Наскоро сънувах вулкан и лава - - беже жега в съня ми и си мислех за смисъла на живота , защото помиташе и унищожаваше всичко след себе си , беше хаос и хората се чудеха на къде да бягат 
какво значи ? :unsure:
--------------------------------------------
Да допълня - сънувам и други неща трудно ми е да опиша.
Улица пуста, с окапали от дърветата листа и аз се разхождам по нея и има малко бяло кученце, за което знам , че е на някого , когото познавам в реала /иначе незнам дали има такова кученце в живота/ , но в съня знаех ,че е негово и стоеше самотно на ъгъла, виждах и колата на този познайник на улицата и си мислех, че всичко е тук, а него го няма.
В същия сън ми се присъни, че някой ми даде някакво ковчеже пълно с разни монети и пари , не обичам да сънувам пари.., чувала съм ,че не е хубаво.
Следващия сън, бурно море, с жестоко високи вълни ,а аз се гмуркам към дъното, за да намеря отново някакво ковчеже - в този сън не беше с пари, но не помня с какво точно- трудно ми е да опиша, но гледката на морето в съня, беше много красива..
Немога да разбера посланието, ако е такова :unsure:
Zdravei!
Ne znam, dali 6te ti pomogna s moite talkuvanmija, no 6te se opitam. Az samata sa6to 4esto se opitvam da talkuvam moite sani6ta.
Tozi san s pustata uliza govori za samota, a ku4enceto ozna4ava, 4e na qve ima 4ovek, koito ti e veren i 6tom e bjalo, zna4i e dobar i moge6 da raz4ita6 na nego.
Da sanuva6 pari e na hubavo - 4ela sam, 4e ako gi sanuva6 e hubavo da igrae6 na hazartni igri (no ne postojanno

).
Za sanja s moreto - spored men toi pokazva, 4e i naqve tarsi6 ne6to i si gotova da se sblaska6 s vsjakakvi trudnosti, za da go nameri6. A ti nameri li kov4egeto ili ne? Ako si go namerila, zna4i i v realnostta 6te nameri6 tova, koeto tarsi6.
Za vulkana s lavata ne moga da ti dam objasnenie, moge bi sega si mnogo obarkana i tarsi6 ne6to (moge tozi san da e svarzan sas sanja s moreto).