Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451481 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #420 -: Април 28, 2010, 10:03:25 pm »
Преди два дни пътувах за София. Автобусът се счупи на Омуртаг, изтекоха му водите и се наложи да изчакаме следващия. На връщане установихме, че са ни дублирали билетите - дадоха ни нови места.

Счетоводителката, която е и сестра на една моя служителка ме тормози от два дни, щото се присетила да и попълва в последния момент данъчната декларация. И сега се опитва да ме убеди, че моята счетоводителка изчислила грешно осигуровките, което няма как да стане, понеже "моята" счетоводителка ползва програмен продукт и подобна грешка е невъзможна. Ей такива хора и работи ме "полазват" по ретро Меркурий.

« Отговор #421 -: Април 28, 2010, 10:07:02 pm »

Отговарям на въпроса: астролог съм, да. Занимавам се професионално с астрология, много рядко влизам във форуми. Не съм от най-контактните индивиди, но ми е интересно да говоря с хора със същите интереси.  

Добре дошла. Такива, като тази вечер, сме само попълнолуние :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #422 -: Април 28, 2010, 10:11:35 pm »

Отговарям на въпроса: астролог съм, да. Занимавам се професионално с астрология, много рядко влизам във форуми. Не съм от най-контактните индивиди, но ми е интересно да говоря с хора със същите интереси.  

Не лъжи, само за да успокояваш жената! Постоянно е така! А някой път е много по-зле, но не знам дали е било пълнолуние. Всичко тук се случва много неочаквано. Не можеш да го предвидиш, ако ще постоянно да гледаш Луната.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #423 -: Април 28, 2010, 10:16:25 pm »
Автобусът се счупи на Омуртаг, изтекоха му водите
    :57: :57:

« Отговор #424 -: Април 28, 2010, 10:24:27 pm »
Не лъжи, само за да успокояваш жената! Постоянно е така! А някой път е много по-зле, но не знам дали е било пълнолуние. Всичко тук се случва много неочаквано. Не можеш да го предвидиш, ако ще постоянно да гледаш Луната. :rolleyes:

Хело, айде поне веднъж да проявиш чувство за хумор, а?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #425 -: Април 28, 2010, 11:03:59 pm »
Всичко тук се случва много неочаквано.

Че какво да е бе Хело,астролозите са по Уран,а събрани много на едно място си е жива гръмотевична буря  ;D

*

Helo

« Отговор #426 -: Април 28, 2010, 11:06:00 pm »
Всичко тук се случва много неочаквано.

Че какво да е бе Хело,астролозите са по Уран,а събрани много на едно място си е жива гръмотевична буря  ;D

Моят Уран е неаспектиран, обаче при мен започна да се проявява чак на стари години. Преди това при мен се проявяваше Сатурн в първи дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #427 -: Април 28, 2010, 11:08:35 pm »
"На стари години". (chuckle)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #428 -: Април 29, 2010, 01:40:06 pm »
Все съм била в периоди на ретро Меркурий, но баш такъв кошмар не е било. Искам да фана гората, да се кача на един висок баир и да крещя с цяло гърло, казвам ви не издържам вече. Такова НАСИЛИЕ скоро не бях преживявала. Меркурий транзитира в 5-ти дом (на децата, приключенията и спекулациите) около северия ми лунен възел, който е на близки градуси. Умиргам...толкоз много не съм се обяснявала никога и с никого по отношение на договори и документи. Проблеми и с изпитите на дъщеря ми - и това преживявам. Нещо по северния възел трябва да науча, вероятно. Защо го описват като "положителен" аз не зная. По СЛВ ми идват много неприятности - както при съвпад на транзитна планета с наталния, така и при транзит на СЛВ върху натална планета. Вече съм сигурна, че по СЛВ човек придобива нови опитности-убедена съм. И това понякога става с клизма, няма "не искам".

« Отговор #429 -: Април 29, 2010, 07:48:09 pm »

теле и хумор, ти си оптимиска
то си преживя, преживя, па вземе та измучи
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #430 -: Април 29, 2010, 08:02:07 pm »

теле и хумор, ти си оптимиска
то си преживя, преживя, па вземе та измучи

хахаааааааааа или си пуши люцерината вече вместо да я пасе  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #431 -: Май 01, 2010, 01:15:28 pm »
Ами, добре дошла сред нас! Някои от нас също са професионални астролози, но по някакви причини не го показват. Аз също са барам такава, а доколко е така, ще кажат хората. Добре е да влизаш по-често при нас. Тук е весело. За един професионален астролог е добре да тренира комуникативността си.   

