Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75472 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Юнона и връзките(брака)
« Отговор #40 -: Август 28, 2007, 04:00:07 pm »
Цитат
Но Юнона е само представата ни и нуждата от определен тип парнтьор. Не е движение към него. Запълването на тази представа не означава непременно връзка. Или?
Да, права си, че когато някой отговаря на представата ни за определен тип партньор, това не означава непременно, че с него бихме имали пълноценна връзка.
Всъщност, всяка наша връзка е "пълноценна" дотолкова, доколкото ние я правим и усещаме такава.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Юнона и връзките(брака)
« Отговор #41 -: Август 29, 2007, 03:16:58 pm »
Намирате ли сходство между тълкуването на Юнона в домовете и струпване на синастрични планети в дом?
Например 12-ти: Юнона в 12-ти е почти като синастрични в 12-ти... май.  

*

Lillie

• 30532
Юнона и връзките(брака)
« Отговор #42 -: Август 29, 2007, 08:00:16 pm »
Не съм изследвала този въпрос, на като че ли на пръв поглед не намирам голямо сходство.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Юнона и връзките(брака)
« Отговор #43 -: Септември 05, 2007, 11:31:46 am »
Юнона в 8-ми в секстил с Лунен възел и квадрат с Венера каква информация дава за съпруга?

*

Lillie

• 30532
Юнона и връзките(брака)
« Отговор #44 -: Септември 05, 2007, 12:37:31 pm »
За мен - никаква. Не разглеждам нещата по този начин, извадени от контекста на хороскопа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Юнона и връзките(брака)
« Отговор #45 -: Септември 16, 2007, 11:42:13 pm »
Цитат
Тъй като сигурно всички се интересуваме от връзките и защо привличаме точно определени хора и защо преживяваме също специфични взаимотношения с техните силни и слаби страни,би било добре да се отчетат всички астрологични фактори един от които със силно влияние е астероида Юнона.Тези които вече имат наблюдения могат да споделят опита си и до колко и в каква степен Юнона и нейната позиция по знак,дом,аспекти и транзити е указала някакво съществено влияние в живота им.За тези които досега са нямали досег с нея предлагам една кратка статия,която за пръв поглед става без да бъде ултимативна в тълкуването на цялостното влияние на Юнона в хороскопа.Така всеки който желае може да изследва собствената си или на партньор картата и да види няма ли някакво покритие.
Засега съм забелязал като цяло за астероидите,че играят по-голяма роля ако в наталната карта правят най-вече съвпад с куспида на дом или планета,което важи и за синастрията,за това в останалите случаи не винаги влиянието може отчетливо да надделее над останалите фактори в картата.
Юнона ми е  в първи дом, на 3 градуса от асц-та, а слънцето и венера на жена ми са на върха на 7-мия ми дом : )

*

Lillie

• 30532
Юнона и връзките(брака)
« Отговор #46 -: Септември 17, 2007, 10:44:11 am »
Ооо, Дидиди  :D честито завръщане  :D какво те води насам?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
Re: Юнона и връзките(брака)
« Отговор #47 -: Декември 07, 2008, 09:38:42 pm »
темата е старичка,
но тъй като се засегна  въпроса за астероидите в друга тема
винаги ли намирате сходство  или връзка на юнона в картите на пртньорите?

от това, което прочетох оставам с впечателние, че с голяма част от пишещите тук имаме  обща юнона в скорпион и наблюдението  ми за невинност се отнася до целия 1 дом
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #48 -: Октомври 08, 2009, 02:47:46 pm »
Моля за помощ напредналите.Как да определя мястото на Юнона в картата си.Ако някои знае и може да отдели време,данните ми са 13.12.1961 12.55 ч.Търговище.Да бъде благословен този добър човек

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Октомври 08, 2009, 02:53:55 pm »
Моля за помощ напредналите.Как да определя мястото на Юнона в картата си.Ако някои знае и може да отдели време,данните ми са 13.12.1961 12.55 ч.Търговище.Да бъде благословен този добър човек
Юнона ви е на  23 гр. и 43 мин в риби-12 дом. :) :)
p.p.В astro.com избирате Juno v additional objects

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Октомври 10, 2009, 04:14:39 am »
Във Водолей - Вие имате нужда от партньор, който е изключително различен. Тио може да бъде гений, ексцентричен или луд (възможно е от всичко по малко). Това може да е партньорството, което е напълно различно от общоприетите разбирания. Водолей е знак, който е фанатичен относно достатъчно лично пространство за независимост.

