Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 39050 Прегледи
Re:уран
« Отговор #160 -: Юни 05, 2010, 08:28:05 am »
аз не съм имала такъв транзит , но познавам индивид с транзит на уран през 8-ми натален дом.
събития:
раждане на дете , катастрофа.
уран упр. дсц-то и се намира в 3-ти натален.
катастрофата е при точен съвпад на уран в/у марс. марс е в 8-ми натален , упр.9-ти.
А така и моя натален Уран е упр на дсц. 3 натален Скорпион
Здравей нямам време за компа наистина и дори не мога да изчетавсичко писано .
Нат Марс ми е на иц.  Скорпион

привет!
отдавна не съм те *виждала*. :blink:
но нямаш марс там, нали?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #161 -: Юни 05, 2010, 09:28:41 am »
че в 8ми дом дава големи импулси за промяна,крайни обстоятелства,опасности внезапни.

И при повечето засяга здравето без да държи 6ти или АСЦ докато е в 8ми дом,но все пак 8ми се взима за здравето по принцип  :( Раждането и смъртта са класика,катастрофите също.Разбира се важни са аспектите и към планетите,но фона на 8ми дом си работи.Задължително Уран в 8 дом дава преобръщащи и непланувани събития,

уран като ни разкърши енергията в 8, ще има шокови състояния ката ден,ежедневие по 6 дом, шока и ужаса ще се превърнат в рутина,
все едно сме с петте пръста в контакта,постоянно,дано е само едната ръка добрата новина,че има и нощ,кой ще да спи, резките завой насън са опасно упражнение
ще си мечтаеме за планова икономика и предвидимост дълго време
то май и кредити не е добре да се теглят,изхода е непредвидим, а рисковете са огромни, ще страда здравето :o

там където са замесени уран/марс винаги е борба за отцеляване, аз си ги имам и по рождение в съвпад на Асц., двойно или нищо :o ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #162 -: Юли 26, 2010, 12:52:18 pm »
Модата засяга преди всичко главата (а тя се управлява от Овен).

Не се бях сетил за това  :o

Оф сега русото почва да ми омръзва,смятам след лятото да се правя друг цвят и точно вчера си мислех как искам нещо синкаво-сиво,като аниме герой  :P

Иначе и цвета аквамарин много ми харесва  :'(  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #163 -: Юли 26, 2010, 12:55:35 pm »
Аз един такъв традиционалист съм по отношение на прически и цветове и трудно сменям, но преди години, когато Уран ми правеше аспект към Венера, но напрегнат, а в натала имам тригон, тогава смених какви ли не видове, експериментирах за шок и ужас на околните. Сега уж твърдо съм се установила на един тон, но се чудя какво взе да ме прихваща да мисля за промяна. Вероятно ще си остана само с мисълта.  ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #164 -: Юли 26, 2010, 01:06:28 pm »
Аз затова преместих поста си в темата за опизицията между Сатурн и Уран, понеже тука ще се разбиват традиции.

*

Stella

• 7765
« Отговор #165 -: Декември 06, 2010, 09:42:29 pm »
Как сте след обръщане на посоката? Щастлива съм и заредена с особено вълнение и много по-добре организирана. Много хора около мен споделят, че се чувстват някак си по-оживени и окрилени днес. Аз нали съм си ураново чедо, съм много податлива на влиянието на Уран. И преди съм споделяла, че Уран може да повлияе на начина на възприемане на времето, когато аспектира Сатурн, тъй като Сатурн забавя хронологичното време, а Уран го забързва. Случи се така, че щом се върна в Риби тр. Уран се настани в орбисата на наталния ми Сатурн...и пак започнах да ставам трудно сутрин, да се успивам, да не си организирам добре силите и разпределението на времето. Регроградието на Уран допълнително ме затормози - все имах чувството, че избързвам с някои неща и после ще ми се налага да ги преработвам, станах малко по-хаотична. То оставете другото, ами и Сатурн ми управлява 2-ри дом и във финансите ми настана хаос. Снощи Уран обърна посоката - тази стурин съм "ранобудна гугутка" и през целия ден бях неуморна. Оправих целия си бюджет. Благодаря ти, Уран!

