Здравей Гост

Дарт Вейдър

• 34 Отговора
  • 9949 Прегледи
*

unicorn

Дарт Вейдър
« -: Юли 02, 2007, 01:37:06 pm »
Сънувах запустяла сграда,подобна на бивш универсален магазин от преди 10.11.1989.Аз знам,че трябва да се махна,но продължавам да се разхождам,защото ми е любопитно какво мога да намеря.Появи се  човек в черни дрехи,за когото знаех,че е Дарт Вейдър,знаех,че иска да ме убие,не знаех защо ,обаче,но продължавах да се разхождам,защото ми беше интересно какво ще стане.Наложи се да бягам и избягах,но после пак се върнах,защото ми беше любопитно.През целия сън се борех с някакво нечовешко любопитство,което беше по-значимо от всичко на света.Малко преди да се събудя видях част от запустялата сграда под вода,приказно синя вода.Като се събудих,още ми беше свръх любопитно.
    Как ще го интерпретираме? :D
« Последна редакция: Юли 02, 2007, 01:37:51 pm от unicorn »

Дарт Вейдър
« Отговор #1 -: Юли 02, 2007, 09:22:44 pm »
Звучи ми като опит за събуждане на стари емоции ;)  :D  

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #2 -: Юли 02, 2007, 10:09:28 pm »
Всеки сън е някаква стара емоция,добре или, не съвсем,префасонирана.

*

jinom

• **
  • 1753
Дарт Вейдър
« Отговор #3 -: Юли 04, 2007, 07:11:41 pm »
В съновника не пише нищо за Дарт Вейдър. No comment.  :D  

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #4 -: Юли 04, 2007, 08:02:17 pm »
Цитат
В съновника не пише нищо за Дарт Вейдър. No comment.  :D
 Е,стига с тези съновници, :D ,мислех си за по-психологизирана интерпретация.

*

jinom

• **
  • 1753
Дарт Вейдър
« Отговор #5 -: Юли 04, 2007, 08:26:44 pm »
А защо точно се събуди от съня?

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #6 -: Юли 05, 2007, 10:48:36 am »
От светлината.

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #7 -: Юли 05, 2007, 10:49:06 am »
Стане ли светло,аз се будя.

*

jinom

• **
  • 1753
Дарт Вейдър
« Отговор #8 -: Юли 06, 2007, 01:41:18 pm »
Много е важна причината за събуждането, за да се определи дали човек е почувствал някаква заплаха т.е. наличие на чужда енергия.  

*

Lillie

• 30532
Дарт Вейдър
« Отговор #9 -: Юли 06, 2007, 01:59:01 pm »
Усетя ли заплаха или наличие на "чужда енергия", причината за събуждането все по-често напоследък се дължи на котката  :D някъде четох, че животните, особено котките, виждат в астрала...
Та щях да пиша за един странен "маскиран" сън онзи ден, в който усетих някакво странно и зловещо присътствие. Сънят сам по себе си с нищо не бе интересен и забележителен, дори се затруднявам да го възпроизведа какво точно е представлявал. Неведнъж ми се е случвало да усещам присътствие на чужди енергии, "маскирани" като съвсем обикновен рутинен сън, поради което чувството на страх се претъпява и става по-трудно да се събудиш, тъй като не се чувстваш достатъчно "застрашен"... Някакви тесни мрачни стаи с разпръснати мигащи светлинки, поставени навсякъде като свещи. Усещането бе, че с навлизането във всяка поредна стая пространството все повече се "стеснява", поради което ме обзе познатото вече чувство на животински страх. В един момент усетих леко и нежно погалване по стъпалото, като с мека пухкава лапа или перце. Не можех да се събудя, страхът оставаше, докато котаракът ми, свил се на леглото в краката ми на кълбо, изведнъж не се протегна и не се чу едно хъркане, наподобяващо грухтене (обича да издава такива звуци  :D ).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Дарт Вейдър
« Отговор #10 -: Юли 06, 2007, 02:20:28 pm »
Между другото, това усещане, че става все по-"тясно", често се повтаря в сънищата ми. Обикновено сънувам как влизам в някакво пространство или сграда с менящи се "стаи", като с издигането все по-"нагоре" или с преминаването във всяка следваща "стая" пространството все повече се свива, обзема те нечовешки страх. Страхуваш се, че няма да преминеш нито напред и нататък, нито ще можеш да се върнеш назад поради свиването на пространството, през което преминаваш.
Един подобен сън бе свързан с влизането ми в някакъв "манастир" - от онези, чийто аналог не съществува на Земята или може би в познатите ни и достъпни измерения, но същевременно е и "много близо". Бях посрещната от млади девойки, облечени в дълги одежди, но не след дълго бях оставена сама да се движа все по-нагоре без да съм сигурна дали ще мога да се върна назад. Чувството бе, сякаш преминаваш през някакъв тъмен тунел, който става все по-тесен, докато не се усети леко стържене. Наскоро четох в една езотерична книга за "тунела" и "стърженето", които се свързват с преминаваща енергия през гръбначния стълб, където са разположени чакрите. И веднага направих асоциация със съня си.
Сещам се как "девойките" бяха споменали /общувахме сякаш телепатично, а не с думи/, че това място е забранено и не може да бъде намерено от простосмъртен, и че се съхраняват тайни знания там... След това паметта ми бе изтрита... никога не си спомням какво съм видяла и на какво са ме учили "там"  :blink:
« Последна редакция: Юли 06, 2007, 02:23:56 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Дарт Вейдър
« Отговор #11 -: Юли 06, 2007, 08:55:22 pm »
Цитат
Сънувах запустяла сграда,подобна на бивш универсален магазин от преди 10.11.1989.Аз знам,че трябва да се махна,но продължавам да се разхождам,защото ми е любопитно какво мога да намеря.Появи се  човек в черни дрехи,за когото знаех,че е Дарт Вейдър,знаех,че иска да ме убие,не знаех защо ,обаче,но продължавах да се разхождам,защото ми беше интересно какво ще стане.Наложи се да бягам и избягах,но после пак се върнах,защото ми беше любопитно.През целия сън се борех с някакво нечовешко любопитство,което беше по-значимо от всичко на света.Малко преди да се събудя видях част от запустялата сграда под вода,приказно синя вода.Като се събудих,още ми беше свръх любопитно.
    Как ще го интерпретираме? :D
Тези дни все не ми оставаше време да ти напиша моето виждане за съня ти ,но тази вечер ще се опитам да изложа виждането си .
Магазин - задоволяване на някаква потребност
Вейдър го вързах със старите емоции за нещо ,което е минало и си му сложила пепел ,нещо което те е наранило или някой ,който те е е наранил. Сградата е от периода на тези емоции ,което ме отвя на стара връзка .Съня определено е свързан с чувствата ,защото всичко е покрито с вода .

И накарая въпроса ми е -Кое старо гадже си срещнала ,та събуди спомени за стари чувства :D ?

*

jinom

• **
  • 1753
Дарт Вейдър
« Отговор #12 -: Юли 06, 2007, 10:03:31 pm »
Цитат
Сещам се как "девойките" бяха споменали /общувахме сякаш телепатично, а не с думи/, че това място е забранено и не може да бъде намерено от простосмъртен, и че се съхраняват тайни знания там... След това паметта ми бе изтрита... никога не си спомням какво съм видяла и на какво са ме учили "там"  :blink:
По принцип тия същества са настроени обучаващо и наистина знаят много тайни. Единственото, което им е лошо, че като отидеш в техния свят вече не можеш да се върнеш. Желанието да останеш в такъв свят трябва да го изкажеш на глас..също както в приказките.  :D

*

Lillie

• 30532
Дарт Вейдър
« Отговор #13 -: Юли 06, 2007, 10:10:21 pm »
Досега страхът е по-силен от желанието да остана там. А и дали бих могла? И как да го разбирам - съвсем буквално, че няма да се събудя?  :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Дарт Вейдър
« Отговор #14 -: Юли 06, 2007, 10:29:28 pm »
Цитат
И как да го разбирам - съвсем буквално, че няма да се събудя?  :blink:
Енергийното ти тяло и съзнанието ти ще бъдат в света на неорганичните същества, а физическото ти тяло просто ще изчезне от този свят, тъй като след като съзнанието го няма то става излишно. В света на неорганичните не се нуждаеш от физическо тяло. Само тук се нуждаеш от такова.

Кога смяташ да кажеш вълшебната думичка "Да"?  :D  

*

Lillie

• 30532
Дарт Вейдър
« Отговор #15 -: Юли 07, 2007, 10:11:58 am »
Цитат
Кога смяташ да кажеш вълшебната думичка "Да"?  :D
Още не са ме питали изрично дали искам  :D
А и все още има привързаности, които ме задържат тук, макар и нищожни...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #16 -: Юли 07, 2007, 11:04:22 am »
Най -забавното е,че наистина имах свръхненадеен разговор с бивш приятел,който предизвика емоция.Добре забравеното чувство да изпитвам някаква емоция.А прозаичният момент е,че при мен всичко е под нечовешки контрол от 1год.насам.Дори и връзката,която имах доскоро, беше по-скоро добре контролирана и малко рутинна,отколкото емоционална.И изведнъж,един разговор ми припмня,че има и друго освен свръхконтрол,който сама съм си наложила.За момент се почувствах по-жива.
« Последна редакция: Юли 07, 2007, 11:04:58 am от unicorn »

*

Lillie

• 30532
Дарт Вейдър
« Отговор #17 -: Юли 07, 2007, 11:12:50 am »
"Контролирана емоция", "всичко е под контрол"... звучи толкова познато. Но за съжаление единственият начин да се чувства скорпи Луна "жива" е да не отрича емоционалните си нужди и интензивността им. Да, на повърхността изглежда толкова непроницаема и добре овладяна... Друг аспект, който се свързва с нуждата от контрол на статуквото, е Марс-Сатурн. Но нерядко, колкото по-големи усилия полагаме за контрол на ситуацията, толкова повече желаният резултат ни се изплъзва...
Извинявам се за лиричното отклонение, не е за раздел Съновник  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #18 -: Юли 07, 2007, 11:17:57 am »
Цитат

Единственото, което им е лошо, че като отидеш в техния свят вече не можеш да се върнеш. Желанието да останеш в такъв свят трябва да го изкажеш на глас..също както в приказките.  :D
 Мистично,митологично,фантастично изживяване. Не знаеш къде свършва съня и започва реалността. А и те са така добре преплетени,посланията са толкова живи,че почти ти се иска да не се будиш.Случвало ми се е след сън да не помня точно какво съм сънувала,но да остава непреодолим копнеж по нещо неопределено.
  Не само си казах желанието,но даже го и написах.Но не ми се ходи в някой безплътен свят.Трудно се отказвам от познатите неща.

*

unicorn

Дарт Вейдър
« Отговор #19 -: Юли 07, 2007, 11:27:10 am »
Цитат
"Контролирана емоция", "всичко е под контрол"... звучи толкова познато.  Но нерядко, колкото по-големи усилия полагаме за контрол на ситуацията, толкова повече желаният резултат ни се изплъзва...

Спяща емоция,която в един момент се буди и трансформира всичко.
« Последна редакция: Юли 07, 2007, 11:27:26 am от unicorn »