Привет, вам, другари. До колкото виждам прилично количество от хората тук са доста навътре с материала, но нека проверим и как сте с огледалната магия. Не че нещо, но от скоро съм се захванала с нея и работя само с образи. Но възникна голям проблем, с който се надявам, че ще можете да ми помогнете.
Откривам темата с нещо, случило се наскоро на мой приятел. Преди два дни ме уведоми, че открил счупено огледало върху някакви негови писма и некролог на майка му. Всичко това скатано под пияното в хола. Личало си, че е умишлено и направено преди поне 2 или 3 години. По някаква странна ирония на съдбата именно от горе долу толкова време живота му е тотално объркан и никак не върви добре. И този човек се обърна към мен за помощ, а аз нямам почти никаква идея какво мога да направя. Изглежда си имам работа с огледална магия използвана за някакво проклятие или там нещо от сорта, но със сигурност негативно. Най - големият ми проблем е, че той е изхвърлил всичко, включително и огледалото, а имам странното чувство, че то и останалите неща (писмат и некролога) биха ми били от полза.
Въпрос номер едно в тази тема ще бъде следният : Можете ли да ми кажете как се разваля огледална магия и за какво, юргените ги взели, са некрологът и писмата?
Благодаря ви предварително, надявам се, че ще можете да ми помогнете.