Здравей Гост

Sanuvam vsjaka no6t

• 29 Отговора
  • 8697 Прегледи
Sanuvam vsjaka no6t
« -: Август 20, 2007, 11:42:16 am »
Da sanuva6 vsjaka no6t lo6o ili hubavo e?  :huh: Vinagi sam se pitala tova. Mnogo 4esto ne sanuvam edin, a njakolko sani6ta...i vsi4ko e izrazeno 4rez simvoli. Va6ite sani6ta sbadvat li se?  :)  
"Prijatel ti e ne tozi, koito ti bar6e salzite, a tozi, koito ne ti dava povod da pla4e6!"

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #1 -: Август 20, 2007, 01:10:54 pm »
Цитат
Da sanuva6 vsjaka no6t lo6o ili hubavo e?  :huh: Vinagi sam se pitala tova. Mnogo 4esto ne sanuvam edin, a njakolko sani6ta...i vsi4ko e izrazeno 4rez simvoli. Va6ite sani6ta sbadvat li se?  :)
Можеш да ми вярваш ,че да сънуваш е хубаво ,защото аз не съм сънувал с години  :( . Сънищата ,които се сбъдват са по-особени  B) .

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #2 -: Август 20, 2007, 03:26:08 pm »
И защо не сънуваш с години? Много е учудващо това.Аз съм забелязал,че силна или ранена Дева понякога дава именно това много редки сънища в годината не повече от 5,явно заради мунданната опозиция с Нептун.
А иначе някъде четох как далака е свързан с астралните енергии(сега не ми се обяснява) и познавам човек който реално няма далак,не по рождение,а в последствие се премахва и от тогава нищо не сънува.Интересно ми е дали нарушена функция на далака или липсата му при всички се отразява така, зашото както казах четох че този орган е много важен за съня и астралните преживявания като цяло.А астрологически главно се гледа 4 дом,Луната и Нептун.

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #3 -: Август 20, 2007, 07:59:38 pm »
Цитат
И защо не сънуваш с години? Много е учудващо това.Аз съм забелязал,че силна или ранена Дева понякога дава именно това много редки сънища в годината не повече от 5,явно заради мунданната опозиция с Нептун.
А иначе някъде четох как далака е свързан с астралните енергии(сега не ми се обяснява) и познавам човек който реално няма далак,не по рождение,а в последствие се премахва и от тогава нищо не сънува.Интересно ми е дали нарушена функция на далака или липсата му при всички се отразява така, зашото както казах четох че този орган е много важен за съня и астралните преживявания като цяло.А астрологически главно се гледа 4 дом,Луната и Нептун.
Човече ,аз приличам на фараонска гробница в организма след изкараната парализа :D  :D  :D .

Сънувах преди около половин година ,но си обяснявам липсата на сънища от разпокъсаното време за спане.Имам някякъв шантав режим на сън и се събуждам на интервали от 2-3 часа .Сестра ми е на подобен режим и при нея сънищата ги е хванала липсата :D .

*

Синухе

• 4978
Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #4 -: Август 20, 2007, 11:11:16 pm »
Да наличието на такива фактори като нездравословно отношение към съня като процес-изисква се малко повече воля и освобождаване от стреса или в някаква степен впримчено в ежедневието съзнание,може и по-често се отразява така на нещата,както и в случаите на здравословни проблеми,поне за себе си в такъв случай имаш възможността да обърнеш нещата. B)

Само да попитам нещо като проучване-имаш ли наранен 4 дом,Луна и Нептун или да са акцентирани по някакъв начин-силни или слаби позиции? Кои домове държат и т.н. ама само ако искаш. :)  

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #5 -: Август 21, 2007, 02:28:20 am »
Китайците казват, че когато нищо не сънуваш - всичко ти е тип-топ :))
Но не съм питал ако не си доспиваш как е баланса - иначе има теории и книжки и практикуми, които подтикват към "разделно спане" -  4-5 часа е достатъчно и по-добре на равни интервали :))

Пробвал съм го известно време, но при мен се получават други резултати - аз сънувам през цялото време и от всичките "видове" сънища - най-интересните са когато спя на открито под звездите или в някое ново-непознато място или легло :))

Не помня дали бях писал тук бедуинската поговорка - ако не съм - кажете :))

*

Kali

• **
  • 1411
Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #6 -: Август 21, 2007, 08:50:15 am »
Аз не съм срещала бедуинската поговорка.  :)

Ако си я писал, е било много отдавна.

По повод сънуването - когато съм много изморена, натоварена психически и физически, рядко сънувам. :(  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Jeni

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #7 -: Август 21, 2007, 11:37:21 am »
.
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 12:54:56 am от Jeni »

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #8 -: Август 22, 2007, 12:13:32 pm »
Цитат
Да наличието на такива фактори като нездравословно отношение към съня като процес-изисква се малко повече воля и освобождаване от стреса или в някаква степен впримчено в ежедневието съзнание,може и по-често се отразява така на нещата,както и в случаите на здравословни проблеми,поне за себе си в такъв случай имаш възможността да обърнеш нещата. B)

Само да попитам нещо като проучване-имаш ли наранен 4 дом,Луна и Нептун или да са акцентирани по някакъв начин-силни или слаби позиции? Кои домове държат и т.н. ама само ако искаш. :)
Ето ти пълните ми данни 15.04.1974  03ч 50 м Стара Загора .
 :D  :D
Можеш да разгледаш цялата карта.

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #9 -: Август 22, 2007, 03:35:50 pm »
Цитат
:)  Наскоро сънувах вулкан и лава - - беже жега в съня ми и си мислех за смисъла на живота , защото помиташе и унищожаваше всичко след себе си , беше хаос и хората се чудеха на къде да бягат :)
какво значи ?  :unsure:
--------------------------------------------
Да допълня - сънувам и други неща трудно ми е да опиша.
Улица пуста, с окапали от дърветата листа и аз се разхождам по нея и има малко бяло кученце, за което знам , че е на някого , когото познавам в реала /иначе незнам дали има такова кученце в живота/ , но в съня знаех ,че е негово и стоеше самотно на ъгъла, виждах и колата на този познайник на улицата и си мислех, че всичко е тук, а него го няма.
В същия сън ми се присъни, че някой ми даде някакво ковчеже пълно с разни монети и пари , не обичам да сънувам пари.., чувала съм ,че не е хубаво.
Следващия сън, бурно море, с жестоко високи вълни ,а аз се гмуркам към дъното, за да намеря отново някакво ковчеже - в този сън не беше с пари, но не помня с какво точно- трудно ми е да опиша, но гледката на морето в съня, беше много красива..
Немога да разбера посланието, ако е такова :unsure:
Zdravei!
Ne znam, dali 6te ti pomogna s moite talkuvanmija, no 6te se opitam. Az samata sa6to 4esto se opitvam da talkuvam moite sani6ta.
Tozi san s pustata uliza govori za samota, a ku4enceto ozna4ava, 4e na qve ima 4ovek, koito ti e veren i 6tom e bjalo, zna4i e dobar i moge6 da raz4ita6 na nego.
Da sanuva6 pari e na hubavo - 4ela sam, 4e ako gi sanuva6 e hubavo da igrae6 na hazartni igri (no ne postojanno  :P ).
Za sanja s moreto - spored men toi pokazva, 4e i naqve tarsi6 ne6to i si gotova da se sblaska6 s vsjakakvi trudnosti, za da go nameri6. A ti nameri li kov4egeto ili ne? Ako si go namerila, zna4i i v realnostta 6te nameri6 tova, koeto tarsi6.  :)  
Za vulkana s lavata ne moga da ti dam objasnenie, moge bi sega si mnogo obarkana i tarsi6 ne6to (moge tozi san da e svarzan sas sanja s moreto).  :)

"Prijatel ti e ne tozi, koito ti bar6e salzite, a tozi, koito ne ti dava povod da pla4e6!"

