Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450620 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #440 -: Май 01, 2010, 04:29:18 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #441 -: Май 01, 2010, 04:44:50 pm »
А от снощи имам друга случка, пак по ретро Меркурий.
Всяка вечер като си лягам, преди да затворя балконската врата проверявам да няма котки на терасата, че през деня обичат да седят там. Та и снощи така направих. Поглеждам - няма никой. Затварям вратата, отивам оттатък в спалнята и заспивам. Обаче чувам как котките стоят в хола и дращят по стъклото на прозореца, дърпат ролетните щори. Викам "Майната ви, няма да ставам сега!". Те по принцип нощем започват да буйстват, т.е. между полунощ и два през нощта, когато си лягам, после се успокояват.
Унасям се. По едно време се събуждам с някакъв страх, неприятно чувство, притеснение. Поглеждам часовника - 4.30 сутринта. Лежа и се вслушвам в тишината. И изведнъж чувам как едно коте плаче някъде. Ставам, отварям балконската врата в хола и виждам, че там има едно забравено коте. Беше се качило на перваза на прозореца и продължително мяучеше. Много се притесних, все пак живеем на 6-ти етаж, а терасата не е остъклена. И това коте, между другото, е най-гальовното от всички, после в знак на извинение го гушнах под завивките и така спеше с мен, докато не се събудя.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #442 -: Май 01, 2010, 04:48:48 pm »

Унасям се. По едно време се събуждам с някакъв страх, неприятно чувство, притеснение. Поглеждам часовника - 4.30 сутринта. Лежа и се вслушвам в тишината. И изведнъж чувам как едно коте плаче някъде. Ставам, отварям балконската врата в хола и виждам, че там има едно забравено коте. Беше се качило на перваза на прозореца и продължително мяучеше. Много се притесних, все пак живеем на 6-ти етаж, а терасата не е остъклена. И това коте, между другото, е най-гальовното от всички, после в знак на извинение го гушнах под завивките и така спеше с мен, докато не се събудя.

:unsure: Лили, също като майките, които усещат кога нещо лошо се случва с децата им, ти си уселила емоционалното състояние на забравеното коте?  :unsure:

Или общият ви егрегор на вашето семейство - ти, кучетата и котките  :P ти е подал сигнал за един от членовете, който е имал нужда от помощ!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #443 -: Май 01, 2010, 04:50:50 pm »
Така е, не стига че се събудих със страх и притеснение, а и със силно сърцебиене. Явно е имало защо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #444 -: Май 01, 2010, 06:37:05 pm »
 тия дни ретро мерк  направо ме гази за 2 дена имам 10 случaя по него :(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #445 -: Май 01, 2010, 08:24:22 pm »
тия дни ретро мерк  направо ме гази за 2 дена имам 10 случaя по него :(

Ами, сподели ги, де! така не е интересно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #446 -: Май 01, 2010, 08:55:14 pm »
Сподели го с нас, Кая. При мен освен едни откраднати моркови други ретроградни събития нямаше.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #447 -: Май 01, 2010, 09:25:03 pm »
  аз написах дълъг пост с описание, но ....е ясно

описвам 1 случай, че са доста и действат едновременно:
от 10 дена се опитвам да се запиша за чичо д-р айде добрах се  : рентгена , който ми направиха получих на CD ( и лекарката нямала устройство да го разчете :unsure:- ама нали нейната болница ги произвежда); та добрах се до специалиста и се оказа, че не му работело PC-to, a  другото нямало CD :lol:;  и така на "сухо" не можело, е прав е; резаписах си друг час ( оставих си телефона за справка, ако има нещо) е промениха го  бил зает тогава- съгласих се, но сега се оказа, че съм загубила снимките ( т.е.  CD) добре, че преди това пуснах на един приятел файла да го види за мнение и го имам-т.е. има Господ

и това придружено с 1000 телефонни обаждания  да локирам диска, да го търсят служителите на чичо д-р, да залягат под компютри и канапета и т.н.
засега е с хепиенд:) имам си разпечатка

*

Nebesna

« Отговор #448 -: Май 01, 2010, 09:30:37 pm »
Големи перипети. Това с трудностите при разчитането на дисковете по болничните кабинети не го чувам за прав път. много хора се оплакват.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #449 -: Май 01, 2010, 09:39:34 pm »
Да му се не види. В момента и аз не смея да отида на лекар, заради този ретро Меркурий. Освен това ми е в дома на здравето.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #450 -: Май 01, 2010, 09:42:27 pm »
ако е стар провлачен въпрос - може, но за ново "откритие" е несигурно

*

sunrain

• 6710
« Отговор #451 -: Май 01, 2010, 09:44:46 pm »
Да, така е. Какво да се прави, ще чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #452 -: Май 01, 2010, 09:48:16 pm »
 не ви ли налазиха стари любови, познати и т.н.?
 днес видях един съученик от 1 клас- изглежда  като чичка :unsure: посребрен, подпухнал чак ми стана кофти :lol:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #453 -: Май 01, 2010, 09:49:38 pm »
Среща на класа май ще има.  :blink: Вчера ми казаха да го имам предвид и аз веднага се светнах коя планета е замесена.  ;)

*

abroad

« Отговор #454 -: Май 01, 2010, 09:52:25 pm »

:72:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #455 -: Май 01, 2010, 10:00:18 pm »
 ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #456 -: Май 01, 2010, 10:02:29 pm »

Де да беше!  ;D
В интерес на истината, преди малко бившия се опита за ми звънне. Но явно се е усетил, че е сбъркал номера, и затвори бързо. Спести ми чуденката така, за какво ли ме търси...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #457 -: Май 01, 2010, 10:09:34 pm »

Де да беше!  ;D
В интерес на истината, преди малко бившия се опита за ми звънне. Но явно се е усетил, че е сбъркал номера, и затвори бързо.

И ти пази телефона?  :72:

днес видях един съученик от 1 клас- изглежда  като чичка :unsure: посребрен, подпухнал чак ми стана кофти :lol:

Аз всеки ден връщайки се от работа минавам покрай старото си жилище и се случва да виждам съседи. Един мой връстник видях онзи ден - същата нефелна походка придружена с прошарена коса.... :-X И ми се обади една съседка от същия стар блок да съм отишла да ме видят. Не знам как е при вас, но аз като си тръгна от някъде не ме лови ама никаква носталгия. Никаква. Нямам желание да видя никого. Хората сигурно си мислят, че се надувам, но не искам да виждам нищо от стария ми живот. Нещо, че беше по-щастливата част от живота ми. Може би затова.  :-X :-X :-X Да не  взема сега пак да ви разрева  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #458 -: Май 01, 2010, 10:11:20 pm »
И аз пазя телефона на един бивш от преди 10 години /още не го е сменил/, но това нищо не означава. Иначе се сеща да ми честити всички празници, аз естествено винаги връщам жестовете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #459 -: Май 01, 2010, 10:14:20 pm »

Не знам как е при вас, но аз като си тръгна от някъде не ме лови ама никаква носталгия. Никаква. Нямам желание да видя никого. Хората сигурно си мислят, че се надувам, но не искам да виждам нищо от стария ми живот. Нещо, че беше по-щастливата част от живота ми. Може би затова.  :-X :-X :-X Да не  взема сега пак да ви разрева  ;D

Аз също съм се чудила на липсата си за носталгия и привързаност към стари неща.
Де да можех по-лесно да рева, щеше по-лесно да спя ;D