Здравей Гост

За любовта и брака

• 223 Отговора
  • 47612 Прегледи
Re: За любовта и брака
« Отговор #120 -: Март 27, 2009, 04:20:17 pm »

.

При нея първо ще видя 3 дом - Луна упр, Луна на трон и по знак и по дом в радост. От тук си вадя заключението, че ще има изкл. успешен брак и щастлив живот с партньор, с който ще са преди всичко духовни "братя" и ще срещне в най-близката си среда - у-ще/ и ще го срещне сравнително млада. Следва 7 дом - Скорпион упр (Плутон в 6 дом - съпругът и няма нищо общо с работатата и),

Плутон не се ли намира в пети дом?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #121 -: Март 27, 2009, 04:26:25 pm »

Към Лонда

Много хора казват че обичат някого, но какво по точно обичат в него/нея ????
Във вселената ние нямаме имена, не случайно се казва, че пред Бог всички сме равни. Повечето хора могат да само ЧУВСТВАТ любовта. Което носи само до вътрешни бури и противоречия, много ядове и разочарования. Много често хора чувстващи любов един към друг се разделят, като си нанасят нелечими душевни рани, само защото не знаят как да изразят любовта си един към друг.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #122 -: Март 27, 2009, 04:34:35 pm »
Тази карта от шарения, не може да свърши работата за която е създадена. като че ли Плутон е в 6 дом,но е ретро нали ? Но забележи дъговия аспект, който прави с Венера и съвпада с Хирон и Слв. Ако тя е избрала да се извърви своя път по СЛВ, тогава Плутон би се явил като нейната истина в живота. Плутон е в квадратура с МЦ, което означава, че или ѝ пречи или ѝ помага в целите, които тя си поставя в зависимост от това до колко тази квадратура е преработена от нея.
« Последна редакция: Март 27, 2009, 04:40:29 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #123 -: Март 27, 2009, 04:40:20 pm »
Аз поне виждам ,че Плутон е на 23г. в Дева ,а началото на шести захваща от 27*на Девата и при това положение за каква връзка свързана с работата става реч и за кви пет лева?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #124 -: Март 27, 2009, 04:49:44 pm »
Е добре де 6 дом не е ли свързан с работата, Дева също се слави с работността си ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #125 -: Март 27, 2009, 04:56:33 pm »
Е добре де 6 дом не е ли свързан с работата, Дева също се слави с работността си ...
Шести да,но в случая Плутон е в пети дом и е нормално мъжът на въпросната девойка да няма нищо общо с нейната работа.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #126 -: Март 27, 2009, 05:05:36 pm »
Да в 5 дом е. В случая ние нищо не знаем за мъжът ѝ. Само знаем, че има дългогодишна връзка и е доста по-възрастен от нея. Слънце съвпад с Сатурн. Няма как да е по-различно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #127 -: Март 27, 2009, 05:06:09 pm »
Шести да,но в случая Плутон е в пети дом и е нормално мъжът на въпросната девойка да няма нищо общо с нейната работа.

4 гр преди купсидата на даден дом по Плацидус се счита в дома... в случая Плутон си е в 6 и си има проявление това в живота и. Подводни има теория, че в ерата на Водолея ще действат планетите само в домовете, в които са...но аз не вярвам докато съм жива това да се прояви.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #128 -: Март 27, 2009, 05:08:46 pm »
Имах в пред вид квадратурата на плутон с МЦ
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #129 -: Март 27, 2009, 05:11:38 pm »
Нейния плутон е ретрограден нали ?

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #130 -: Март 27, 2009, 05:19:03 pm »

4 гр преди купсидата на даден дом по Плацидус се счита в дома... в случая Плутон си е в 6 и си има проявление това в живота и. Подводни има теория, че в ерата на Водолея ще действат планетите само в домовете, в които са...но аз не вярвам докато съм жива това да се прояви.
къде ги прочете тия правила за да се запозная с тях

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #131 -: Март 27, 2009, 06:45:28 pm »
Добре.... сега нямам време да дам точните имена на книгите или сайтове с инфо - поразтърси се малко и аз към Вторник (тогава ще съм свободна) ще ти дам източници. Малка подсказка:
Стивън Аройо
Авесалом Подводни
;)
Поздрави

*

crazy_666_999

« Отговор #132 -: Март 27, 2009, 06:58:41 pm »
:'(Ужассс.Стара мома ли ще ставам ? :'(  ???

