nowo. :wink2: 

*

Yaya

• 2265
« Отговор #195 -: Декември 08, 2010, 09:16:37 pm »
абе, човек! Като кажеш нещо и все ми изправяш косата!  ;D

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #196 -: Декември 08, 2010, 09:40:24 pm »

Wsaka transitna planeta se sadeistwa, kogato minawa sa posleden pat aspekta, i ako e s Slanzeto ste ima golemi lizni isnenadi, kakto i chans da se sapozne nesto nowo. :wink2: 
Това важи за нас да :blink:
За последев път със слънцето :-\ значи лични изненади и шанс за нещо ново.....дай Боже да са добри изненадите ,както и новото.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #197 -: Декември 08, 2010, 09:44:16 pm »

Това важи за нас да :blink:
За последев път със слънцето :-\ значи лични изненади и шанс за нещо ново.....дай Боже да са добри изненадите ,както и новото.

Ako slanzeto ti e dobre aspektirano, snaes kakwa ste e isnenadata, ako ne, moge da isgori nakoi buson, no misla ze imas reserwni! :wink2:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 11:24:03 pm от doby »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #198 -: Декември 09, 2010, 01:07:54 am »
Слънцето ми има един лош аспект,опозиция с плутон :lol:И квадрат с юпитер.Останалите аспекти на слънцето са добри.
За бушона буквално ли говориш или символично?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #199 -: Декември 09, 2010, 03:57:29 am »
моето е с тригон с Уран и МЦ и квадрат с Нептун. Останалите са ми куинконси, но аз ги намирам за добър аспект, нищо, че са напрегнат. На принципа съм "който учи, оцелява", затова не ме стряскат  :blink: докато не ме треснат някой път, ако пропусна да култивирам търпението си  ;D

А Шопенхауер