Благодаря Ви! Наистина се поуспокоих доста.
Ehida, благодаря ти за милия пост, милото отношение. Ох, тази интуиция. Наистина ми е доста силна, но я мразя и не искам да я имам.
Преди няколко дена лекарите казаха, че туморът на майка най-вероятно е злокачествен. Ужасната ми интуиция, а може би отвратителен фатализъм веднага ми подсказаха ужасни неща... болест, смърт. Дори да ги изписвам само тези думи и тръпки ме побиват. Невероятно печални и тъжни картини започнаха да се нижат мъчително в съзнанието ми и вече няколко дена нито мога да спя, нито да ям, нито нищо. Надявам се да е било просто отвратителен фатализъм, а не на моменти доста вярната ми интуиция. Моля се...
Да, околните често казват, че съм потайна и доста чувствителна. Най ме дразнят неувереността ми и ниското самочувствие, а понякога и прекалената чувствителност. Все ми казват да съм малко по-самоуверена и да мисля по-позитивно. Опитвам се, но ...
Бръмбърче, вече съм изчела доста характеристики (общи разбира се) за зодиакалните знаци, стихиите също, дори планетите и тяхното влияние. Иска ми се да мога да си правя лични хороскопи, колкото и нескромно да звучи, но ми се вижда трудно сложно разчитането на картите. Абсурд някакъв, а когато нещо ми е се вижда трудно, не го захващам и то не от друго, а от страх, че няма да се справя.
Kaily, в думите ти има доста истина, колкото и страшно да е това. И двете с майка ми си мислим за лошо развитие на болестта й, но аз не ги споделям и се насилвам да мисля, че ще се оправи, че всичко ще мине и ще замине, че това не може да се случи точно на нея и точно на нас и точно в този момент. Мисля си, че е родена в един от най-хубавите дни за раждане, според едно поверие, на което съм правила статистика. И тя е риби и нейната интуиция е много силна, но тя е далеч с по-слаба воля и с доста по-песимистична настроеност въобще.
Обещавам, че ще мисля, че всичко ще се развие добре за нея, а и за мен, че ще си втълбя дори, че тя ще оздравее и ще доживее още доста години. И непрекъснато й казвам, че ще се оправи, а тя все ни говори за гробища и все ни дава напътствия, ако си отиде неочаквано. Много ме ядосва и много се натъжавам.
Трябва така да се случи! Трябва да се излекува и да изживее още доста години в спокоен и щастлив живот, както до сега!
Моля се резултатите от биопсията да са добри, ще излезнат сега в понеделник.