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #10 -: Август 22, 2007, 03:36:45 pm »
Цитат
Цитат
Da sanuva6 vsjaka no6t lo6o ili hubavo e?  :huh: Vinagi sam se pitala tova. Mnogo 4esto ne sanuvam edin, a njakolko sani6ta...i vsi4ko e izrazeno 4rez simvoli. Va6ite sani6ta sbadvat li se?  :)
Можеш да ми вярваш ,че да сънуваш е хубаво ,защото аз не съм сънувал с години  :( . Сънищата ,които се сбъдват са по-особени  B) .
Kakvo ima6 predvid s po-osobeni?  :unsure:   :)  

*

Синухе

• 4978
Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #11 -: Август 22, 2007, 05:46:51 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:33:11 am от Синухе »

*

unicorn

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #12 -: Август 22, 2007, 07:33:08 pm »
Цитат

4 дом-Южен възел в съвпад с Марс и Сатурн /това е много трудно положение по принцип,ама ти най-добре си знаеш/

А какво ще кажеш за съвпад на южен възел с Уран в 4 дом?И това знам,че не е много лесна позиция,но все пак ,имаш ли някакви наблюдения върху казуса :D  

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #13 -: Август 22, 2007, 08:14:34 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Da sanuva6 vsjaka no6t lo6o ili hubavo e?  :huh: Vinagi sam se pitala tova. Mnogo 4esto ne sanuvam edin, a njakolko sani6ta...i vsi4ko e izrazeno 4rez simvoli. Va6ite sani6ta sbadvat li se?  :)
Kakvo ima6 predvid s po-osobeni?  :unsure:   :)
Ами принципно такива сънища са по-тежки по някакъв особен начин .
След подобни сънища човек доста често вместо отпочинал се чувства страшно изморен и съня остава дълбока следа в съзнанието .
Сестра ми след един подобен сън откри че сме имали по-голям брат ,който е умрял при раждането ,но никой не ни беше споменал по-рано за това. В сънищата си беше видяла стая в нашата къща ,която е зазидана преди много години и описа какво е останало в нея. ( особеното в случая е ,че е зазидана преди да се роди ,а дори майка ни е била в детска възраст и не си спомня за нея .Единствен дядо ни имаше спомени за съдържанието на тази стая ,но той не е споделял със сестра ми ,защото с него се виждахме веднъжна две три години.)

*

unicorn

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #14 -: Август 22, 2007, 08:18:30 pm »
Това ми звучи супер мистериозно,да не кажа зловещо,зазидана стая,която не е отваряна повече от 30 г.,мисля,че е разумно да бъде отворена,това е най-естественият импулс,който ми идва при мисълта за нещо такова.
« Последна редакция: Август 22, 2007, 08:18:53 pm от unicorn »

*

unicorn

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #15 -: Август 22, 2007, 08:23:26 pm »
А преживяването на сестра ти е проява на екстрасенски способности в много чист вид,мисля,че не са много хората,които могат да се похвалят с подобни неща.Аз сънувам всяка нощ,но сънищата ми просто отразяват психическото ми състояние,нищо по-специално.Никакви пара способности,въпреки че имам пълен 4 дом.

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #16 -: Август 22, 2007, 08:26:46 pm »
Цитат
Зъболекар(наистина ли си? :blink: )

Завършил съм семинария B) , а работя като инспектор по  транспорта към община Пловдив. Къде го сееш ,къде никне важи за мен в пълна сила ;)  :D .

Колкото до филмите от подобен жанр с бойни изкуства изпадам в голяма криза :D  (Не ги харесвам ама никак). Преди години се занимавах с изобразително изкуство и от време на време отново хващам четката ,разпускам с чоплене в градината на село  и хайманосване с приятели в планината :D  :D  :D .

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #17 -: Август 22, 2007, 08:31:06 pm »
Цитат
А преживяването на сестра ти е проява на екстрасенски способности в много чист вид,мисля,че не са много хората,които могат да се похвалят с подобни неща.Аз сънувам всяка нощ,но сънищата ми просто отразяват психическото ми състояние,нищо по-специално.Никакви пара способности,въпреки че имам пълен 4 дом.
А какво е състоянието на 12 дом при теб,защото откакто се занимавам с разгадаване на сънища ми прави впечатление ,че хората с планети в този дом имат подобни способности ,също така и при наличие на много ретроградни планети.

*

unicorn

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #18 -: Август 22, 2007, 08:33:43 pm »
Имам съвършено празен 12 дом в лъв и ретрограден плутон в скорпион в края на 2 дом,а и стационарен сатурн в скорпион.

*

unicorn

Sanuvam vsjaka no6t
« Отговор #19 -: Август 22, 2007, 08:34:51 pm »
Явно няма как да имам парапсихологически способности.