Здравей Гост

Хорар

• 19 Отговора
  • 4063 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Хорар
« -: Септември 28, 2007, 08:14:29 pm »
Предстоят едни структурни промени в службата.
А освен това имам да си взимам едни пари.
При нас тия пари се взимат като процент.
Искам да знам какво ще се случи с моя милост по отношение на структурните промени и освен това искам да знам какво ще стане с парите, които имам да вземам.
Ще ги взема ли в същия размер или ще ми ги отрежат, или пък, дай боже, ще получа по-голям от очаквания процент.
 :ph34r:  :(  

*

AH

• 2201
Хорар
« Отговор #1 -: Септември 29, 2007, 05:26:08 am »
рожбо, как ти хрумва да задаваш подобни въпроси, след толкова години разговори за философията на астрологията :D
Гледай си актуалния хороскоп, според който, при Сатурн на МС, ще получиш точно това и точно толкова, колкото е най-добре за теб като духовно същество :) Виждаш, че трайно сега ти предстоях хубави неща по отношение на пари/заради хармоничното действие на Уран/, както и по отношение на кариера и статус, заради Сатурн - със Сатурн винаги трябва да имаме едно на ум - беше бавен и т.н. и ни учеше на търпение :)
Нали не щем просто да изпитваме астрологията като предсказателна наука :D
Научаваме само каквото трябва да знаем :D

Как си иначе? :) Изтъкана от амбиции :D Провокираш ме сега да ти припомня любимата си мъдрост:" Мъдрият човек няма амбиции. Който няма амбиции, няма неуспехи, който няма неуспехи, винаги успява." :)  :D  

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #2 -: Септември 29, 2007, 10:11:00 am »
Бе почнала съм ремонт, който съм си направила сметката да довърша с парите, които вече съм си планирала, че трябва да получа и които фирмата на практика ще получи.
Просто като земно същество съм си планирала нещата така, че да не живея прекрасно, но поне да живея сносно. В един не луксозно, но поне прилично ремонтиран дом.
Да си изплатя дълговете.
И т.н.
За да започна на чисто и относително красиво и естетично.
Сигурна съм, че и за мойто духовно същество е по-добре да живее в естетика и без дългове.
Обаче от шефа ми съм виждала какви ли не врътки и изведнъж вчера осъзнах, че почти нищо не му пречи да ме прецака.
Ама тоя път ще е почти фатално, защото ще оставя недовършени работи и ще започна от нулата.
Направо треска ме тресе и кръвното ми е скочило до тавана сигурно. Защото една година вършея да стигна дотук при старите условия и изведнъж ако се окаже, че съм от нулата, честно казано, вече нямам сили и желание.

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #3 -: Септември 29, 2007, 11:11:16 am »
Цитат
Виждаш, че трайно сега ти предстоях хубави неща по отношение на пари/заради хармоничното действие на Уран/, както и по отношение на кариера и статус, заради Сатурн
Извинявай, ма не мога да мисля в момента, толкова съм объркана, трайно сега ми предстояТ или ми предстояХА, понеже имаш правописна грешка и първия път мислех, че си изяла една буква, а си искала да напишеш предстояха-в минало време.
Ма сега ми хрумна, че си щракнала Х вместо Т и говориш за бъдеще време.

Както виждаш, и мойта не е лесна.  :(  :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #4 -: Септември 29, 2007, 04:11:03 pm »
Цитат
Предстоят едни структурни промени в службата.
А освен това имам да си взимам едни пари.
Искам да знам какво ще се случи с моя милост по отношение на структурните промени и освен това искам да знам какво ще стане с парите, които имам да вземам.

