Здравей Гост

Хоросопът на Звездата

• 106 Отговора
  • 17372 Прегледи
*

Helo

Re:Хоросопът на Звездата
« Отговор #80 -: Декември 29, 2009, 04:29:28 pm »

Публичният имидж е много далеч от истинската същност на човека.

Лили Иванова е много притеснителна в живота. Подобно на Ванеса Паради, за която ви показах на един клип как се притеснява. Лили Иванова е същата.
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 04:43:42 pm от Hi »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #81 -: Декември 29, 2009, 04:41:27 pm »
Още повече ,  може и датата да не е вярна все пак ...но ако е Сатурн не е в Дева.

Луната в Рак би трябвало да е чувствителна ,податлива на емоции ,обидчива и това би могло да се изтълкува отстрани като капризност и своенравност.

Все пак щом се пишат такива неща може и да има доза истина.

А ,че е уникална спор няма .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Декември 29, 2009, 04:43:46 pm »
Сатурн е в Овен, каква Дева?  ???
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #83 -: Декември 29, 2009, 04:49:48 pm »
 300 % съм сигурен,че Луната и е в Рак.  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #84 -: Декември 29, 2009, 08:49:47 pm »
правилно си чела
стрелец и юпи дават секси форми
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Декември 29, 2009, 08:52:52 pm »
Да, при някои изгряващи Стрелци това разширяване от кръста надолу е много характерно, но има и изключения, все пак това е една от присъщите черти на повечето жени. Имам една позната със Слънце и Луна в Рак и АС в последния градус на Стрелец, при нея пък обратното - има голям бюст, но мъжко телосложение, надолу към ханша много се стеснява. Освен ако АС не е в началото на Козирог, но като визия хич не прилича на изгряващ Козирог. На повечето жени с АС в знака Стрелец, които познавам, много им отиват бретонче и вързана на конска опашка коса. По сладкото младежко бретонче винаги хващам я Слънце в Стрелец, я Луна, я Асцендент...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Декември 29, 2009, 08:55:28 pm »
четох, че голямото д* и мощни бедра са по стрелеца, или юпитер, не помня вече..

Бившия ми беше Телец с Венера в първи дом и Луна/Юпитер в Стрелец. Имаше характерно женско напълняване, лепеше му се по задника и бедрата, ако се случеше да качи някое килце.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Декември 29, 2009, 08:57:16 pm »
Аз мисля,че АЦ на Лили Иванова е Дева.Знам някои подробности около живота и тъй,като моята баба и нейната майка са се познавали :).Знам,че тя е много капризна,обича да спи докъсно,води здравословен начин на живот(за храната става въпрос).За един Телец това е абсолютно невъзможно,освен ако няма АЦ в Дева или управител на Слънце в Дева.В нейният случай управителят е в Риби.Освен това по образувание е медицинска сестра,а и е работила като такава,което също ме навежда на мисълта за АЦ в Дева ;) ;) ;)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Kaya

• 2893
« Отговор #88 -: Декември 29, 2009, 09:01:03 pm »
Kasiopea- луна съвпад хирон е достатъчна  за мед. сестра не,че не може да има и друго
Vision - 6-12 какво има?

според вас тромасвостта как се "отбелязва" в картата?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #89 -: Декември 29, 2009, 09:07:01 pm »
Kasiopea- луна съвпад хирон е достатъчна  за мед. сестра не,че не може да има и друго
Vision - 6-12 какво има?

според вас тромасвостта как се "отбелязва" в картата?

Това не го оспорвам,но е само едно от нещата,които ме навеждат на мисълта за АЦ в Дева.

« Отговор #90 -: Декември 29, 2009, 09:13:37 pm »
Тина Търнър също е набор на Лили Иванова -1939 и е неуморима
http://music.pop.bg/biography2620.html
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #91 -: Декември 29, 2009, 09:25:09 pm »
Аз със сигурност знам,че е 1939г,от баба ми(все пак са си били дружки с майка и) ::)

« Отговор #92 -: Октомври 17, 2010, 05:33:24 pm »
Управителят на 8-ми в 1-ви, и то Нептун, носи немалка сексуалност. Венера високо, почти на зенита - очарование и блясък, кралицата на флирта (защото е в Овен).  Въздух и огън - взривоопасна комбинация.