ПП. Уран ми управлява светилата, които са във 2-ри дом и управляват 8-ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #166 -: Декември 06, 2010, 10:14:45 pm »
Още в събота, когато беше стационарен май, почувствах промяна. Уран ми е управител на АС, Слънце и Меркурий. Когато беше ретрограден, бях много самовглъбена, изпитвах тъга към миналото, обръщах внимание само на собствените си емоции и чувства (имам съвпад Уран-Луна на МС) и това ми пречеше на работата (Луна ми е У6). В събота за пръв път от месеци насам бях много концентрирана, свърших си работата перфектно и бях доволна от себе си. Още повече, че Уран в момента е в съвпад с прогресивното ми Слънце и напоследък се държа много странно. Постъпвам по начин, по който преди не бих се осмелила и не намирам логическо обяснение на действията си. Даже бях започнала да се плаша от себе си. ;D
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 12:57:43 am от Mirabella »

*

Santi

« Отговор #167 -: Декември 06, 2010, 10:30:34 pm »
При мен нещо ефекта се губи още  ;D, но може би защото ми е ретро в натала . Да ходи по-бързо в Овен, че е много скучен в рибките ..

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #168 -: Декември 06, 2010, 11:02:23 pm »
При мен нещо ефекта се губи още  ;D, но може би защото ми е ретро в натала . Да ходи по-бързо в Овен, че е много скучен в рибките ..

W Ribi Urana e mnogo saspal, no w Owen ste se sabudi, i da widis kak ste podludee! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #169 -: Декември 06, 2010, 11:06:53 pm »
абе ,не знам от Уран ли е,но днес си чувствам гърдите по-големи  :unsure:  :-[
(а няма реална причина за това)

ПМС :rolleyes: :-\ ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #170 -: Декември 06, 2010, 11:11:53 pm »

рожденничке,не е от това  ;).Няма причина,но се чувствам Памела Андерсън   :rolf: ;D
подчертавам чувствам ,да не каже някои : ''Его''  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Декември 06, 2010, 11:14:25 pm »

рожденничке,не е от това  ;).Няма причина,но се чувствам Памела Андерсън   :rolf: ;D

:kissd: , супер... ;D , по-важно е усещането.... ;D ФФФнимавай , да не усетиш и нещо друго...,ако решиш да поизлезеш някъде... :wub: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #172 -: Декември 06, 2010, 11:32:59 pm »
Това с гърдите и Уран каква е връзката, че не вдянах. А може би - събудила си се и изненадващо за себе си си се опипала.  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Декември 06, 2010, 11:34:51 pm »
:kissd: , супер... ;D , по-важно е усещането.... ;D ФФФнимавай , да не усетиш и нещо друго...,ако решиш да поизлезеш някъде... :wub: :rolf:

канена съм на един празник   ;D..но по-скоро ще усетя Боб Марли отколкото някои любовен актьор (не се сетих за име,защото си нямам любим)  ;)  ;D

приятно прекарване и на теб довечера  :wub: :blink:

Mерси Слънчице... :kissd: В къщи съм , пълна е къщата ми , гледана като писано яйце  :rolleyes: /ogromno wnimanie/ , , знаят ...просто знаят , че и тук има хора , има сърчица , които туптят и за които съм готова на всичко..., така , че ако ме обичат , ще приемат и СОНИТО НА МАСАТА ;D ;D ;D :wub: ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #174 -: Декември 06, 2010, 11:46:07 pm »
Може би отдавна не съм им обръщала внимание   ;D

Ето това е. Добре, че е Уран да те светне. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #175 -: Декември 07, 2010, 12:10:09 am »

Едва ли? Моят и той е ретро в натала. Изглежда не ти докосва достатъчно чувствително място в натала, която означава да прави съвпад с планета или важна ос, да управлява асцендента и!или някое светило.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #176 -: Декември 07, 2010, 12:12:45 am »

W Ribi Urana e mnogo saspal, no w Owen ste se sabudi, i da widis kak ste podludee! :85:

Всичко е относително. Я питай някой със Слънце или с Луна в Риби дали му е било заспало в съвпад с Уран.

*

Santi

« Отговор #177 -: Декември 07, 2010, 12:22:43 am »
Те по принцип са "заспали", така че няма какво да ги питаме  ;D ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Декември 07, 2010, 12:22:57 am »

Всичко е относително. Я питай някой със Слънце или с Луна в Риби дали му е било заспало в съвпад с Уран.

Ако някога бях се вслушала в астрологията..., ако не казвах Уран...и какво от това , Плутон...абе я у лево ;D ;D...,днес нямаше да съм в този сайт и да ви познавам , камо ли да пиша! ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #179 -: Декември 07, 2010, 12:33:56 am »
При мен ще направи последна в живота ми конюнкция със слънцето.
Нищо не чувствам и усещам,освен голяма нервност,която я отдавам повече на друг аспект.
Транзитен сатурн съвпад натален уран в 3ти дом.близо до ИС :mellow: