Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75361 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #180 -: Април 12, 2010, 02:35:46 pm »
Здрасти, Скарлет! По-скоро, разчитам да срещна поне някой скоро. Затова си я гледам нея  :rolleyes:

дано  ;)

транзитната Юнона ми мина и през асцедента, през прогресивната Венера, през Слънцето, наскоро през Хирон... и нищо... и тва последните две години  ;D ;D ;D

не и възлагай големи надежди  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #181 -: Април 12, 2010, 02:46:15 pm »
Малко познато ми звучи   ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #182 -: Април 12, 2010, 03:01:28 pm »
това, което знам за Юнона е, че тя показва типа мъж, който Бог е избрал за теб  ;)

мойта е във водолей в 12 дом - луд и разведен  ;D ;D ;D  ма то друг нема и да търпя де  ;D ;D ;D  и това не беше първият ми съпруг... първият аз си го избрах, та се надявам вторият да оня дето "отгоре" са ми го избрали... пък и му е ред  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #183 -: Април 12, 2010, 03:23:12 pm »
това, което знам за Юнона е, че тя показва типа мъж, който Бог е избрал за теб  ;)

мойта е във водолей в 12 дом - луд и разведен  ;D ;D ;D  ма то друг нема и да търпя де  ;D ;D ;D  и това не беше първият ми съпруг... първият аз си го избрах, та се надявам вторият да оня дето "отгоре" са ми го избрали... пък и му е ред  ;D
В моята карта, а и в картата на любимия, Юнона не работи.

*

Santi

« Отговор #184 -: Април 12, 2010, 06:54:23 pm »
А Юнона в Риби, 1 дом как се тълкува, че онова тълкование не ми е много ясно нещо ?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #185 -: Април 12, 2010, 07:45:20 pm »
Когато сме се запознали с Мъжа ми Юноната е била точен съвпад с неговия СЛВ, а при мен минава малко по-късни през ДЦ.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #186 -: Април 12, 2010, 07:51:51 pm »

Защо пък луд и разведен  ;D ???????????
Водолей-нестандартно мислене, открит, променлив, непредсказуем... Може да е на "ти" с новите технологии.
12 дом-човек, с финни "антени" за миналото и бъдещето. Сама знаеш символиката на 12 дом и можеш да интерпретираш.
И никой не ти го избира. Той идва в живота ти, тогава, когато имаш най-голяма нужда от него и той от тебе. Ама ти ако си кьорава и не го видиш ... си е отделен въпрос  ;)
Изчакай все пак тр. Юнона да мине през 7 дом (партньорствата)или да направи съвпад с управителя на 7 дом. Не гледай толкова аспектите с другите планети. На дали ще има някаква събитийност благодарение на тях.

*

Divna

« Отговор #187 -: Април 12, 2010, 07:53:33 pm »
Когато сме се запознали с Мъжа ми Юноната е била точен съвпад с неговия СЛВ, а при мен минава малко по-късни през ДЦ.

Да, СЛВ е много показателен също.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #188 -: Април 12, 2010, 10:50:28 pm »
мда, или  нещо чуждо :P, или тайно, или задгранично, или гуруподобно, или  малко болнаво, или затворено, или...
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #189 -: Април 12, 2010, 10:54:51 pm »

а защо трябва да е разведен или вдовец задължително като е в 12-ти??
и моята е в 12-ти и го приемам за нептунианец ;)

Вижън, не й се връзвай на Вещичка  ;D. Тя такива съчинение свободна тема си прави, че направо ме застрелва.
Юнона в 12 дом -има нужда от духовна извисена личност.

*

Divna

« Отговор #190 -: Април 12, 2010, 10:56:50 pm »
мда, или  нещо чуждо :P, или тайно, или задгранично, или гуруподобно, или  малко болнаво, или затворено, или...

:clap: :clap: :clap:

*

Divna

« Отговор #191 -: Април 12, 2010, 11:00:26 pm »
Вижън, не й се връзвай на Вещичка  ;D. Тя такива съчинение свободна тема си прави, че направо ме застрелва.
Юнона в 12 дом -има нужда от духовна извисена личност.

да, духовно извисен, но както го разбирам аз, а не както го разбират другите/някои :)
това е духовност, която не е пОказна, не се бие в гърдите и не се налага, просто Е и живее..
в делата на хората е, а не в думите им..

Именно де, такъв от какъвто ти имаш нужда.

*

Santi

« Отговор #192 -: Април 12, 2010, 11:49:51 pm »
А Юнона в Риби, 1 дом как се тълкува, че онова тълкование не ми е много ясно нещо ?

А по този въпрос това ли е което е написано,че някак си странно звучи въображаеми обекти  ;D  .

*

Kaya

• 2893
« Отговор #193 -: Април 12, 2010, 11:55:37 pm »
Vision,  май е обща тенденция твоето мнение :wub:  и  все пак е добре да има партньорство в духовността

*

Kaya

• 2893
« Отговор #194 -: Април 13, 2010, 12:14:16 am »
хм,  не съм сигурна, че разбирам правилно нептун
но пък  усещам  ( най- често като не разпознавам)  :-[

рибите- права си, че биха могли да се "вдълбнат" до  неузнаваемост от желание да дадат без да спират да обичат  и да са мили ( това последното  е многоооооооооооо трудно)
 озадачена съм, защото нептун  от известно време се намеси в моя живот :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #195 -: Април 13, 2010, 12:22:18 am »
накрая на 1 почтиииииииииииии във втори дом - пупу дано да е богаташин ;D

*

Divna

« Отговор #196 -: Април 13, 2010, 12:23:48 am »
хм,  не съм сигурна, че разбирам правилно нептун
но пък  усещам  ( най- често като не разпознавам)  :-[

рибите- права си, че биха могли да се "вдълбнат" до  неузнаваемост от желание да дадат без да спират да обичат  и да са мили ( това последното  е многоооооооооооо трудно)
 озадачена съм, защото нептун  от известно време се намеси в моя живот :rolleyes:

Имах една позната, която се изказваше за рибите по следния начин: "Риби ли? Ами те за мен са си цели акули!"
Явно си е патила от риби, за да им даде това определение  :-[
Аз лично нямам познати риби, а и никога не съм излизала с риби, така че се въздържам от мнение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #197 -: Април 13, 2010, 12:26:21 am »
 казват, че били  шарани или пирани ;D

*

Divna

« Отговор #198 -: Април 13, 2010, 12:30:10 am »
накрая на 1 почтиииииииииииии във втори дом - пупу дано да е богаташин ;D

Кауа, може пък да си намериш златната рибка  ;)
« Последна редакция: Април 13, 2010, 12:46:23 am от Divna »

*

Divna

« Отговор #199 -: Април 13, 2010, 12:42:54 am »

А по този въпрос това ли е което е написано,че някак си странно звучи въображаеми обекти  ;D  .

1 дом - партньор, с когото да се гордееш.
Риби - личност, изтъкана от нежност, великодушие и доброта, която винаги е готова да помогне.