Ако смяташ,че постингът ми е оправдавание,явно наистина не умееш да четеш в прав текст,колкото до това дали си"рибка" ,явно си,след като кълвеш на най-елементарните провокации,или просто,без да го целя,разбира се, съм бръкнала с пръстче в раната,засегнала съм тънки струни на една изтерзана душа

.Много жлъч,Sinyhe,за да е приятелски "съветът "ти,неумел опит да се оправдаеш,замаскиран в обвинения.А дали би я изредил цялата тирада и в устен вариант,няма как да разберем,така че,отново можеш да твърдиш ,каквото си искаш.Колкото до старата максима,че всеки вижда това,което иска да види,няма по-голяма истина от това и не виждам нищо обидно,в което,но явно в твоя случай параноята си казва думата.Често ли си обект на забележки и подигравки ,та си станал толкова чувствителен и не говори в множествено число,ако обичаш,защото хората,които не се страхуват да изразяват лична позиция,за какъвто се определяш и ти,не се крият зад сигурността на "ние",

За мен темата е приключена,многословието е еквивалент на празнословие в повечето случаи

,затова няма да продължавам.А и не съм" рибка",за да кълва на провокации. :lol: