Здравей Гост

Бившия ми

• 23 Отговора
  • 6655 Прегледи
Бившия ми
« -: Юни 21, 2007, 09:23:47 am »
Ето го и съня : качих се в един автобус и там беше бившото ми гадже , започнахме да си говорим . Всеки от нас отиваше на някъде той на тренировка аз на урок ! И след това шофъора ни каза да слезем . Слезнахме и отидохме в едно училище . Прегърнах го целунах го по бузата и тръгнах да си вървя но той не ме пусна . Започна да целува шията ми . Казах му да спре , но в следващия момент се целувахме цялата бях изтръпнала . След това отидохме в една стая а между времонно всички момичета по коридорите ме гледаха с пълна злоба . Та в тази стая имаше малки деца много малки след това отидохме в друга - гардеробна и след това се събудих .  Този сън има ли някакво значение защо го сънувах ?!  

Бившия ми
« Отговор #1 -: Юни 24, 2007, 10:21:58 pm »
наистина ще съм много благодарна ако някой ми каже дали мога да очаквам нещо от този сън или просто .............. моля ви !  

*

jinom

• **
  • 1753
Бившия ми
« Отговор #2 -: Юни 24, 2007, 10:57:00 pm »
В съня ти няма нищо за разгадаване. Просто има чужда намеса от разни същества, които не са хора и имат по-различна енергия от твоята. Затова чувстваш изтръпване, щото всъщност този дето те е целувал не е бил приятеля ти, ама няма страшно, случва се и в най-добрите семейства. :D
« Последна редакция: Юни 24, 2007, 10:58:28 pm от jinom »

Бившия ми
« Отговор #3 -: Юни 25, 2007, 12:19:32 am »
Цитат
Ето го и съня : качих се в един автобус и там беше бившото ми гадже , започнахме да си говорим . Всеки от нас отиваше на някъде той на тренировка аз на урок ! И след това шофъора ни каза да слезем . Слезнахме и отидохме в едно училище . Прегърнах го целунах го по бузата и тръгнах да си вървя но той не ме пусна . Започна да целува шията ми . Казах му да спре , но в следващия момент се целувахме цялата бях изтръпнала . След това отидохме в една стая а между времонно всички момичета по коридорите ме гледаха с пълна злоба . Та в тази стая имаше малки деца много малки след това отидохме в друга - гардеробна и след това се събудих .  Този сън има ли някакво значение защо го сънувах ?!
Хора,лято е топло е и хормоните се джуркат  :P  :D  ;)  B) .

Бившия ми
« Отговор #4 -: Юни 25, 2007, 12:43:06 am »
Цитат
В съня ти няма нищо за разгадаване. Просто има чужда намеса от разни същества, които не са хора и имат по-различна енергия от твоята. Затова чувстваш изтръпване, щото всъщност този дето те е целувал не е бил приятеля ти, ама няма страшно, случва се и в най-добрите семейства. :D
Много свежо

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #5 -: Юни 25, 2007, 12:04:54 pm »
Цитат
Просто има чужда намеса от разни същества, които не са хора и имат по-различна енергия от твоята.
Ммм... интересно. Нещо повече по въпроса за съществата и енергиите? Откъде идват и защо? Някой имал ли е такива изживявания?  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Бившия ми
« Отговор #6 -: Юни 25, 2007, 01:46:29 pm »
Аз съм имал такива изживявания и предполагам че ще имам още.  :D
Идват от други, паралелни светове. Има седем такива свята с такива същества само на Земята. Енергията им се дели основно на такава, която прилича на огън и такава, която прилича на вода, като огнените се смятат за по-ценни.