« Последна редакция: април 28, 2010, 10:53:17 от Скарлет » 

Добре заварила! Виждам, че е веселба, а и за тренировка става, май.   

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #432 -: Май 01, 2010, 01:22:09 pm »

Хубаво е да се тренира, да.  ;D Аз имам ретро натален Мерк и като дете и по-късно дори не можеха да ми извадят думите от устата с ченгел. Но преди много години един приятел ме изнуди да работя за Цептер и като почна една тренировка.....не спрях да говоря цял живот.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #433 -: Май 01, 2010, 01:32:14 pm »

Хубаво е да се тренира, да.  ;D Аз имам ретро натален Мерк и като дете и по-късно дори не можеха да ми извадят думите от устата с ченгел. Но преди много години един приятел ме изнуди да работя за Цептер и като почна една тренировка.....не спрях да говоря цял живот.  ;D

А може би Мерка си е обърнал посоката, а? Как е прогресивния?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #434 -: Май 01, 2010, 02:36:01 pm »

А може би Мерка си е обърнал посоката, а? Как е прогресивния?

Мммм, Мерка е директен още от 14 годишната ми възраст, но едва от май 2004 вече е в Дева.  ;D 

*

Helo

« Отговор #435 -: Май 01, 2010, 03:57:16 pm »
Не знам как е при вас, но днешният съвпад на ретроградния Мерукрий със Слънцето, които са ми съответно на около 5 и 9 градуса от наталния Мерукрий и от десцендента ми, са ме направили свръхактивна. Днес направих цял куп проучвания в картите за Лилит и се готвя след малко да направя и още. Освен това цял ден ме избива на смях. :P

А рожденният Меркурий ми е в опозиция на Плутон. Та сега съвпадът на транзитния Меркурий с рожденния ми е активирал ума и изследователската страст.

Само ме мързи да видя кое ме кара да се смея цял ден.  :P
« Последна редакция: Май 01, 2010, 04:02:17 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #436 -: Май 01, 2010, 04:18:18 pm »
Мислех, че мен ще ме подмине ретро Мерк, но току що станах за резил в един зеленчуков магазин близо до нас, където редовно пазарувам. Преди това бях напазарувала малко хранителни стоки и две бири  ;D, после минавам през зеленчуковия да взема малко зарзават за супата, която днес възнамерих да правя. Вземам три моркова, две пиперки, малко домати, давам да ги претеглят. И като си прибирам торбичките виждам една оставена с гъби и се обръщам към продавачката, че някой се е забравил гъбите. Докато пазарувах в зеленчуковия, си мислех блаженно как ще се прибера и ще изпия бирата.  ;D
Прибирам се в нас и констатирам, че освен моите зеленчуци в мен се намира някаква неидентифицирана торбичка с други моркови, повече на брой. Ама че резил! Очевидно в суматохата съм я задигнала и нея и то пред други клиенти в магазина. А и по принцип днес съм малко по-разсеяна и разконцентрирана, снощното неистово чистене не ми се отрази добре.  ;D Та тръгнах после до магазина да им върна морковите с хиляда извинения.  :-[
Ха, наздраве! Вече мога със спокойна съвест /Сатурн/ да си отворя бирата. Не съм крадла, ретроградният Меркурий е виновен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #437 -: Май 01, 2010, 04:20:47 pm »
хахахааааааааааааа Лилито, направо се накъсах да се хиля тука  ;D ;D ;D  тоа Мерк май е пощръклил всички  ;D забравени торбички, взети торбички, върнати торбички... хахааааааааааааа...

а наздраве  :49:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #438 -: Май 01, 2010, 04:22:01 pm »

Не съм крадла, ретроградният Меркурий е виновен.  ;D

Пък ти разправяш, че имаш аспекти водачка на секта да ставаш, да заблуждаваш другите и да им вземаш парите.  ;)

Казах ти, че не ставаш!  

:tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #439 -: Май 01, 2010, 04:25:48 pm »
Абе смях, смях, ама наистина имах навика където ида да подписвам нещо, да задигам /непреднамерено/ по един химикал. Просто съм заплес и това е.  ;D А колко пъти продавачките са ми връщали ресто повече от необходимото. Добре, че всеки път съвестта ми, т.е. издигнатия Сатурн се обажда, иначе с тоя Нептун близо до К2 с красиви тригони към три лични планети отдавна да съм забогатяла по нечестен начин.  ;D

Казах ти, че не ставаш! 

Ставам, но не искам, Хело! Има разлика.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.