едно ретроградие и особено на Меркурий би трябвало да помага за разкриване на престъпления,независимо от каква сфера-тъй като има връщане към незавършени или досега тайни афери,особено пък в Скорпион и имайки предвид съпътстващото кармично разплащане,един такъв ретро период би трябвало да води до изплуване на мръсотии от всякакъв характер и до развързване на ментални възли маскирани ефективно до преди ретро.
Много интересно.
Таман с моя шеф манечкия що ми натвори куп неприятности още преди да напусна.
И с факта, че ми се иска възмездие. Още повече, че се поставих добре та даже отлично по средата на септември при много по-висши шефове, които не ме и знаеха дотогава.
Просто се наложи да реагирам бързо и да свърша работа, която можеше да бъде изпусната, а в същото това време дребният ми шеф хем не беше на работа, а трябваше, хем си беше изключил и телефона и никой не можа да го намери.
И висшите шефове се наложи да се положат на мен, защото нямаха друг избор.
Стана така, че дребното нищожество се оля за пореден път, ма тогава просто беше видимо, а аз излетях с действията нагоре.
И две седмици след това дребното нищожество решава, че не му харесва характера ми и няма забележки към работата ми, обаче не се чувства комфортно с мен и затова аз да си ходя.
Честно казано, още при оная ситуация септемврийската забелязах, че нещата се подреждат много странно и в моя полза и се зачудих, щото беше поредица от случайни съвпадения, а случайни съвпадения просто не съществуват.
И после на дребното тиранче му влезна бръмбар в главата и ми скъса нервичките един следобед да ме изгони, и това беше адски странно, просто щото нормален човек така няма да се държи, аз бех по-учудена от силата, която го е завладяла, отколкото от перспективата да си диря нова работа. :lol:
Та сега, като викаш изплуване на лайна и разплитане на скритото, дали нема му изплуват всички лайна, де аз като подчинена съм ги видяла отдавна, ма отгоре се не видат.... B) <_<