Глупости стара мома, какви ги говориш ? Човек остава сам само ако не желае да се адаптира към другите или някой, иначе казано въпрос на избор дали да се научи да прави компромиси или не. А колкото до ината на Телците...просто не го развивай това качество в теб или го спрегни в някаква добра кауза. В крайна сметка Телците имат и положителни качества - наблегни на тях.  
Найстина мисля че ще си остана стара мома. ???Просто обичам да имам независимост в известна степен.И когато някой започне да ми се налага просто се чудя как да избягам.Не зная защо но се страхувам от сериозни обвързвания.И колкото и да се опитвам да променя характера си не става.Явно венерката в близнаците ми действа зле.Пък и толкоз струпани планетки в този 7 дом. :-\Положението ми не е никак розово :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #133 -: Март 27, 2009, 07:40:48 pm »
Е само от теб зависи какъв ще е цветът на твоето положение. Всичко е въпрос на лчен избор. Зависи дали искаш да живееш осъзнато или по инерция  :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #134 -: Март 27, 2009, 08:11:24 pm »
Добре.... сега нямам време да дам точните имена на книгите или сайтове с инфо - поразтърси се малко и аз към Вторник (тогава ще съм свободна) ще ти дам източници. Малка подсказка:
Стивън Аройо
Авесалом Подводни
;)
Поздрави
Ще  почакам да ми ги пратиш или упоменеш книгите  ;)

*

Skarlet

« Отговор #135 -: Март 27, 2009, 09:36:53 pm »
При нея първо ще видя 3 дом - Луна упр, Луна на трон и по знак и по дом в радост. От тук си вадя заключението, че ще има изкл. успешен брак.Следва 7 дом - Скорпион упр (Плутон в 6 дом - съпругът и няма нищо общо с работатата и),

Искам да попитам нещо-не бяха ли съвместими водните с ъс земните знаци,както въздушните с огнените?Как водната Луната е в радост в 3 дом,в дома на въздушните Близнаци?И друго-в тази карта със Скорпион на десцендента и управител Плутон в квадрат със съуправителя на Скорпион-Марс наистина ли мислиш,че брака им ще е щастлив?А какво мислиш за Марс в 8 дом като управител на 7,в квадрат с Плутон?Аз не съм много обнадеждена.Пък за това,че Плутон е в 6 дом-съвсем не го разбирам.И аз ще се радвам,ако ни дадеш инфо да прочетем къде го пише,че като е на 3-4 градуса от следващия дом,значи е в него.Или може би аз не мога да вляза в час от дългото отсъствие.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Март 27, 2009, 09:41:09 pm »
Как водната Луната е в радост в 3 дом,в дома на въздушните Близнаци?

Така е според класиците, Скарлет.  :)
И мен ако ме питаш, също не зная защо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #137 -: Март 27, 2009, 10:08:35 pm »

Аз нямам нищо против класиците,както и чуждото мнение/вече го споменах в друга тема/.Просто питам,защото обичам да мисля на глас. ;D А пък аз обичам да мисля различно и си имам мои наблюдения по много такива подобни въпроси.Та,затова попитах,защото не виждам логика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Март 27, 2009, 11:01:21 pm »

Ето карта на моя приятелка, на която съм обещала хороскоп за РД сега :)

Аз считам, че тя е духовно развита.

При нея първо ще видя 3 дом - Луна упр, Луна на трон и по знак и по дом в радост. От тук си вадя заключението, че ще има изкл. успешен брак и щастлив живот с партньор, с който ще са преди всичко духовни "братя" и ще срещне в най-близката си среда - у-ще/ и ще го срещне сравнително млада.

Естествено анализа,както всичко останало в астрологията е комплексен, но не е само по Венера, 7 дом...или 3 дом

Изхождайки само от позицията на Луна на трон и в радост, не бих вадила заключения за успешността на брака.
Сигнификатори на брака и съпруга в женска карта са Слънцето, Марс и Сатурн.
Според мен в картата има показатели за трудности в партньорската сфера, които - при по-високо ниво на осъзнатост и духовно развитие - успешно биха могли да бъдат преодолени. Няма невъзможни неща.

Показателите за предизвикателства в сферата на междуличностните отношения са:
- Луна в квадрат с Венера
- Венера в заточение, ретроградна
- Слънце в съвпад със Сатурн; Сатурн в падение
- Нептун в 7 дом.

Според мен обаче позицията на Слънцето в съвпад със Сатурн в 12 дом, ретрограден Нептун в 7 дом в тригон към СЛВ в 12 дом и ретроградна Венера могат да дадат и изключително духовен брак, след известна "проработка" на планетните енергии. Марс, втори управител на ДС, е разположен в юпитеров знак в 8 дом, в тригон към Венера - в отношенията с партньора може да преобладава тантричното начало, да не се основават само на плътското, първичното.

Нямам данните на младата жена, за да видя навамшата, а не ми се налучква сега...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #139 -: Март 28, 2009, 01:28:09 am »

Аз нямам нищо против класиците,както и чуждото мнение/вече го споменах в друга тема/.Просто питам,защото обичам да мисля на глас. ;D А пък аз обичам да мисля различно и си имам мои наблюдения по много такива подобни въпроси.Та,затова попитах,защото не виждам логика.

Ето я и Водолейската ми логика (Меркурий)  ;D

Може да е защото там Луната ще е впечатлителна и чувствителна към всякакви дразнения от средата,били те стимули или каквото и да е там-а Луната има нужда все пак да съхранява нещо в паметта си  ::) А нейното контейнерче от впечатления /и вероятно разнообразни емоции / в този дом ще се пълни бързо и лесно  :P
После що да не била радостна девойката  ;D ( В 3 дом не ми идва да и викам жената)