Предстоят едни структурни промени в службата.
А освен това имам да си взимам едни пари.
Искам да знам какво ще се случи с моя милост по отношение на структурните промени и освен това искам да знам какво ще стане с парите, които имам да вземам.
Kaily, в общи линии съм съгласна с АН
Но ми се чини, че в случая има повече от един зададен въпрос. Въпрос с малки, уточняващи подвъпросчета. А в хорарната астрология едно от основните правила е да се задават максимално кратки, ясни и еднозначни въпроси, на които да може да се отговори утвърдително или отрицателно.
Но нека все пак разгледаме хорара
Първо и много важно заключение - картата е радикална. И кореспондира със същността и съдържанието на зададения въпрос.
Кои са факторите за радикалност тук?
1. Асцендентът в хорара попада в неподвижния знак Телец, което има пряка връзка с пари, имоти или очаквани дивиденти/печалби. Също загатва и за това, че питащият е заел позиция на /търпеливо/ изчакване.
2. Луната в хорара също е в Телец, но се намира в 12ти дом - домът на отдавна забравените/отписани/загубени/(не)случили се неща.
Луната е владетел на ИЦ в картата и позицията й в 12 дом загатва, че причината за задаване на този въпрос се корени в миналото.
3. Последният /сепариращ/ аспект на Луната непосредствено преди на задаване на въпроса е опозицията й към Меркурий в 6 дом. Меркурий управлява два дома - 2ри и 6ти, т.е. "пари, спечелени от/на работа". Слънцето в хорара също се намира в 6ти дом, което отново загатва, че питането засяга служебен въпрос или отношенията работодател/началник - служител/подчинен.
Опозицията на Луна с Меркурий е индикация за напрежение и изпитана неудовлетвореност непосредствено преди задаване на въпроса.
4. Първият апликиращ аспект на Луната е тригонът й със Сатурн, намиращ се в Дева/5ти дом. Сатурн е владетел на МЦ - крайния резултат, което според мен е добър показател за благоприятно разрешаване на въпроса и то в най-скоро време. Позицията на госп. на МЦ в 5 дом може да загатва и за това, че крайният резултат предполага някакво допълнително поощряване/премиране.
Дали ще ти се изплати очакваната премия до ден, седмица или месец не мога да кажа. Може би в случая е добре отговорът да се потърси и в динамиката на наталната карта - текуща и предстояща
5. Това, че в някаква степен се чувстваш излъгана/разочарована в очакванията си показва и опозицията на единия от сигнификаторите на кверента /Венера/ с Нептун, разположен в края на 10ти дом. Не ми се струва много коректен този работодател или поне не е от ония, на чиято дума може да се вярва или разчита без задни мисли.
За в бъдеще също бих ти препоръчала да бъдеш по-предпазлива, имайки предвид предстоящите апликиращи аспекти на Луната - първо квадрат с Нептун и не след дълго квадрат към Венера в 5ти дом.
Има рецепция между Венера /твоя сигнификатор/ и Слънцето /сигнификаторът на шефа/ за благоприятно решаване на този въпрос. По-нататък обаче бъди по-внимателна
Успех!