*

dst

« Отговор #93 -: Октомври 17, 2010, 06:36:32 pm »
Плутон съвпад със Сириус - духовна и мистическа помощ, висш авторитет и духовна поддръжка. Силна протекция
Плутон съвпад и с Акубенс - магическа звезда, дава откровение, пророчества, изобретателства, неочаквана фортуна.
Лилит съвпад с Регул - кралска звезда. Дава популярност, власт, сила, престиж. При тези хора богатството и властта идват неочаквано.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #94 -: Октомври 17, 2010, 06:57:08 pm »
Големия воден тригон е в домовете на края...
Опозиция на нептун и луна- сложни емоционални заблуди ,  талант и съзидателност ,   чувствата  доминират.
Често другите използват емоционалната природа....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #95 -: Октомври 17, 2010, 08:16:05 pm »
Плутон съвпад със Сириус - духовна и мистическа помощ, висш авторитет и духовна поддръжка. Силна протекция
Плутон съвпад и с Акубенс - магическа звезда, дава откровение, пророчества, изобретателства, неочаквана фортуна.
Лилит съвпад с Регул - кралска звезда. Дава популярност, власт, сила, престиж. При тези хора богатството и властта идват неочаквано.

Плутон, като управител на нейния 4 дом - края на живота, е в 11 дом и в тригон с Марс и Сатурн. Съвпадът му със Сириус я прави ярка звезда дълги години и след смъртта й.  :blink:
Направи ми впечатление и друго - Слънцето й е в съвпад с Алдебаран, а то управлява Асцендента й /физическото тяло/. Алдебаран дава от една страна известност /успоредно със Слънце в 10 дом, като У1/, но дава опасност и за насилствена смърт. У8 Нептун е в 1 дом...това дава опасност от убийство или самоубийство, но Нептун е в опозиция с втория управител на 8 дом в Риби - Юпитер и в квадратура със Сатурн - управител на 6 и 7 дом. Грам не вярвам на версията, че се е самоубила. За мен тя е убита - упоена с алкохол, наркотици, лекарства.... нещо такова. Управителят на 7 дом - другите, явните врагове е в 8 дом, а Юпитер - съуправител на 8 дом е в 7 дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Октомври 17, 2010, 09:04:53 pm »
Ъглова Луна в съвпад с Юпитер във Водолей в Т-квадрат с Нептун и Сатурн - била е известна с непостоянството си и със своите капризи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

dst

« Отговор #97 -: Октомври 17, 2010, 10:04:01 pm »
Ако ти имаш някой предпочитан източник/материал по темата от книга, или от нета, би ми било много приятно да го споделиш...

[/quote]

Цитирала съм от книгата на Гита Мерджанова "Окултна Астрология- нива на еволюционно развитие". Много е интересна, защото изследва хороскопа много надълбоко. Като ми остане време ще напиша нейните интерпретации и на другите неподвижни звезди.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #98 -: Октомври 17, 2010, 10:15:06 pm »
Пускам ви хороскопа на един от моите любимци - Джъстин Тимбърлейк. Притежава много таланти - той е певец, актьор, пише текстове на песни, звукозаписен продуцент, водещ на ТВ предавания. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD_%D0%A2%D0%B8%D0%BC%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BA 

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Октомври 17, 2010, 10:58:52 pm »
Гледайки му радикса, не бих предположила, че е звезда.Освен Меркурий май друга планета няма над хоризонта. Слънцето в 6 дом- работяга. Луна и Венера в 5 и Нептун на К5 -това са комай показателите за творческа работа.Венера е по-скоро на К6 и е слабо аспектирана.