Здравей Гост

Съвпад на транзитна и натална Лилит

• 47 Отговора
  • 12836 Прегледи
« Отговор #20 -: Юли 20, 2007, 02:39:16 pm »
Приемам, че така е трябвало да стане.
Благодаря ви за мненията и за помощта. :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юли 20, 2007, 02:40:20 pm »
Цитат
И аз доста отдавна предположих, че е изчерпана и преди месец се чудех, какво ли още има да уча от него или той от мен за да сме още заедно.
Нали се сещаш, че мисълта - особено когато подлежи на системно и методично "изпращане" - има интересното свойство да се материализира... някой ден?  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Юли 20, 2007, 02:42:01 pm »
Изглежда, че и любопитството се материализира :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юли 20, 2007, 02:53:19 pm »
Цитат
Не знам вие как сте преживяли Сатурновото завръщане, но и то ми навява доста ужас
Сатурновото завръщане за всеки е индивидуално преживяване, а и сигурно зависи от това каква "тежест" има Сатурн в радикса.
При мен периодът на завръщането му - миналата година - може най-добре да бъде описан като безвремие.
Същото усещане за безвремие продължавам да изживявам и сега, след приключила отдавна сатурнова революция... поне докато транз. Сатурн не напусне знака Лъв...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Юли 20, 2007, 02:58:33 pm »
И мен доста ме плаши това сатурново завръщане , а Лилит ще я видя какви ще ги надроби като се върне отново в наталната си позиция края на годината . Все си мисля ,ч е този път нещата ще са със раздяла с неща от друго естество пак по седми дом , защото оттам ще мине и венера ... Е дано само положителните мисли се материализират ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юли 20, 2007, 03:03:43 pm »
Fragrance, до сатурновото завръщане имаш още много време, не го мисли.
За съжаление негативните мисли имат навика по-лесно да се материализират/сгъстяват, така че нека не прекаляваме  :huh:
« Последна редакция: Юли 20, 2007, 03:05:19 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Юли 20, 2007, 03:06:45 pm »
Пример:
Черна Луна съвпад Черна Луна
3 3
3
Плутон 2 Плутон 2

Така става по-ясно какви енергии и домове засяга цялостно транзита.Вероятно го знаете това ама за всеки случай първия ред са наталните домове,втория ред дома от който идва транзитния аспект,трети ред управлявани домове-в случая Черната Луна не управлява никой и за това се слага Диспозитор+дом

Стана ми много интересно. Има ли откъде начинаещ да получи малко информация относно темата, не можах ад го разбера....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 20, 2007, 03:15:42 pm »
Sinyhe, абсолютно си прав за въздушните домове - неслучайно ги наричат "домове на отношенията". И това не важи само и единствено за 7ми дом, в един по-задълбочен анализ се разглежда потенциалът на триадата 3/7/11 дом.
Темите, свързани с раздяла/отделяне стават актуални в определени моменти, когато тази дилема е заложена в радикса. Външните фактори само натискат "спусъка", а понякога дори това не е необходимо. Всичко е според нагласата.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юли 20, 2007, 03:19:32 pm »
Цитат
Това за Венерата във 2 дом го тълкувам като повтаряне на една програма-по някакъв начина постигането на материален комфорт и сигурност е водеща причина или индивидуално за много от посоките които следват тези личности...
Само аз не успях да "намажа" Венера във 2ри дом, моята е в 5ти и е наследена по бащина линия.
Виж само каква трансформация: лъвска Венера в съвпад с Плутон в картата на родителя се трансформира във Венера в 5ти дом в /широка/ опозиция с Плутон в радикса на детето ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Юли 20, 2007, 03:20:48 pm »
Да, Sinyhe и 3-ти и 11-ти влияят доста в интимните отношения, защото трябва да си говорим и първо да сме приятели. Родена съм на 19 Януари. Така че позна. Изглежда сме раждани на близки дати.

Много добре си описал всичко. Прав си, че е по - нагледно с решетките и аз ги правя при повече транзитиращи планети.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юли 20, 2007, 03:22:34 pm »
Цитат
Лилит в Телец може би изисква от теб да преодолееш някакви подсъзнателни или съзнателни провокации свързани с материалните ресурси... или обратно някой да се е опитал да ти вкорени настървен модел на извличането му който ти да отхвърлящ и благодарение на това да се нарушава баланса не толкова че в същтността ти да се крие причината.
Тук си много прав, но навлизаме във все по-дълбоки води  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Юли 20, 2007, 03:31:35 pm »
Благодаря ти , че ми го обясни толкова лесно . Интересно е ще пробвам сега.

« Отговор #32 -: Юли 20, 2007, 03:42:13 pm »
И за Асцендента позна. Логично е.
Пожелавам ти по - добър късмет от моя с възвръщането.
 :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юли 20, 2007, 03:43:55 pm »
Повече експресивност ли?
И това го казваш на Слънце/Меркурий/Венера/Кету/Хирон в 5ти дом  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юли 20, 2007, 03:59:05 pm »
Цитат
Ха ха леле ! :D   Ами значи това си е ключа ,не се и съмнявам както казах в способностите ти и талантите!   B)   Той и моя Кету е в 5 ти... събрахме се тука калинките!   Браво на тебе!

Според някои "ключът" е показан от диспозитора на стелиума  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Юли 20, 2007, 04:07:11 pm »
И двамата ли имате рецепция Венера-Сатурн?
Венера в Козирог в аспект със Сатурн изисква сериозно отношение към връзките. Сатурновото завръщане може наистина да изиграе съществена роля.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Юли 20, 2007, 04:26:03 pm »
Цитат
Ха ха леле ! biggrin.gif Ами значи това си е ключа ,не се и съмнявам както казах в способностите ти и талантите! cool.gif Той и моя Кету е в 5 ти... събрахме се тука калинките! Браво на тебе!

И моя също в съвпад с Марс и Меркурий.
Имам рецепция Венера-Сатурн.

Повечето проблеми поне при мен се появяват в 3-тия - 6тия месец от връзките. Все пак с течение на времето ми става по - лесно, защото се научавам как да преодолявмш повечето от проблемите. Понякога си мисля, че ключа към щастието във връзките е да не приемаш думите на другия твърде на сериозно.

Въпреки рецепцията, мисля, че донякаква степен е трудно да постигнеш хармония между теб и другия човек, не му се доверяваш, страх те е от прекалено обвързване. Доста често ти пращат по - стари/млади,  жени/мъже.
 Направо :huh:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юли 20, 2007, 04:34:16 pm »
Цитат
Понякога си мисля, че ключа към щастието във връзките е да не приемаш думите на другия твърде на сериозно.
Хм, не се знае...
В моите отношения пък има и винаги е имало тенденция да се премълчават нещата. Няма двупосочност.
Най-големият ми проблем с комуникацията бе във връзка със синастрична квадратура /точна!/ Луна - Венера/Меркурий.
Най-приятната /двупосочна/ комуникация за мен е по Меркурий-Юпитер в синастрията, следвана от Луна-Юпитер, Венера-Юпитер...  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Юли 20, 2007, 04:58:03 pm »
Ако и моите ги премълчаваха повече, може би поне за мен щеше да е по - добре. Все ги намирам някакви, които си казват всичко, което мислят. Включително и гадните неща. А с тези планети във Везни така ми се ще малко хармония, и някои от тези изказвания така ми я скапват, въпреки наличието на някой от съвпадите по - долу.

Какво да кажа - красота в обратния смисъл де. :blink:

Поне при мен най - трудните аспект относно комуникацията бяха взаимни квадрати  на Марс и Меркурий.

Цитат
Най-приятната /двупосочна/ комуникация за мен е по Меркурий-Юпитер в синастрията, следвана от Луна-Юпитер, Венера-Юпитер...

Наистина най - приятните съвпади, бих добавила и Слънце-Юпитер, Юпитер-Юпитер.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Юли 20, 2007, 05:02:34 pm »
Цитат
Наистина най - приятните съвпади, бих добавила и Слънце-Юпитер, Юпитер-Юпитер.
А темата уж е за Лилит в Скорпион  :D
Слънцето на една от най-добрите ми приятелки бе в съвпад с моите Юпитер/Лилит.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.