Здравей Гост

жива умряла

• 28 Отговора
  • 5037 Прегледи
*

лилид

жива умряла
« -: Април 06, 2004, 03:52:09 pm »
Защото не знам с кого и как да поговоря, че съм уж жива, а съм като умряла. Какво плащах досега, какво още имам да плащам. Да съм жива умряла не значи ли че идва край. Родена съм в Казанлък на 28.12.1960, 8:30 сутринта. Моля ви помогнете ми да видя за какво всъщност съм дошла, и какво още има да премина.
Има все пак едно нещо, което сама разбрах - че слаба е вярата ми и затова - и което ми е дадено, и което ми е взето - всичко е, за да се науча само на нея да се опра.
Ще ви бъда благодарна да има някой с мене сега.

*

lin

жива умряла
« Отговор #1 -: Април 06, 2004, 05:15:00 pm »
Привет Плъхче! :)

И аз като теб задавах тези въпроси.
Сега виждам, че правилно е било да се обърна към себе си и да потърся отговорите им.
АН ми помогна много с анализа си на наталната ми карта и много важно - кармичните дадености.
Помоли я да те посъветва. Някак си се поглеждаш отстрани - с други очи и започваш да виждаш всичко по-ясно.
Започваш да разбираш универсалната схема на причина и следствие.

Ами труден е пътят, но е верният!!!!
Пиши по-често - ще ти олекне.
Тук всички сме съмишленици! :)  

*

АН

жива умряла
« Отговор #2 -: Април 06, 2004, 05:19:17 pm »

жива си, щом продължаваш да търсиш вярата:)

Виж, Лунният възел ти е на радикална точка - дава кармични събития, пък те не са от най-приятните...
Марс е в 5-ти дом и активира любовите, но може и дисхармонично...
Сатурн се кани да направи съвпад с наталния Марс, но вече в 6-ти дом....

Е, като знаеш, че всичко това си е белязано от звездите, мигар ще имаш сили да се бориш с него.... :) - само хора сме все пак... - и добрите и лошите неща минават....

Дай да пренасочим вниманието ти - до 2-3 дена Венера ще влезе в 5-ти дом на любовта, пък тя е благотворна планета :)  - ревността и разочарованията се превръщат в смирение и тиха любов....

Само още малко трябва да издържиш и най-трудното е минало  :)

И междувременно - да назовем нещата с истинските им имена е голяма сила и ние ще владеем ситуацията....Да не става въпрос предимно за наранено Его? - има такива подсказки в хороскопа ти....

*

лилид

жива умряла
« Отговор #3 -: Април 06, 2004, 05:50:19 pm »
Благодаря на lin за окуражаването и на АН за прочита,
но моля те АН, помогни ми да се подготвя, кажи ми повече за белязаното от звездите - какви са тези кармични събития от лунния възел, колкото и да са неприятни, подскажи ми нещо повече за марс в 5-ти, какво е сатурн в съвпад с марс в 6-ти. Кои са подсказките за нараненото его - някога ли е било това или сега?
Истинските имена? Сега душата ми страда, че все не среща своята силна сродна душа. Може би е писано там да не я срещна, и да изстрадам това, и ще го приема, но бих искала да знам.
И бих искала ако мога да разбера от писаното там, какво да правя с живота си занапред. Имам енергия, а не зная къде да я насоча. Напразни са усилията ми да намеря човек, да направим дом, за деца е късно вече. И затова съм като умряла.
Може би самотното его е наранено его, не знам. Ще приема и занапред самотата. Но ще ми се без илюзии. Затова искам да разбера от вас това което сама не мога да разбера. Ще ви очаквам.

*

Фиона

жива умряла
« Отговор #4 -: Април 07, 2004, 01:46:13 pm »
Мило Плъхче! :)  Има за тебе две новини: лошата - никой няма да може да ти помогне! Добрата - сама ще си помогнеш: всичките ти отговори са вътре в тебе. И аз имам лунен възел на радикална точка - точно на асцендента. Не бих казала, че това ми пречи да бъда... извънредно щастлива в момента! Понякога получаваме даровете от съдбата при най-неподходяща звездна конфигурация, но това не е повод да се отказваме от тях, нали?? :)  

*

лилид

жива умряла
« Отговор #5 -: Април 07, 2004, 04:49:36 pm »
Здравей Фиона,
то е ясно, че никой не може да ми свърши работата вместо мене в нивата житейска. Но искаше ми се да разбера нещо повече за това що за нива имам да обработвам тоя път, къде има смисъл да се копае и къде е по-добре да се трае ... И като не разбирам езика на астрологията търся помощ от разбиращите - като прочетат какво там пише, някак си да ми го пообяснят. Признавам нищо не ми говори това, че имам лунен възел на радикална точка...  
А реших се да питам директно за нивата, защото вчера ми се стори че ще изтърва работата... Е, сега де разбрала де не, ще чакам да мине каквото има да минава ...
И моля се дано не сторя някоя глупост с дивото си марсче, което вече започнах да разпознавам - ама разпознавам го едва след като се е разиграло :)))

*

АН

жива умряла
« Отговор #6 -: Април 07, 2004, 05:17:28 pm »
Често в астрологията животът се сравнява с астропиеса – звездите в знаците и домовете са режисьори и сценаристи, а ние сме актьори.

Можем понякога да си избираме в коя пиеса да играем....А понякога, както и в живота, нямаме много голям избор, да не кажа никакъв....Най-често играем в няколко пиеси едновременно.....

Ти сега можеш да избереш например да се вживееш най-пълно в опозицията на тр.Сатурн към наталното Слънце, Меркурий и Юпитер и в съвпада му с наталния Марс...В най-краен вариант това е неудачен период за общуване, дава неуспехи в личния и в деловия живот, даже може да има критични здравословни ситуации...Тия здравословни ситуации определено трябва да ни подсетят, че някъде бъркаме, ако преди това не е ни подсетило психическото ни състояние...И интересно защо, в трудните и заплетени житейски ситуации май всички сме не лоши актьори... :)

А можеш да избереш да се включиш и в друга роля и в друга пиеса – тая, която Юпитер разиграва....Там тригоните с наталното Слънце и с наталния Юпитер дават оптимизъм, успехи, компенсации, възможности в личен и социален план....Ако тук включим и съвпада на тр.Сатурн с наталния Марс, който при правилна реакция дава ново начало, виждаш как се преплитат пиесите и ние творим заедно с режисьорите и сценаристите.... :)

въпрос на избор и осъзнаване :)

*

лилид

жива умряла
« Отговор #7 -: Април 07, 2004, 06:05:53 pm »
Благодаря АН,
Сляпа съм обаче... Казваш да избера... А аз сама не виждам, не различавам коя пиеса коя е ...  кои са свободните ми ходове
Подсказваш ми за здравословни проблеми - ами явиха ми се вече, и то такива, каквито никога не съм имала... От 2-ри април насам... след една стресираща среща ... на която загубих ума и дума и какво стана не помня добре и не разбрах ... приболява ме в областта на сърцето и трудно вдишвам надълбоко... И ако схващам нещо, аз май съм се включила в мрачната Сатурнова пиеска...
Но понеже не осъзнавам как да се включа в свежата Юпитерова пиеска...ще се прибера, ще си пусна нещо хард за слушане, няма да пропушвам отново (защото междувременно - да ви се похваля - в последния месец на стрес успях да откажа цигарите) ... и ще се съсредоточа в себе си ... дано ми проговори вътрешния глас ...  да ми каже къде бъркам ...
Ще пробвам да избия самотата със самота...защото явно греша, като търся общуване... ще се затворя
Представям си колко е трудно да говориш нещо на неразбиращи, но продължавам да се надявам нещичко да разбера...
Е, плащам си и сега за невежеството с болка... Пусках си координатките в опит сама нещо да разбера, та някъде четох, че може да ми е дадено да съм си враг сама на себе си... Кой да ми помогне ако е така...
Отивам да се скрия от света, но няма къде да избягам от себе си... Е, ще трябва да се изтърпя :)

*

лилид

жива умряла
« Отговор #8 -: Април 08, 2004, 08:59:38 am »
Здравейте мили мои,
а днес идвам с нетърпение да ви кажа, че на такива слепоци като мене има явно "някой" да подава насочващите табелки. Точно в мига, в който снощи постнах тук мрачното си словесно харакири, обади ми се приятел, когото търсих наскоро. И отидохме заедно при други мои приятели.
И какво се оказва - всичко е простичко май, дори и за незрящите в астрологията, само да повикаш и търпение да имаш да дочакаш. Е, не е дошло нещо велико, нещо мъничко е дошло, но ми стигна да ме преведе над бездните ми към следващите изненади.
Благодаря ви, че ви има. Доброто да е с вас. :)

*

lin

жива умряла
« Отговор #9 -: Април 08, 2004, 03:13:46 pm »
Радвам се за тебе Плъхче! :)

Нищо не става изведнъж. Ще си помогнеш малко, а после и отвън ще ти бъде помогнато.
Винаги е така :D

Стискам палци!

*

lin

жива умряла
« Отговор #10 -: Април 08, 2004, 03:24:18 pm »
Цитат
Често в астрологията животът се сравнява с астропиеса – звездите в знаците и домовете са режисьори и сценаристи, а ние сме актьори.

Аз май веднъж повдигах вече този въпрос, но сега намирам отново повод.
Сериозно ли се вярва, че светилата са тези, които "дърпат конците" в нашия живот?
Доколкото знам в един филм режисьорът и сценаристът измислят сюжета и всички детайли в него.
Актьорите просто играят онова, което им се каже.
Дори си има сценарий за по-лесно  ;)

Моля да ми отговорите!
Всички ли вярвате, че се раждат хора, страдат, боледуват, обичат, мразят, умират.....и прочее и прочее благодарение на хода на планети, звезди, астероиди, спътници...?!?!
Които дори не са одухотворена материя, а просто студени тела?

А може би аз не разбирам нещо... :blink:  

*

lin

жива умряла
« Отговор #11 -: Април 08, 2004, 03:30:27 pm »
С горния си коментар не искам да оспорвам науката Астрология.
На мен тя ми е помогнала много и се възхищавам на хората, които я владеят!
Но пак казвам - науката Астрология.

*

Фиона

жива умряла
« Отговор #12 -: Април 08, 2004, 04:01:04 pm »
Цитат
И какво се оказва - всичко е простичко май, дори и за незрящите в астрологията, само да повикаш и търпение да имаш да дочакаш. Е, не е дошло нещо велико, нещо мъничко е дошло, но ми стигна да ме преведе над бездните ми към следващите изненади.

Като Плъх на Плъх: отчаянието е грях!!! Плъховете по принцип трудно се предават и знаят да се радват на малките неща, които са способни да отприщват лавината на късмета: винаги големите неща започват от нещо мъничко - не го упускай, дръж платната си по вятъра на надеждата! :)  

*

Фиона

жива умряла
« Отговор #13 -: Април 08, 2004, 04:10:06 pm »
"Всички ли вярвате, че се раждат хора, страдат, боледуват, обичат, мразят, умират.....и прочее и прочее благодарение на хода на планети, звезди, астероиди, спътници...?!?!
Които дори не са одухотворена материя, а просто студени тела?"
Лин! Звездите, планетите и прочее само сочат пътя или сами са много пътища: равни или кълдаръмести, прави или криволичащи (в зависимост от аспектите). Но само ти избираш пътя си и как ще го извървиш. Решиш ли да направиш нещо, ще ти помагот или ще ти пречат звездите - ти ще го направиш! Решиш ли да не го правиш, при стопроцентови аспекти нищо само няма да стане! :huh: Живота ни е каша, която ние сами я забъркваме, планети и аспектите са само съставки-подправки, които я правят по-сладка или по-... Каквото си избереш!!!! ;)  

*

lin

жива умряла
« Отговор #14 -: Април 08, 2004, 04:36:03 pm »
А къде тук е Божествения замисъл?

За онова, което си ми написала Фиона, благодаря, но въпросът ми бе друг.
« Последна редакция: Април 08, 2004, 04:36:32 pm от lin »

*

Ne si samotna bega4ka

жива умряла
« Отговор #15 -: Април 10, 2004, 01:36:48 am »
Здравей
Не си сама. Съжалявам, че нямах време да отговоря на писмото ти. Сега когато се освободих и реших да напиша, влязох тук и се успокоих. Признавам, че ме стресна , а и докато дочета края щеше да ми фръкне сърцето. И на мен ми се иска в труден момент да има някой до мен, да ме подкрепи, да ми каже мила дума. Не, че липсват такива хора, но в повечето случай трябва да съм силната. Предполагам, че това ми е кармата. Да помагам, да уча другите.
Нека ти кажа, че е при мен не е цвете. Имам един смотан Сатурн настанил се е на върха на рак, и не мога да ти опиша как ми действа.  
Искам да ти вдъхна малко кураж и да ти кажа, че Бог е Любов. Никога не си сама. Дори да ти се иска, поне в България има 8 милиона мишленца, скрити в своите жилища. Всеки със своя си проблем. Смятам, че докато Уран и Нептун са във взаимна рецепция ще има такива проблеми. Някой вият до небето, че Нептун ще ги изцеди като лимон. Други плачат от страшния сблъсък с Плутон. А а трети в два и половина през нощта чупят орехи за козунаци. На всички пишещи и четящи в клуба пожелавам Велик ден, да е за последно толкова тежък за нас българите. Личната трагедия на всеки, в неговата приказка е трагична и непоносима. Затънала в книжа и папки, като чух за трагедията онзи ден, забравих ума и дума. Наистина черна година. И живота се оказва толкова кратък, ако живеем с идеята какво би било, ако...или защо пък не стана това а се случи друго...
Нека живеем тук и сега. Гледай утрото смело в очите и се радвай на живота. Децата са наистина най-хубавото нещо в живота. Да отгледаш дете е не по-малко красиво, трябва да имаш куража да го направиш. Просто допиши своята приказка. Щастието е в сърцето, дай му шанс. Желая ти успех и не се предавай. Може би там някъде, едно малко същество си мисли, че трябва да има кой да го обича. Помисли си добре...

*

АН

жива умряла
« Отговор #16 -: Април 10, 2004, 10:42:25 am »
Цитат
Смятам, че докато Уран и Нептун са във взаимна рецепция ще има такива проблеми.
Да

Взаимната им рецепция...Ще продължи до 2011г и ще действа на всички хора и по тоя начин неминуемо ще създава общо поле, на което персонално ще сме повече или по-малко подвластни....

Чудесно ще е, ако взаимната им рецепция се изявава както когато са на трон и двете планети...

Но е възможна и низшата им изява, за която е добре да се подготвяме...

Тогава Уран ще предприема радикални действия в името на идеи, интереси или за да се самодоказва и то под булото на интриги и задкулисни игри на Нептун...

В световен мащаб може да сме свидетели как въоръжени до зъби армии отиват да въдворяват мир сред мирно население...

В личен план / и в контекста на темата/ можем да сме свидетели как някой внезапно ни предава, пак уж в името на взаимното добро.....

Подготвени за подобна изява, можем да изберем да съдействаме за мира, хармонията и висшата любов на Нептун чрез бързи промени и точни реакции в светогледа си.....

Уран просто няма да ни позволи да сме изкристализирали в чувствата и отношенията си в тоя период....

И Честит Великден и на теб!
/сещам се за книгата на Т.Жечев - Българският Великден или страстите български - "страст" в старобългарското и значение на тегло.../

*

лилид

жива умряла
« Отговор #17 -: Април 13, 2004, 02:07:57 pm »
Христос воскресе! С радост в духа радвайте се!
С вас наистина не съм сама! С вас прогледнах и да видя, че не съм сама и в реалността! Благодаря ви!

*

лилид

жива умряла
« Отговор #18 -: Май 17, 2007, 09:38:42 am »
Цитат
Цитат
Смятам, че докато Уран и Нептун са във взаимна рецепция ще има такива проблеми.
Да

Взаимната им рецепция...Ще продължи до 2011г и ще действа на всички хора и по тоя начин неминуемо ще създава общо поле, на което персонално ще сме повече или по-малко подвластни....

Чудесно ще е, ако взаимната им рецепция се изявава както когато са на трон и двете планети...

Но е възможна и низшата им изява, за която е добре да се подготвяме...

Тогава Уран ще предприема радикални действия в името на идеи, интереси или за да се самодоказва и то под булото на интриги и задкулисни игри на Нептун...

В световен мащаб може да сме свидетели как въоръжени до зъби армии отиват да въдворяват мир сред мирно население...

В личен план / и в контекста на темата/ можем да сме свидетели как някой внезапно ни предава, пак уж в името на взаимното добро.....

Подготвени за подобна изява, можем да изберем да съдействаме за мира, хармонията и висшата любов на Нептун чрез бързи промени и точни реакции в светогледа си.....

Уран просто няма да ни позволи да сме изкристализирали в чувствата и отношенията си в тоя период....

И Честит Великден и на теб!
/сещам се за книгата на Т.Жечев - Българският Великден или страстите български - "страст" в старобългарското и значение на тегло.../
Здравейте,

Заради рецепцията на Уран и Нептун търсих и изваждам отново тази тема... Признавам си, че едва вчера прочетох и разбрах какво всъщност значи рецепция в този смисъл - Уран управител на Водолей е в Риби, а Нептун управител на Риби е във Водолей ...
Обаче вижте какво става: - ами влюбена съм...
Кога усетих, че всъщност съм влюбена -  в началото на април... И едва ли това някого ще учуди, щом от февруари Нептун транзитира в съвпад с Венерата ми  :rolleyes: Обаче, в кого се влюбих е интересно - в човек над чийто Марс от април транзитира в съвпад Уран!!!!!!!!!!!!!!!

Мълнии в мъглата удрят ме...

Каквото и да кажете, добре дошло ще ми е :huh:  

*

Lillie

• 30532
жива умряла
« Отговор #19 -: Май 17, 2007, 12:15:17 pm »
Ами честито! Да си влюбен е много приятно чувство  :)
Добра идея беше да актуализираш тази тема, тъкмо навреме и се надявам да я прочете друга жена, наскоро потърсила помощ в този форум.
« Последна редакция: Май 17, 2007, 12:23:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.