Как сте след обръщане на посоката? Щастлива съм и заредена с особено вълнение и много по-добре организирана. Много хора около мен споделят, че се чувстват някак си по-оживени и окрилени днес. Аз нали съм си ураново чедо, съм много податлива на влиянието на Уран. И преди съм споделяла, че Уран може да повлияе на начина на възприемане на времето, когато аспектира Сатурн, тъй като Сатурн забавя хронологичното време, а Уран го забързва. Случи се така, че щом се върна в Риби тр. Уран се настани в орбисата на наталния ми Сатурн...и пак започнах да ставам трудно сутрин, да се успивам, да не си организирам добре силите и разпределението на времето. Регроградието на Уран допълнително ме затормози - все имах чувството, че избързвам с някои неща и после ще ми се налага да ги преработвам, станах малко по-хаотична. То оставете другото, ами и Сатурн ми управлява 2-ри дом и във финансите ми настана хаос. Снощи Уран обърна посоката - тази стурин съм "ранобудна гугутка" и през целия ден бях неуморна. Оправих целия си бюджет. Благодаря ти, Уран!
ПП. Уран ми управлява светилата, които са във 2-ри дом и управляват 8-ми.