Kaily, в общи линии съм съгласна с АН  :)
Но ми се чини, че в случая има повече от един зададен въпрос. Въпрос с малки, уточняващи подвъпросчета. А в хорарната астрология едно от основните правила е да се задават максимално кратки, ясни и еднозначни въпроси, на които да може да се отговори утвърдително или отрицателно.
Но нека все пак разгледаме хорара  :)
Първо и много важно заключение - картата е радикална. И кореспондира със същността и съдържанието на зададения въпрос.
Кои са факторите за радикалност тук?
1. Асцендентът в хорара попада в неподвижния знак Телец, което има пряка връзка с пари, имоти или очаквани дивиденти/печалби. Също загатва и за това, че питащият е заел позиция на /търпеливо/ изчакване.
2. Луната в хорара също е в Телец, но се намира в 12ти дом - домът на отдавна забравените/отписани/загубени/(не)случили се неща.
Луната е владетел на ИЦ в картата и позицията й в 12 дом загатва, че причината за задаване на този въпрос се корени в миналото.
3. Последният /сепариращ/ аспект на Луната непосредствено преди на задаване на въпроса е опозицията й към Меркурий в 6 дом. Меркурий управлява два дома - 2ри и 6ти, т.е. "пари, спечелени от/на работа". Слънцето в хорара също се намира в 6ти дом, което отново загатва, че питането засяга служебен въпрос или отношенията работодател/началник - служител/подчинен.
Опозицията на Луна с Меркурий е индикация за напрежение и изпитана неудовлетвореност непосредствено преди задаване на въпроса.
4. Първият апликиращ аспект на Луната е тригонът й със Сатурн, намиращ се в Дева/5ти дом. Сатурн е владетел на МЦ - крайния резултат, което според мен е добър показател за благоприятно разрешаване на въпроса и то в най-скоро време. Позицията на госп. на МЦ в 5 дом може да загатва и за това, че крайният резултат предполага някакво допълнително поощряване/премиране.
Дали ще ти се изплати очакваната премия до ден, седмица или месец не мога да кажа. Може би в случая е добре отговорът да се потърси и в динамиката на наталната карта - текуща и предстояща  ;)
5. Това, че в някаква степен се чувстваш излъгана/разочарована в очакванията си показва и опозицията на единия от сигнификаторите на кверента /Венера/ с Нептун, разположен в края на 10ти дом. Не ми се струва много коректен този работодател или поне не е от ония, на чиято дума може да се вярва или разчита без задни мисли.
За в бъдеще също бих ти препоръчала да бъдеш по-предпазлива, имайки предвид предстоящите апликиращи аспекти на Луната - първо квадрат с Нептун и не след дълго квадрат към Венера в 5ти дом.
Има рецепция между Венера /твоя сигнификатор/ и Слънцето /сигнификаторът на шефа/ за благоприятно решаване на този въпрос. По-нататък обаче бъди по-внимателна  ;)
Успех!
« Последна редакция: Септември 29, 2007, 04:20:05 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #5 -: Септември 29, 2007, 05:29:33 pm »
Мерси, Лили.  :D
Аз тоя хорар така и не го научих, не знам какво правя, ама винаги на всичките си въпроси съм в състояние да дам отговора, който ми изнася.
 :lol:
Ако пък хич изобщо не мога, преформулирам въпроса на принципа преоблякъл се Илия и пак го задавам.
И така, докато не съвпадне с някой хорар, дето да ми уйдисва.
Голям съм спец.  :P

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #6 -: Септември 29, 2007, 05:32:10 pm »
Цитат
Аз тоя хорар така и не го научих, не знам какво правя, ама винаги на всичките си въпроси съм в състояние да дам отговора, който ми изнася.
 :lol:
Понякога и аз ги "налучквам"  :P късметът на начинаещия  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
Хорар
« Отговор #7 -: Септември 29, 2007, 07:39:23 pm »
Цитат
Цитат
Виждаш, че трайно сега ти предстоях хубави неща по отношение на пари/заради хармоничното действие на Уран/, както и по отношение на кариера и статус, заради Сатурн
Извинявай, ма не мога да мисля в момента, толкова съм объркана, трайно сега ми предстояТ или ми предстояХА, понеже имаш правописна грешка и първия път мислех, че си изяла една буква, а си искала да напишеш предстояха-в минало време.
Ма сега ми хрумна, че си щракнала Х вместо Т и говориш за бъдеще време.

Както виждаш, и мойта не е лесна.  :(  :unsure:
Скъпа, осъзнаваме ли, че на фона на децата наоколо, на нас с теб ни остава да живеем по-малко, отколкото сме живели:)
На тях им е време да се тревожат за кариера, парички, колички, ремонтчета и пр:)
А ние трябва да мислим за друго:)
Казвам ти го, да ти напомня, че истинските послания на Сатурн на МС може да се разминават с разните хорарни въпроси:)
Да живеем в СЕГА, защото пред нас няма нищо по-различно от това, което е и вече е било:)

ПредстояТ ти :D  

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #8 -: Септември 29, 2007, 08:08:09 pm »
Ма въобще не ме интересува това, което казваш, така да -знаеш!
Аз от тия въпроси се интересувах, докато вие градяхте кариери и домове.
Целият ми живот е минал под знака на тия въпроси, та допреди няколко години, да не кажа не повече от две.
А пък откъмто 32-33-та ми годишнина докъмто преди две години почти с нищо друго не се занимавах освен с духовно израстване.
Най-хубавите ми женски години заминаха там. И не съжалявам изобщо де.
Сега, като го разправям, включвам, че това са 14 години на око, половин оборот на Сатурн, гледам в картата, таман тогава ми е бил на ИС.
Та мен тогава е забърсал.
Откак бях на 28-29 и мина през себе си ми е първият период, който се задълбочи таман като станах на 33 и го помня като ден днешен, щото като станах на 33 си мислех, малеее, и Исус е роден на тая дата и на 33 са го разпнали.  :lol:

Та с две думи-що щеш от мен сега, аз съм кротка като агънце и почти толкова умна.  <_<
Живее ми се бе, играе ми се, проявява ми се сила, Сила демек, възнамеряване, манипулиране със света, е такива магьоснически работи, що иначе си дадох една четвърт от живота в почти отшелничество. :P  B)  

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #9 -: Септември 29, 2007, 08:11:20 pm »
Цитат
Скъпа, осъзнаваме ли, че на фона на децата наоколо, на нас с теб ни остава да живеем по-малко, отколкото сме живели:)

......... пред нас няма нищо по-различно от това, което е и вече е било:)

А, чакай сега и не така, преди неколко години ти обяснявах как в един хороскоп некъде ми било пишело, че втората половина на живота ми щяла да е по-добра от първата и ти ми се изхили и рече-чакай малко, далеч си още от средата.
И сега ОП, наобратно.
Не така!  :angry:

А по втората част пък изобщо не е вярно. Абсолютно всичко е различно и то много по-добро. Направо магьосническо.
На млади години светът беше сив, скучен и ясен. А с годините става все по-магичен, тайнствен и интересен.  :P  

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2007, 07:15:36 pm »
За сведение - днес напуснах работа.
По-точно бях почти изгонена.
Почти невинна. И наистина с много свършена работа зад гърба си.
Шефа ми - дребния- каза, че няма забележки към работата ми, обаче не може да търпи непрекъснато да му правя забележки и прочее.
А е некадърник и това е ясно на всички.

Докато дойде големия шеф, се бяхме основно изпокарали и аз на големия подадох молбата за напускане, той се чеша, пита ме какво ще правим сега аз му отвръщах, че след като ме гонят, си заминавам. И т.н.
Подписа ми молбата.

Та кво с хороскопитеее?  

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #11 -: Октомври 03, 2007, 07:24:08 pm »
И поиска ли си комисионната? Или е потънала в реката на забравата?  :blink:
А некадърниците стоят най-горе в служебната /и политическа/ йерархия... това е глобалният проблем на съвременното ни общество  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #12 -: Октомври 03, 2007, 07:28:55 pm »
Ами поисках си я, даже той тиквеника ми вика-напускай още днес, викам с удоволствие, ама си чакам парите, а той парите ще си ги вземеш, а аз-а откъде да съм сигурна и т.н.
По едно време му хрумна друга идея и ми вика-подай си молбата от 3 септември, така че до днес да ти изтича едномесечното предизвестие и направо да напускаш.
Викам му да имаш да вземаш.
С две думи, взимам си платената отпуска, която на практика те няма и да ми я изплатят, щото ще си взема комисионната и при нас условията бяха такива, че ако взимаш комисионна, не взимаш един гарантиран минимум.
Та докъм 25 октомври и веднага след това напускам.
Абе да ти кажа, аз и без това ми беше писнало, обаче направо съм ошашавена от поведението му днес, тоя не беше на себе си и изобщо не се държеше нормално.
Не че някога е имал акъл де.
Та така.
Парите си ги чакам.

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #13 -: Октомври 03, 2007, 07:35:09 pm »
Ох, дано ги вземеш наистина... като че ли за това не видях да има проблем в хорара, но нали се сещаш какво ми хрумна за Нептун в 10ти дом и "коректността" на този работодател  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #14 -: Октомври 03, 2007, 09:30:33 pm »
Сещам се аз, ма това е малкото лайно, изобщо не очаквах такава реакция от тоя, той принципно е мекотело.
Номерът е, че се е самозабравил и е ршил да изкара много пари, подочух, че щели да гонят всички стари почти и да взимат нови, които да им работят без пари и на по-лоши условия.
и понеже ние няма да искаме естествено и затова нас ни изхвърлят и ще си дирят канарчета.

Ама лакомо дупе кръв сере.

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #15 -: Октомври 03, 2007, 09:51:58 pm »
Цитат
....да гонят всички стари почти и да взимат нови, които да им работят без пари и на по-лоши условия.

В днешни времена така процъфтява бизнесът в България  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #16 -: Октомври 03, 2007, 11:08:11 pm »
Не, мила, бизнесът не процъфтява, ами се срива.
И затова сме на това дередже.

Ама както и да е, на фона на Юпитер и Уран като цяло, на мен Марс ми прави точна опозиция на Слънцето, а Слънцето точна квадратура на Марсчето.
Та така.

Тоя път обаче аз бях почти ни лук яла ни лук мирисала, миналата година напуснах септември с гръм и трясък, сега се държах почти самообладателно, а тоя ходи по мен да каканиже, аз не виках, само го засичах и го карах да подскача.
Явно съм се научила на туй онуй.  :D  

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #17 -: Октомври 04, 2007, 10:22:22 am »
Цитат
Не, мила, бизнесът не процъфтява, ами се срива.
И затова сме на това дередже.

Това беше черният ми хумор  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #18 -: Октомври 04, 2007, 11:53:09 am »
Абе сега какво да правя, да се пробвам ли да забегна в чужбина да си диря там късметя като аргатин?

*

kaily

• 5145
Хорар
« Отговор #19 -: Октомври 13, 2007, 07:13:39 pm »
ииии сегааа....
В 19,45 зададох си въпроса абе аз да се занимавам ли с политика.  :D
И асцендент телец, на върха на десети -козирог.
Венера таман ще прави съвпад със Сатурн в пети.  :P