Здравей Гост

квадратурата на Юпитер и Уран, както и опозицията

• 11 Отговора
  • 3007 Прегледи
*

AH

• 2201
Правят ни малко крайни, нетолерантни, критични:)
Припомняме си, че разпознаваме неправилното, лошото и злото, само ако те вече присъстват у нас, и ще си станем по-толерантни:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2007, 11:10:01 pm »
Ми така си е, е мойте болежки по-горе.  :D
А и много народ се оплаква напоследък от странни обрати и изнервени ситуации.
Даже щерка ми снощи май ми разправяше, че майката на нейна приятелка била говорела за специфични енергии, де върлували в момента, и аз се канех да позяпам, ма не позяпах, картата.
А днес е вече късно.  <_<  

*

AH

• 2201
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2007, 06:04:08 pm »
и до къде стигна ти с твоите емоции в работата?

До където и да си стигнала, сега е времето, в което трябва да положиш максимални усилия за работа, която да отговаря на представите ти и изискванията ти :)
 Значи важно е да мислиш за това сега - и да няма резултати или промени тутакси, те ще дойдат, когато му дойде времето :D /или както там се изразяваше Царя :D /

*

kaily

• 5145
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2007, 02:40:10 pm »
Е че докъде стигнах.
Уволни ме дребния шеф, по-точно ме принуди да си подам молба за напускане.
Преди два дена. Като дойде едрия шеф, не иска да ми я разпише, ама аз вече бех толкова вгадена от дребния и интригите му, че настоях да си ода.
Вчера си сложих нова дограма, оня ден ме тресеха нерви, днес не знам как съм. Гледам обяви за работа и се чудя накъде да поема. Още не си пускам СВ-то де, само зяпам, нема достойна работа за мен в тоя момент.  :huh:

Обаче мислих друго, миналата година, като напуснах предишната работа с гръм и трясък пак, беше за добро. И тогава нещата се натрупаха по някакъв магичен начин просто, за да напусна. Просто низ от уж случайности, които нямаше как да се случат успоредно и последователно, без някаква намеса на Духа.
Сега е същото. Низ от събития, които ме водеха към напускане, само дето мислех да е малко по-натам и бях притеснена от едрия шеф, който щеше много да се сърди, че напускам. И изведнъж на дребния шеф му превърта главата и почва да ме гони, аз се правя на невинно учудена и почвам да се съпротивлявам.
И сега излезе, че аз съм света ненапита, а виновният е той, така че хем се махам, хем инициативата не е моя за това. Ни лук яла, ни лук мирисала.  ;)
Тия дни обмислях поведението на дребния шеф оня ден, ей богу, като че някой му бе превзел акъла и действаше вместо него, просто такава простотия редко се вижда, невъзможно е да е бил с всичкия си, докато ме действаше да напусна. Мистерия пълна.

*

kaily

• 5145
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2007, 05:46:18 pm »
Ам сега, какво ще става със стачките?  :blink:  

*

AH

• 2201
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2007, 06:53:35 pm »
нямаше да е зле да има по-широка обществена подкрепа- ти какво мислиш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2007, 07:05:26 pm »
Цитат
Правят ни малко крайни, нетолерантни, критични:)
Припомняме си, че разпознаваме неправилното, лошото и злото, само ако те вече присъстват у нас, и ще си станем по-толерантни:)
Та в тоя ред на мисли...

"Толерантность – потворство злу. Следует быть терпимым к чужим недостаткам, несовершенству. Однако, общество, возводящее толерантность в ранг идеологии, само кладёт голову на плаху и терпеливо ожидает палача.

Милосердие палача заключается в том, чтобы не поддаться предательскому малодушию и в точности исполнить объявленный приговор.

Изменить приговор может только тот, кто его вынес – сам человек. Нет судии более жестокого, чем сам человек. Ни один злодей не причинит вреда больше, чем он сам, по невежеству своему и руководствуясь благими намерениями.

Добро – это не противоположность злу, это умение понять зло и простить его. Только, простив зло, можно быть к нему беспощадным. Добро – это вспышка света, уничтожающая тьму. Добро – это киллер с глазами святого, это кинжал в руке праведника."

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2007, 07:17:47 pm »
Бе според мен обществената подкрепа е доволна.
Просто медиите манипулирват по малко.
Ама работата е тръгнала на оставка.
Учителите ще капичнат правителството, то сега не виждам да има полезен ход.

*

AH

• 2201
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2007, 10:53:20 am »
няма да стане работата само с учителите /гледаме Меркурий в момента на небето/

Ако университетите и студентите се бяха включили...... /но Юпитер, като символ на висшето образование, и Уран, като символ на промените, се раздалечават/

*

kaily

• 5145
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2007, 11:37:58 am »
Е ама то некои работи бавно стават, не може в рамките на един съвпад да се свърши революцията, може само да се почне.
А и няма да са само учителите, а и не вярвам те да клекнат.
Просто нещо ще се случи и то нема да е всички мирно и кротко да се разотидат по домовете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #10 -: Октомври 12, 2007, 11:53:05 am »
Мисля,че не само Юпитер и Уран имат отношение към тази тема.Самия знак Стрелец и Дева също се гледат-като свързани с образование/обучение. Сатурн е в Дева и ще изкарва всичките и проблеми на дневен ред,а Плутон който излиза от Стрелец като всяка планета която напуска един знак в който дълго е стояла дава някаква проверка на опита и въпросите на знака.Не само по отношение на учителите и политиката(от която никак не се интересувам и не разбирам),но от астрологично виждане на нещата е интересно влизането на Плутон и Юпитер в Козирог в сравнително близко време(от гледна точка на транзитите),което няма начин да не даде някакви изменения в световен план особено в политиката и социалните проблеми,но връщането към неразрешените въпроси на образование и други по Стрелец е възможно заради ретроградния Плутон в Стрелец през 2008 и то ще стигне градуса на последния му съвпад с Юпитер.Дълбоките изменения и преминаването на нещата в нов вид са по Плутон,Уран само ни пробужда към външна активност и бунт спрямо това което ни подтиска и ограничава,те нали планетите в крайна сметка си работят заедно  :rolleyes:  

*

kaily

• 5145
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2007, 12:18:53 pm »
Подсещаш ме, че бях чела преди години някъде, че Плутон в козирог ще и разкаже играта на системата такава, каквато е.
Политическата, държавна и т.н.
А съм го забравила и ти сега ме подсети, че то верно, времето е дошло.