Здравей Гост

За любовта и брака

• 223 Отговора
  • 47644 Прегледи
Re: За любовта и брака
« Отговор #40 -: Март 26, 2009, 10:31:30 am »
Цитат
За жена - Слънце по мои наблюдения, най-ясно показва партньора. И Слънце в съвпад със Сатурн често дава по вързастен съпруг (сериозна разлика). Слънце в 12 дом - съпруг мореплавател/чужденец/занимаващсе с изкуство/психиатър.
Нямам такова виждане по тази част от мнението  ;D

Сестра ми е със Слънце съвпадащо със Сатурн в 12 дом , тя е по-голямата , а мъжа и определено не се занимава с нищо от по-горе споменатит неща :P

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #41 -: Март 26, 2009, 10:52:44 am »
Самата тя занимава ли се с нещо такова? Аз все по-често виждам жени, които така си развиват Слънцата, че нямат нужда от мъже по тях... но това набор 83 -91.

Тя по кой признак си го е избирала?

Марс, 7 дом, 5 дом като е тя по-голяма, той има ли Сатурн около Луна? Тя имаше силен 1-ви дом, нали?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #42 -: Март 26, 2009, 10:57:26 am »
 рядко съм виждала избор по слънце, а слънце в 12 дом,  нептун на Ац, Св в 12 д- определят дълго "пътуване", но с фиксирани пристанища...
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Март 26, 2009, 11:08:44 am »
Аз имам брак по 3 дом, а и всички връзки, които съм имала са били такива.
Управителят на 3 д.-Меркурий е в 7 дом и е в хармоничен аспект с упр. на 7д- Уран, който е в 3 дом.
п.п.С този Уран ;) всички те са били инженери. ;)
« Последна редакция: Март 26, 2009, 11:14:34 am от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #44 -: Март 26, 2009, 11:16:45 am »
рядко съм виждала избор по слънце, а слънце в 12 дом,  нептун на Ац, Св в 12 д- определят дълго "пътуване", но с фиксирани пристанища...
Имам карта на жена, чийто съпруг пътува (капитан).
Управителят на 9 дом-Юпитер е в 7 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #45 -: Март 26, 2009, 11:17:55 am »
Цитат
За жена - Слънце по мои наблюдения, най-ясно показва партньора. И Слънце в съвпад със Сатурн често дава по вързастен съпруг (сериозна разлика). Слънце в 12 дом - съпруг мореплавател/чужденец/занимаващсе с изкуство/психиатър.
Нямам такова виждане по тази част от мнението  ;D

Сестра ми е със Слънце съвпадащо със Сатурн в 12 дом , тя е по-голямата , а мъжа и определено не се занимава с нищо от по-горе споменатит неща :P

Зависи и от знака.

Със Сатурн сериозната разлика с партньора може и наобратно да се изразява.
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 10:23:42 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #46 -: Март 26, 2009, 11:20:04 am »
 ;D Тя се занимаваше с изкуство . Неговата Луна е далеч от Сатурн ,но е в Козирог .
Да има силен първи дом АСЦ Телец и Венера съвпдаща с него. Марс в Близнаци (зодията на зетя ) , ДСЦ Скорпион, Плутон в пети дом в нейния натал и в първи дом на зет ми. Плутон в Дева при нея,Дева на АСЦ в неговия натал. При него Венера в Телец .

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #47 -: Март 26, 2009, 11:23:37 am »
Добре успокои ме :):):) тъкмо се притесних, че нещо има. Аз ще гледам да се оженя по Слънце, за да съм щастлива и да оставя мъжа ми да се прави на мъж (Слънчо) ще си развивам Слънцето ама тайно :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #48 -: Март 26, 2009, 11:28:58 am »
-:) интересно, юнона в 9, стрелец ( пнякога 12) дава пътешественик или "иностранец" ;)
  срещала съм интерпретации на  дами с юпитер в 7 дом, като омъжени за известни личности или  "набъркани" в публичност ( понякога си мисля,че  юпитер в 7 дом е показател за заявяването на властната позиция на партньора, но не съм убедена, че е достатъчне за късмет в брака)

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Март 26, 2009, 11:33:03 am »
-:) интересно, юнона в 9, стрелец ( пнякога 12) дава пътешественик или "иностранец" ;)
  срещала съм интерпретации на  дами с юпитер в 7 дом, като омъжени за известни личности или  "набъркани" в публичност ( понякога си мисля,че  юпитер в 7 дом е показател за заявяването на властната позиция на партньора, но не съм убедена, че е достатъчне за късмет в брака)
Юнона и е между 9 и 10 дом.
Юпитер не е гаранция за "щастие" в брака (беше пред развод), но гарантира добър статус.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #50 -: Март 26, 2009, 11:43:24 am »
Uran,  ако не е неудобно да  кажеш къде се намира юнона за "инженерите" при теб?
има ли връзка с 3-7 ( мерк-уран) или се разполага по други аспекти свързани с отношенията?