Съществата притежават чувства и могат да ги предават на хората. Те се привързват към хората, но също създават зависимости. Те живеят хиляди години, като е възможно човек да се прехвърли в техния свят, където времето тече съвсем бавно. Не може да си тръгне обаче оттам.
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 01:47:37 pm от jinom »

*

Jeni

Бившия ми
« Отговор #7 -: Юни 25, 2007, 01:47:18 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:02:39 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #8 -: Юни 25, 2007, 02:35:43 pm »
Цитат
Аз съм имал такива изживявания и предполагам че ще имам още.  :D
Идват от други, паралелни светове. Има седем такива свята с такива същества само на Земята.
Съществата притежават чувства и могат да ги предават на хората. Те се привързват към хората, но също създават зависимости. Те живеят хиляди години, като е възможно човек да се прехвърли в техния свят, където времето тече съвсем бавно. Не може да си тръгне обаче оттам.
Звучи страшничко...
Но знаеш ли защо всъщност те питах. Най-вече за да се убедя, че не съм единствената "луда", която не само вярва, а и е изживявала тези "неща". Наскоро получих подтвърждение от още двама-трима души, изживяли подобни опитности. Но понякога ме обземат съмнения и започвам да се питам да не би този вид усещания се дължат на многото четене на специализирана литература... хм, ще ми се да вярвам, но не е така. Но защо тогава не се случва на всички?
За седемте свята, които взаимно се проникват, различните измерения и паралелните "реалности", които съществуват отвъд човешките ни сетива, съм чела... Но в съня си нима успяваме да отпътуваме отвъд астрала, в по-фините светове? Дали е възможно?
Преди месец или повече сънувах един странен сън, който не посмях да споделя в съновника, защото не подлежи на "стандартно" тълкуване. В съня си се намирах в многоизмерен свят, който ми е трудно дори да опиша с думи. Интересното беше, че пътувах през различните светове и преминавах през измеренията с финото си тяло, защото много добре си спомням, че нямах усещане за физическа обвивка, а и се налагаше да минавам през много тесни "пространства" с размери не по-големи от ключалка или иглено ухо, за да навляза в поредното измерение. Някои бяха доста страшнички, а в едно от тях се срещнах със странни "същности", които буквално си вкопчиха "ноктите" в мен /усещах ги, макар че нямах "тяло"/ и не искаха да ме пускат да избягам нито в съседното "измерение", нито да се върна в нашия свят. Не ми даваха и да се събудя, дори когато вече явно долавях писъците на котката ми в стаята. Дори си спомням думите им, предадени сякаш телепатично, защото нямаха човешки "усти", а бяха само мъгляви неясни очертания като хора-сенки - "няма да си тръгнеш, трябваш ни"  :blink: спомням си, че правех отчаяни опити да се събудя, вече чувах котката, но но можех, докато животинчето не се засили и не ми скочи с писък върху главата... беше около 3 часа през нощта... Не съм луда, имала съм и други подобни "сънища"  :D
Най-интересното обаче беше, че когато тръгнах да разказвам "съня" си на майка ми, тя ме помоли да дам описание на различните измерения. След това се изуми и ми каза, че преди да се събудя около 9 сутринта по руска ТВ са давали предаване за измеренията и паралелните светове, и моето описание бе идентично с това от предаването. Само да уточня, че сънят предхождаше предаването. Също така в предаването се казва, че от някои измерения много трудно се излиза като че ли се намираш в лабиринт или в "отвъдогледален" свят. Усещането ми в съня бе, че се намирам в нещо като "куб", който се върти и измеренията се разместват, като по тази начин къде плавно, къде  не толкова преминаваш от едно измерение в друго. Ако сте гледали филма "Конфигурацията на плача", може би ще се сетите какъв "куб" имам предвид... вкъщи вече ми предлагат да започна да пиша сценарии за филмите на ужасите  :lol:
« Последна редакция: Юни 26, 2007, 10:22:00 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Бившия ми
« Отговор #9 -: Юни 25, 2007, 03:09:49 pm »
Същества може и да има ,но не и в съня на девойчето

*

jinom

• **
  • 1753
Бившия ми
« Отговор #10 -: Юни 25, 2007, 03:37:34 pm »
Цитат
Звучи страшничко...
Но знаеш ли защо всъщност те питах. Най-вече за да се убедя, че не съм единствената "луда", която не само вярва, а и е изживявала тези "неща".

