Мислех, че мен ще ме подмине ретро Мерк, но току що станах за резил в един зеленчуков магазин близо до нас, където редовно пазарувам. Преди това бях напазарувала малко хранителни стоки и две бири

, после минавам през зеленчуковия да взема малко зарзават за супата, която днес възнамерих да правя. Вземам три моркова, две пиперки, малко домати, давам да ги претеглят. И като си прибирам торбичките виждам една оставена с гъби и се обръщам към продавачката, че някой се е забравил гъбите. Докато пазарувах в зеленчуковия, си мислех блаженно как ще се прибера и ще изпия бирата.

Прибирам се в нас и констатирам, че освен моите зеленчуци в мен се намира някаква неидентифицирана торбичка с други моркови, повече на брой. Ама че резил! Очевидно в суматохата съм я задигнала и нея и то пред други клиенти в магазина. А и по принцип днес съм малко по-разсеяна и разконцентрирана, снощното неистово чистене не ми се отрази добре.

Та тръгнах после до магазина да им върна морковите с хиляда извинения.
Ха, наздраве! Вече мога със спокойна съвест /Сатурн/ да си отворя бирата. Не съм крадла, ретроградният Меркурий е виновен.