« Отговор #51 -: Март 26, 2009, 11:47:36 am »

тук има статия за планетите в ъгловите точки на хороскопа  .най-долу има една табличка ,която е много полезна

http://astrogalaxy.info/ARHIV/01_07_06.htm

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Март 26, 2009, 11:50:53 am »
Uran,  ако не е неудобно да  кажеш къде се намира юнона за "инженерите" при теб?
има ли връзка с 3-7 ( мерк-уран) или се разполага по други аспекти свързани с отношенията?
Юнона ми е между 5 и 6 дом.
Уран е в 3 дом и управлява 7 дом.
Управителят на 3 дом е Меркурий и се намира в 7 дом, където ми е и Слънцето.
В 3 дом са Плутон и Юпитер и са в хармонични аспекти с планетите в 7 дом.
Мъже с хуманитарна ориентация, не са успявали да задържат вниманието ми за дълго.
Имала съм 3 връзки, едната я приключих драматично маалко преди да "узаконя".
И тримата бяха и са инженери- микроелектроника.
Отдавам го на Уран.
п.п.Астрологичните ми познания са точно 0.
Малко паразитирам върху Вас (това във връзка с друга тема).
« Последна редакция: Март 26, 2009, 11:57:27 am от Uran »

« Отговор #53 -: Март 26, 2009, 11:55:02 am »
Добре успокои ме :):):) тъкмо се притесних, че нещо има. Аз ще гледам да се оженя по Слънце, за да съм щастлива и да оставя мъжа ми да се прави на мъж (Слънчо) ще си развивам Слънцето ама тайно :)
Ще те помоля да напишеш , защо се успокои ,за да стане ясно на всеки и да няма гадаене ,а по повод Слънцето ,нека оставим н бъдещето да си каже думата ,че току виж сега разни девойки хукнат да си дирят мъже по слънце като четат твоите възхвали и мераци ;D :P

« Отговор #54 -: Март 26, 2009, 12:01:36 pm »
Юнона ми е в 5 дом.
Уран е в 3 дом и управлява 7 дом.
Управителят на 3 дом е Меркурий и се намира в 7 дом, където ми е и Слънцето.
В 3 дом са Плутон и Юпитер и са в хармонични аспекти с планетите в 7 дом.
Мъже с хуманитарна ориентация, не са успявали да задържат вниманието ми за дълго.
Имала съм 3 връзки, еднат я приключих драматично маалко преди да "узаконя".
И тримата бяха и са инженери- микроелектроника.
Отдавам го на Уран.
п.п.Астрологичните ми познания са точно 0.
Малко паразитирам върху Вас (това във връзка с друга тема).

Сега за да не изпадаме в излишество (има тема за Юнона и брака)
можеш да напишеш къде са ти разположени Марс и Слънце управителя на седми вече го научихме. Брака ти е по седми дом ,а не по трети . Последното го пиша ,защото май спомена ,че е по трети дом  :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Март 26, 2009, 12:05:23 pm »
Марс е в 4 дом скорпион и е в квадрат със Слънцето.
По това, което бе написала Jd_K, реших, че е по 3 дом.

« Отговор #56 -: Март 26, 2009, 12:07:20 pm »
Само да попитам съпруг ти Скорпион ли е или Рак?

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Март 26, 2009, 12:08:50 pm »
Овен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Март 26, 2009, 12:11:24 pm »
Слънце съвпад със Сатурн в Лъв съм аз и също моят партньор е по-млад. Зависи и от знака.

И аз да се присъединя към антитезата.
Първата ми братовчедка е със Сатурн в Рак в 7 дом (и Луна в квадрат към Сатурн, АЦ Стрелец) - съпругът й е по-млад (и го държи под чехъл, доколкото знам).

Мъж с Меркурий в 7 дом (в Козирог) - два пъти се жени за доста по-възрастни партньорки (АЦ Рак, Луна в опозиция със Сатурн, Слънце в сатурнов знак).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Март 26, 2009, 12:12:54 pm »
Овен.
Слънцето ти в кой дом и знак се намира ,че не ми с рови из форума да търся тази информация ;D