Не бой се, в близко бъдеще само лудите няма да сънуват подобни неща.  :D

Цитат
Но понякога ме обземат съмнения и започвам да се питам да не би този вид усещания се дължат на многото четене на специализирана литература.

О, със сигурност тия същества не се влияят от литературата. По-скоро литературата се влияе от тях.  :D

Освен това много ги подценяваш. Не само, че тия същества не са измислени, но и напълно могат да подчинят живота ти на своите интереси. Те могат изцяло да преформулират начина по който възприемаш света и хората.

Хората са просто енергия, но във Вселената съществуват много видове енергии, някои от които изключително лесно се домогват до хората. Най-добрия пример за такова домогване е Дявола, който не е нищо друго освен чужда, нечовешка енергия, но въпреки това ние си я възприемаме като наша собствена.

Всяка чужда енергия докоснала се до нас ни променя необратимо. Ние сме пластелин в ръцете на могъщи сили и въпреки това отказваме да приемем този факт и смятаме, че сме независими и свободни, което е голяма глупост идваща всъщност от дяволската енергия, която няма интерес да изпусне контрола и не го е изпускала от момента, когато Адам и Ева са били изгонени от рая.

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #11 -: Юни 25, 2007, 03:52:00 pm »
Цитат
Освен това много ги подценяваш. Не само, че тия същества не са измислени, но и напълно могат да подчинят живота ти на своите интереси. Те могат изцяло да преформулират начина по който възприемаш света и хората.
Всяка чужда енергия докоснала се до нас ни променя необратимо. Ние сме пластелин в ръцете на могъщи сили...
Всичко това ме кара да се замисля...
Ако сме пластелин в "ръцете" на тези сили и те имат свойството необратимо да ни променят и да ни подчиняват на своите интереси, за какво ни е нужен контакт с тях? Или ние сме им нужни?  :D
Може би въпросът ми ще ти прозвучи твърде наивно, но сега се питам дали би било по-"добре" за нас да не се докосваме до тях или, по-точно, да не бъдем докоснати? Защо обаче това се случва на определени хора? Или може би малцина от нас имат малко по-развити сетива да почувстват силата на допира си с тези енергии? Вероятно почти на всеки може да се е случвало, но просто е нямал необходимите сетива да усети усещането, камо ли да го дефинира по един смислен начин и да му даде оценка :huh:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #12 -: Юни 25, 2007, 04:02:15 pm »
Цитат
Може би въпросът ми ще ти прозвучи твърде наивно, но сега се питам дали би било по-"добре" за нас да не се докосваме до тях или, по-точно, да не бъдем докоснати?
Ха ха, дали пък изобщо имаме някакъв избор?  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Бившия ми
« Отговор #13 -: Юни 25, 2007, 04:27:16 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:02:49 pm от Jeni »

*

Jeni

Бившия ми
« Отговор #14 -: Юни 25, 2007, 04:41:24 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:00:40 pm от Jeni »

*

jinom

• **
  • 1753
Бившия ми
« Отговор #15 -: Юни 25, 2007, 06:10:50 pm »
Цитат
Ако сме пластелин в "ръцете" на тези сили и те имат свойството необратимо да ни променят и да ни подчиняват на своите интереси, за какво ни е нужен контакт с тях? Или ние сме им нужни?

Пластелинът със сигурност няма кой знае какви нужди, освен да стои на топло, за да бъде готов и на разположение за своите господари. :D

Иначе ще се въздържа да коментирам целите на действията от тяхна страна, щото това е упражнение за много напреднали. Прави ми впечатление обаче активизацията на тези сили в последните години. Със сигурност те желаят да ги открием и да говорим за тях, а пък ние точно и това правим, щото и без това нямаме избор.

Цитат
Цитат
Може би въпросът ми ще ти прозвучи твърде наивно, но сега се питам дали би било по-"добре" за нас да не се докосваме до тях или, по-точно, да не бъдем докоснати?
Ха ха, дали пък изобщо имаме някакъв избор?  :D
Все едно да питаш пилетата в пилчарника дали искат да бъдат свободни и независими и никога да не се превръщат в "пиле на грил".  :D

Ето защо хората толкова си падат в безмислени битки за "свободата" и умират заради тази измислена свобода, понеже да умреш за една илюзия е къде по-лесно, отколкото да осъзнаеш една истина.
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 07:32:14 pm от jinom »

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #16 -: Юни 25, 2007, 07:43:58 pm »
Цитат
Ето защо хората толкова си падат в безмислени битки за "свободата" и умират заради тази измислена свобода, понеже да умреш за една илюзия е къде по-лесно, отколкото да осъзнаеш една истина.
Хубава дискусия заформихме тук, в темата със заблуждаващото заглавие "Бившия ми"  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Бившия ми
« Отговор #17 -: Юни 25, 2007, 08:23:58 pm »
Със сигурност заглавието е заблуждаващо. По-скоро трябва да е "Сегашния ми", само дето тябва да минат няколко години преди тия специални целувки, които предизвикват изтръпване да почнат да дават резултат, щото "любовта изисква време", както се пее в една песен.  :D  
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 08:28:57 pm от jinom »

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #18 -: Юни 26, 2007, 09:56:12 am »
Цитат
да минат няколко години преди тия специални целувки, които предизвикват изтръпване да почнат да дават резултат
А резултатът дали ще зависи от нас или отново ще е предварително моделиран от "тях"?  :D
Някъде се сещам, че четох за още едно интересно състояние на "изтръпване", което учените обясняват с тъй наречената "сънна парализа". Само дето при някои съм чувала, че се случва преди фазата на дълбок сън, т.е. в полубудно и полуосъзнато състояние. А някои дори успяват да се пристрастят към тези "състояния", след като първоначалния животински ужас, предизвикан от допира с тази непозната и напълно чужда ни енергия поотмине... какво ще кажеш?  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Бившия ми
« Отговор #19 -: Юни 26, 2007, 11:11:11 am »
Има и нещо друго.
Не може да се каже еднозначно дали тези "същества" са зло- или добронамерени към нас, защото са енергия, която ни е напълно чужда, непостижима за човешкия ум и сетива, поне на този етап от развитието на човечеството. Но ако целта им е да ни премоделират съзнанието и отношението към заобикалящия свят, дали имаме избор в каква посока да бъде осъществена тази промяна?
Не може да се отрече, че сме силно детерминирани от обществените "норми" и "критерии", целият ни живот протича и приносът ни се оценява според референтната рамка, определена от социума, обществото. Всичко - критериите за "успех", "развитие", "благополучие", "щастие" (и дори двойката полярности "добро" и "зло") - са предварително моделирани от обществото и са натрапени/фиксирани в съзнанието като нещо, към което непременно трябва да се стремим и да го постигнем по начина/начините, наложени като единствено възможни от обществото, в което живеем. Дори човешкото щастие, което е твърде субективно понятие, се 'измерва' според възприетите в обществото критерии за "успех". Мозъците ни се промиват непрекъснато чрез ТВ, медии, реклама, норми и стандарти... и все повече се отдалечаваме от истинското щастие, което не се поддава на дефиниция и обществена оценка. Доброволно предаваме правото си да бъдем просто щастливи, като се оставяме да бъдем подмамени и заслепени от критерия за "щастие" и "успех", възприет и наложен в обществото... Обществото ли е най-голямата ни илюзия? Хм, звучи малко асоциално  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.