businessman, за теб може носът да е причината, но пробвай да си представиш, че, да речем, в един вълшебен миг проблемът "нос" изчезва и... какво според теб ще се случи? Пълна промяна? Дори хората, които се осмеляват да се подложат на пластична интервенция, се нуждаят от известен период от време за адаптация и изграждане на нова нагласа.
Ключовата аксиома в астрологията и сродните й духовни науки гласи /за кой ли път я повтарям?/: "Каквото е горе, това е и долу", същото можем да перифразираме като "каквото е вътре, това е навън".
Имала съм много невзрачни приятелки от типа "грозното пате", които са грабвали вниманието на мъжете с други качества. И наистина важна е вътрешната нагласа.
Една красавица, няма ли необходимата увереност, в редица случаи може да бъде засенчена от някоя по-семпла, посредствена и дори грозновата женица.
Имам приятелки, които не са първи хубавици и считат, че всичките им проблеми в отношенията и общо взето в житейски план се дължат на еди какъв си козметичен дефект. Но съм повече от сигурна, че дори ако се коригира дефектът, животът им ще остане същият.
Освен това, от непосредствени наблюдения установявам, че именно посредствените, невзрачните жени притежават завидното умение да постигат поставените цели и да задържат постигнатото трайно. Вероятно притежават друго оръжие или цял боен арсенал от оръжия
Повярвай ми, красивият и като изваян от скулптор нос не е гаранция за нищо, споделям го от личен опит като притежателка на такъв :rolleyes: