Виж какво ,няма нужда да ровиш ,знам какво искаш да кажеш с това преместване в шести ,но по начина ,който е написано звучи идиотски .
П.п Въпросното изместване ,което споменаваш или планетите ,които са на върха на домовете се разглеждат по-внимателно за хора чийто час на раждане е неточен. При ползване на различни домификации и т.н.
По-добре нещо на някой да му звучи идиотско (което изобщо не значи,че звучи по принцип идиотско), но да казва "истина", от колкото да звучи "добре", но да не казва нищо истинно

Аз ползвам Плацидус, за мен действа, изпробвала съм го години наред и за хороскопи на хора родени на географските ширини и дължини на България до сега не ми е давал отклонения. За дадения хороскоп часът на раждане е точен.
Не говоря за никакво изместване в прав текст си казвам, че в нейния живот Плутон ясно действа в 6 дом. Ако искаш пусни отделна тема за сидерален-тропически хороскоп и за различните видове домификации или какви проекции на картата на небесата ползвате и защо?
[/quote] Виж ся какво ще ти кажа . Представи си ,че влезе неук човек в тоя форум и вземе да чете какво си написала и види ,че въпросния Плутон си виси в пети дом ,а ти го отчиташ ,че е в шести и после реши ,че всички планети ,които са в последните градуси на предходен дом задължително се местят в следващ ,как ще научи астрологията.
Много ясно ,че въпросния Плутон ще има своето влияние върху шести дом ,но не означава ,че си сменя дома.