Здравей Гост

Хоросопът на Звездата

• 106 Отговора
  • 17352 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хоросопът на Звездата
« Отговор #20 -: Декември 24, 2009, 01:57:01 pm »
Mars   и Сатурн са във взаимна рецепция и в напрегнат аспект по между си. Вероятно не толкова лесно се е докопала до работа пред камера. Нептун - изкуство и вдъхновение, също е в напрегнат аспект с планетите във втори дом- Луна- публика и финанси и Юпитер- финанси и възможности, като Юпитер е и управител на 6 дом- работа.
Хороскопът и изглежда интровертен, което незнам как кореспондира с популярността и?!
Отделно Сатурн има аспект квадрат и половина с Луна е Нептун- това не е ли предпоставка за ограничение именно по отношение на творчество, изява, финанси ?

« Отговор #21 -: Декември 24, 2009, 07:45:18 pm »
за много бракове или връзки говорим
 иначе упр. на 7 дом е ретро и не знам защо отчитат в опозе с уран/ съупр. на 7 дом/

с тази лъвска Луна, упр. на Асц. и СЛВ В 10 в Овен популярност и известност
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Декември 26, 2009, 05:15:26 pm »
Винаги съм се възхищавала на  жизнерадостното излъчване на Джулия и това беше основната причина да погледна хороскопа и. Очаквах силна намеса на Юпитер....и вярно. Господар на Асцендента - Луна в съвпад с Юпитер. Юпитер в секстил със Слънцето....блазе на хората с аспект на Юпитер със светилата - това дава огромен оптимизъм. Почувствах го през отминаващата година с престоя на Юпитер във Водолей (при това във 2-ри дом).

*

Helo

« Отговор #23 -: Декември 26, 2009, 08:15:57 pm »

Винаги съм се възхищавала на  жизнерадостното излъчване на Джулия и това беше основната причина да погледна хороскопа и.

Джулия Робъртс може да рекламира вафли като ги лапа не както другите хора, а целите и то настрани.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Декември 26, 2009, 08:27:04 pm »

Винаги съм се възхищавала на  жизнерадостното излъчване на Джулия и това беше основната причина да погледна хороскопа и.

Джулия Робъртс може да рекламира вафли като ги лапа не както другите хора, а целите и то настрани.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Много си жлъчна...Тя може да рекламира каквото си поиска за доста голям хонорар, за разлика от тебе и от мене.

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Декември 26, 2009, 09:07:18 pm »
Джулия е много чаровна жена - очите й се смеят и цялото и лице грее  :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #26 -: Декември 26, 2009, 10:13:24 pm »
 да имате карта на Лили Иванова- ще е интересно и за браковете :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Декември 26, 2009, 10:20:52 pm »
Тя колко брака има или нито един?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Декември 26, 2009, 10:53:03 pm »
3 брака е имала :
1. с един доктор на млади години
2. с Иван Пеев
3. с Янчо Такев
и е живяла с още 2-ма известни бг мъже

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Декември 26, 2009, 11:06:02 pm »
Българската Лиз Тейлър.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #30 -: Декември 26, 2009, 11:07:14 pm »
 датата не е ясна, нито века :P но е звезда и с цветен личен живот

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Декември 26, 2009, 11:11:31 pm »
Луната е спорна - между Рак и Близнаци.
Има същия аспект като Джулия Робъртс - Марс в Козирог в квадрат със Сатурн в Овен (във взаимна рецепция).

Голям земен тригон между Марс - Уран - Нептун.

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Декември 26, 2009, 11:28:23 pm »
Предлагам да се опитаме да и отгатнем асцендента, съдейки по многото пластични операции, доколкото това може да бъде някакъв ориентир.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #34 -: Декември 26, 2009, 11:29:11 pm »
може да се каже,че кету е в съвпад със слънцето.... интересно и аз я смятах за сутринта, но за ац близнаци с луна и хирон близо пак до ац, но от 1 дом;
хирон и луна обясняват  1вата й професия- интересно с това разположение е създала доста противоположна представа за отношенията си с хората особено с близките
« Последна редакция: Декември 27, 2009, 12:18:01 am от Kaya »

*

Asol

• 4140
« Отговор #35 -: Декември 27, 2009, 08:32:03 am »
Жената е голям професионалист и работохолик. Не знам дали трябва да се брои съвпад Слънце/Сатурн, но според мен май трябва. Асцендентът може да е и Дева - създава впечатление за голяма дисциплина и стриктност до най-малкия детайл.

« Отговор #36 -: Декември 27, 2009, 09:09:27 am »
Луната е спорна - между Рак и Близнаци.
Има същия аспект като Джулия Робъртс - Марс в Козирог в квадрат със Сатурн в Овен (във взаимна рецепция).

и съвпад юпитер/венера в риби в квадрат луна и опозе нептун - примадона

хапливият език от мерка овен
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #37 -: Декември 27, 2009, 10:34:37 am »
Какво плюете Лили Иванова? Може само да и завиждате за това, че на тази възраст е стройна, още пее и хората я харесват! Да видим вие какви ли баби ще станете като стигнете нейната възраст.

А подигравките към нея тръгнаха от оня дръвник Слави Трифонов, който не можа да преживее факта, че Лили отказала да гостува в шоуто му и той наредил на сценаристите и актьорите да измислят начини да и се подиграват за наказание. А народа, простия народ като слуша Шоуто на Слави и почва да повтаря това, което правят там, без даже да се замисля - а може би простия народ не е способен да мисли! Но и без това рейтингът му е отчайващо нисък, защото бълва само простотии и неща, дето да те е срам да ги слушаш в присъствието на други хора в стаята, та сигурно ше го шатнат това шоу.

« Отговор #38 -: Декември 27, 2009, 11:02:13 am »
Браво " Hi " !!!!!

« Отговор #39 -: Декември 27, 2009, 11:03:38 am »

« Отговор #15 -: декември 23, 2009, 10:50:16 »

Моето Слънце е на МЦ-то. Асц - Лъв, Сатурн на Асц.,  това означава ли, че ще продължа с театъра и ще имам успех?