Ето карта на моя приятелка, на която съм обещала хороскоп за РД сега

Аз считам, че тя е духовно развита.
При нея първо ще видя 3 дом - Луна упр, Луна на трон и по знак и по дом в радост. От тук си вадя заключението, че ще има изкл. успешен брак и щастлив живот с партньор, с който ще са преди всичко духовни "братя" и ще срещне в най-близката си среда - у-ще/ и ще го срещне сравнително млада. Следва 7 дом - Скорпион упр (Плутон в 6 дом - съпругът и няма нищо общо с работатата и), но Нептун е там, и той е Риби. Обаче и Слънце е в 12 дом, в съвпад с Сатурн (и баща и, и съпругът и са мн.по възрастни от майка и/ нея).
Венера е ретро и в Овен - заточение, но според мен заради 3 дом, тя ще има изкл. успешен брак...именно защото вече е на друго духовно ниво.
И само да допълня - съвпада Плутон / Юпитер не играе - Юпитер не може да влияе на по-висша планета от него ... да не тръгне някой това да го тълкува...
Реалност: въпреки някой трудности показани от Венерка - имало е борба в началото, тя наистина има много щастлив брак ( ожениха се след 16 год. живот заедно и до сега са си точно съратници и най-близки приятели, ожениха се късно поради причини независещи от тях и нямат засега деца...не е и по 5 дом).
Естествено анализа,както всичко останало в астрологията е комплексен, но не е само по Венера, 7 дом...или 3 дом