повече от вярно! :o аз му се чудя на вуте ;D ;D ;D оти е луд! ;D оно си имало обяснение....тцтцтц :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #51 -: Октомври 10, 2009, 10:41:44 am »
Мойта Юнона е в Скорпион в 4ти дом в съвпад със Слънцето и ЮЛВ...това, което Зъболекар е написал, че при съвпад на Юнона със Слънцето има проблем с намирането и задържането на партнъор при мен за съвлаение е абсолютно вярно....  :'(   и колкото и да не искам, сама си се чувствам най-добре... :-\

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #52 -: Октомври 11, 2009, 09:33:39 am »
Моята Юнона е в Рак в съвпад с IC.Явно ми трябва чувствителен мъж. :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Октомври 11, 2009, 10:31:16 am »
Извинявам си предварително за спама, но
Вчера в предавнето на Иван и Андрей гледах някакъв архивен запис на Иван Станчев, в който той преди 5 години е "предсказал" на Андрей, че съпругата му ще бъде с чужди корени- Венера в 9 дом.
Аз имам Венера в 9 дом, която ми е У4 и У11 и има хармонични аспекти с планетите в 7 дом, отделно имам и Юнона в стрелец в 5 дом пак предпоставка за връзки с чужденци.
Възможно ли е в един определен етап от живота си да я отиграя тази констелация, но не в сферата на чувствата, а в друга примерно?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #54 -: Октомври 11, 2009, 12:21:04 pm »
интересното е, че първият ми мъж беше лъв- много властен и арогантен, но и много красив и привлекателен, умен, стабилен, супер сексуален и т.н...освен че беше властен, никакви други дефекти нямаше, но това беше достатъчно да не мога да остана, като ми каже някой- 'ще направиш това, защото АЗ така казвам', без да ми обяснява защо, още повече да става въпрос за брак и деца, т.е.- да ми определи целия останал живот и аз да нямам право на глас, божкее, подпалих гумите с 200, а бях само на 17 г., горкия човечец /на 24 г./, сигурно няколко години е стоял с отворена уста, не можейки да повярва, че съм избягала от 'рая'  ;D

Доста се посмях  ;D

Възможно ли е в един определен етап от живота си да я отиграя тази констелация, но не в сферата на чувствата, а в друга примерно?

Възможно е,но по-малко вероятно- съвместни творчески изяви с партньор (Юнона в 5ти),търсене на социален статус чрез дете, а вече по Венерата в 9ти има доста възможности-от приятели чужденци или такива в сферата на закона,издателски бизнес и др.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Април 01, 2010, 04:33:16 pm »
следите ли транзитите на юнона?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #56 -: Април 01, 2010, 04:50:36 pm »
Аз лично ги следя. В момента ми е в 7 дом (Телец). И ми се ще там да си остане за винаги  ;D.Транзита на  Юнона в картата ми се чувства превъзходно, когато е в 7 дом.
« Последна редакция: Април 01, 2010, 04:57:37 pm от Divna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Април 01, 2010, 05:01:40 pm »
Аз лично ги следя. В момента ми е в 7 дом (Телец). И ми се ще там да си остане за винаги  ;D.Транзита на  Юнона в картата ми се чувства превъзходно, когато е в 7 дом.

предстой да ми кацне на дсц-то.
я ,сподели :blink: ;), как се изразява....

*

Asol

• 4140
« Отговор #58 -: Април 01, 2010, 06:53:27 pm »
Съпругът ти не беше ли чужденец ? Не ми е направила някакво впечатление Юнона досега.

*

Divna

« Отговор #59 -: Април 01, 2010, 06:55:02 pm »

предстой да ми кацне на дсц-то.
я ,сподели :blink: ;), как се изразява....

Otli4ni otno6enia s lubimia  ;) pu-pu-pu (da ne mi mine kotka 4eren pat)
Sega sam v rabotata. Niamam kirilitza. 6te spodelia po-podrobno kato se pribera v ka6ti  ;)