Та значи...
Ако приемем, че часът е 3.14 през нощта, тогава Асц в хорара е Лъв. Имаме Венера в 1-ви дом в опозиция към ретро Нептун в седми, почти точна. Струва ми се, че ситуацията
понастоящем не е много ясна и бих се затруднила наистина да правя предположения относно евентуалното по-нататъшно развитие на отношенията и в каква посока ще е то. Нептун /ретро/ в 7-ми дом символизира по-скоро партньора и неговите съмнения, вторият му сигнификатор е Сатурн (и ко-сигнификатор Уран). За позицията на Сатурн във втори дом не ми е ясна какво отношение има към текущия проблем във връзката.
Сигнификаторите на питащата са Луна, Венера и Слънце. Аспектите на Луната, разпаднали се преди задаване на въпроса, говорят за вече съществуваща любовна връзка, на романтична основа, може би и доста експлозивна или поне такива са били очакванията. Но всъщност първият аспект на Луната - със Сатурн, т.е. сигнификатора на партньора - може да загатва и за това, че в началото на отношенията нещо е "куцало" или е липсвала яснота по въпроса... за същото ми намеква и Нептун в 7 дом. Или, ако трябва да го перефразираме, неяснота относно намеренията на партньора, въвеждане на заблуда или самозаблуда. Дано не съм права :unsure: Имай предвид, че съм начинаеща в хорарната астрология
Аспектите на Луната, предстоящи в апликация, ми изглеждат противоречиви. Има и благоприятни, и не толкова. Всъщност те стават факт още през днешния ден, предхождани от тригон към Венера и секстил с Нептун. Последният аспект на Луната е с Марс и Плутон, т.е. отключва опозицията. При тия аспекти наистина не бих избързвала да правя каквито и да било заключения относно развитието на връзката. Просто бих изчакала да отмине напрежението, а преди да предприемам каквито и да било стъпки бих преброила до десет... най-малко
Склонна съм да приема в този случай, че въпросът не е зададен в особено подходящ момент. Препоръката ми към теб е да не избързваш. Според мен липсва яснота или "нещо" ще подлежи на доизясняване по-нататък...
Успех! И не вземай написаното от мен на тема хорари и хорарна астрология много насериозно

:rolleyes: