И на мен ми направи впечатление колко общо има с Матрицата 5,следя го с интерес този сериал.
Ама хич не мисля,че спазват тоя Закон.Какво съгласие какви 5 лева-натресли са се тук без да ни питат,от много много отдавна.Опитват се да управляват населението,внедрени са къде ли не,правят си техните експерименти и ако им отърва да знаем за тях-значи и за това си има причина (ако примерно искат преклонение и да се изживяват в ролята на господари).Въобще съгласие не им трябва,а това че манипулират човечеството е с цел да избегнат открит конфликт-по-силни са тайните врагове,а не откритите.Плюс това мисля,че ако открито заявят претенции да са шефа (при все че на определени места са,но скрито),веднага ще изскочат други шефове (раси),които да се борят за трона. Имам някакво усещане,че тука поне няколко извънземни раси си разпределят човечеството с отделни цели и направления и спазват някакъв динамичен баланс,който на моменти се нарушава от тях (примерно често НЛО се борят помежду си).Абе луда работа от всякъде каквото и да излезе.Но определено тези дето остават за по-дълго в човешка форма стават други и първоначалните планове търпят изменения и както се оказва-врага става враг на себе си :rolleyes:
Почнах да гледам това Аниме,но тъй като е ново има само 3 серии и тепърва излизат.
Забавно е и разглежда отношенията на извънземните цивилизации и техните представители тук,както и между тях и хората
Level E

чеки ся, не ми говори от гледна точка на факта, че човека е Господар на тази планета! не е и това е факт. това, че гущерчетата са последователни инкарнации, то русичките и делфините не са - те са от едновременните, което води до следствието, че като са едновременни значи много от тях не са се осъзнали още, че не са "чисти" човеци... а изобщо има ли такива!?!?!
всеки има право на живот и това е факт. не можеш да го отречеш. знаеш, че живеем в свободна Вселена и всеки има право на глас, а за останалото се грижи Закона за Причината и Следствието. цикълът е 26000 години - кой се просветлявал се е просветил, кой не е започва нов на друго място - времето наближава. всяка душа в тази Вселена си върви по пътя и всяка душа си има правото на своите грешки и своите победи.
факт е и обаче, че човекът позволява да бъде лъган и тъпкан и дори се самозалъгва доста добре и без чужда помощ. наблюдавам колегите откак тръгнах на работа и си имам доста цветна палитра от позволения:
* колежка негодува от това, че я товарят като магаре с работа, но не прави нищо по въпроса, а дори и го позволява - страх от промени.
* колежка се опитва да манипулира всичко и всички, а после се чуди защо не и върви - страх от промени.
* колежка я мързи да бачка и си прехвърля работата на другите, а ту и го позволяват и после мрънкат - страх от промени...
списъка може да е много дълъг. огледай се около себе си - манипулации, лъжи, изневери, болка, скръб и прочее и всичко това, защото човек се страхува да си мръдне пръста заради себе си и да промени хода на живота си. в тези групи има хора от всички планетни видове. и всеки позволява да му се случват случките, защото това е неотменим закон - всеки сам си е виновен за живота, който води!
ние сме тук на тази планета да научим точно този урок, но масата са упорити магарета и не искат дори и да знаят и дори и те обявяват за зъл или луд като им кажеш истината в очите!
питали са те Синухе! факта, че си приел инкарнация като човешко същество на планета Земя е достатъчен за потвърждението! ти си знаел къде отиваш и в какво се натрисаш - ти както и всички ние.
мисля, че е време да спрем да се оплакваме ами да се вземем в ръце и да си изградим животите според правилата :tongue2: