Jd_K ,можеш ли да дадеш някакъв пример какво се гледа ,какво трябва да търим в тия домове,че много блондини се събрахме 
Качи някаква карта и обясни какво и защо се разглежда.
О, аз не съм сигурна, че го тълкувам правилно. Но идеята е, че както гледаш 7 дом - упр и тн. при средностатистически човек, ако личността пред теб, на която правиш хороскоп е духовно развита и възприема всички хора като
"братя"(3 дом), разбрала, че не сме врагове (7 дом), че сме свързани и тн....и е проумяла, че за нея приятелството/съратничеството с най-близките(по 3 дом) е по-важно от емоциите, флирта (5 дом) тогава, тази личност си избира партньори по 3 дом и търсиш негов упр. и тн....
Но идеята ми беше да се види, че са възможни поне 3 типа "съюзи" - повечето хора днес си избират партньор по 5 дом, по тригон, което също е мн. хубаво... или си избират смесено, но не трябва да се подценяват и 3 и 5 дом.
Ми дай карта и ще го разиграем за 3 дома, ако е човекна 1 духовно ниво, ако е на 2 и ако е на 3

Астролозите, които от години се самоанализират и следят, според мен не могат да си изберат само по 7 дом, защото са осъзнали първичността на реакциите и вече ги контролират-насочват...и са по-цялостни личности,нямат нужда от допълващата по 7 дом...