Темата е малко старичка но е все още актуална,тъй като Урана все още е там и все още поне при мен е в 7 дом.Пък и през тези 2 год може на някой да са му се случили интересни неща свързани с темата и да иска да сподели

Сега аз защо се връщам към тази тема.Купих си книгата на Каръл Ръшман"Идкуството на предсказателната астрология" и там пише, че брака или брачния партньор ще претърпят много промени,че през този периодсе появяват внезапно различни хора а също така и внезапно си отиват.Пише също ,че транзита на Уран през 7 дом или аспекта му с Венера се нарича аспекта"любов от пръв поглед",защото любовта идва бързо и неочаквано и че без подсилващи прогресии и рожден потенциал човекът, който ще влезе в живота ви няма да остане за дълго с вас.
Какво значи подсилващи прогресии и рожден потенциал.Изобщо какви да е прогресивни асп. към натал или специално трябва да са секстили и тригони.На мен през 2010г особено около рождения ми ден се завормя доста интересна картина. Напр. Прогресивната Луна прави съвпад с нат.Уран и това става в 1ви натален и 12 прогресивен в близост до пр- Ас. Прогр ДС прави точен съвпад с Хирон. По транзити тр. Юпитер и Уран правят съвпад ,който обрадува голям квадрат с нат ми тао квадратура,която и без друго е активирана от тр Сатурн и Плутон.Засягат се кардиналните домове.А горката ми Венера получава квадратури и опозиции от цялата тази пасмина.
Стана много объркано но не мога да кача транзитната карта . Та от цялата тази работа разбирам,че май не трябва през този период да се започва нова връзка,така ли? И ако се появи човек който да ме привлече да му кажа "Аре бегай бърже ,че нямам подходащи транзити и прогресии