Здравей
Не си сама. Съжалявам, че нямах време да отговоря на писмото ти. Сега когато се освободих и реших да напиша, влязох тук и се успокоих. Признавам, че ме стресна , а и докато дочета края щеше да ми фръкне сърцето. И на мен ми се иска в труден момент да има някой до мен, да ме подкрепи, да ми каже мила дума. Не, че липсват такива хора, но в повечето случай трябва да съм силната. Предполагам, че това ми е кармата. Да помагам, да уча другите.
Нека ти кажа, че е при мен не е цвете. Имам един смотан Сатурн настанил се е на върха на рак, и не мога да ти опиша как ми действа.
Искам да ти вдъхна малко кураж и да ти кажа, че Бог е Любов. Никога не си сама. Дори да ти се иска, поне в България има 8 милиона мишленца, скрити в своите жилища. Всеки със своя си проблем. Смятам, че докато Уран и Нептун са във взаимна рецепция ще има такива проблеми. Някой вият до небето, че Нептун ще ги изцеди като лимон. Други плачат от страшния сблъсък с Плутон. А а трети в два и половина през нощта чупят орехи за козунаци. На всички пишещи и четящи в клуба пожелавам Велик ден, да е за последно толкова тежък за нас българите. Личната трагедия на всеки, в неговата приказка е трагична и непоносима. Затънала в книжа и папки, като чух за трагедията онзи ден, забравих ума и дума. Наистина черна година. И живота се оказва толкова кратък, ако живеем с идеята какво би било, ако...или защо пък не стана това а се случи друго...
Нека живеем тук и сега. Гледай утрото смело в очите и се радвай на живота. Децата са наистина най-хубавото нещо в живота. Да отгледаш дете е не по-малко красиво, трябва да имаш куража да го направиш. Просто допиши своята приказка. Щастието е в сърцето, дай му шанс. Желая ти успех и не се предавай. Може би там някъде, едно малко същество си мисли, че трябва да има кой да го обича. Помисли си добре...